Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czekałem na ten moment od premiery...

ae830290ce10.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Takie tam niedzielne zakupy.6020e22ae864d7c82d8993f4b508ff50.jpg

Opublikowano

Jenge z miesiac temu za 44zl kupilem w auchan

dobra 3 miesiace temu

Opublikowano
19 godzin temu, szymon@ napisał:

Czekałem na ten moment od premiery...

od premiery czego? 

Opublikowano

10 lat z jednym telewizorem wystarczy, czas na zmiany

M1aJvvf.jpg

hUn94E3.jpg

Jeśli ktoś ma w planach kupić 49 calową wersję Samsunga z serii NU80xx  to przypominam, że w tym modelu nie ma upłynniacza "Gra Motion Plus". Takie cuda od 55" wzwyż.

Opublikowano

Dzisiaj dotarły kolejne gierki do backlogu

Aeejjil.jpg

a6BvPMe.jpg

Opublikowano

Zakupy z ostatniego miesiąca czy coś około. Dużo dobrego na Nintendo Switch i ze dwa raczki na duże konsole.

7d5ddff50ba75f573f371f4b837a9851.jpg

f21786478cc134c7ccdb4364d20d8373.jpg

Opublikowano

Ciekawe ile z tego skonczysz 

Opublikowano

Ciekawe skąd miał na to pieniądze

Opublikowano
27 minut temu, Ficuś napisał:

Ciekawe ile z tego skonczysz 

naprawdę szanuję za wytrwałość w bólu du,py przez tyle lat

Opublikowano

Przecież on w € zarabia to dla niego kupić gierkę to jak u nas kilo podwawelskiej. 

Opublikowano

i cyk plastik na półeczkę.

Eeeeeeeeh, życiową pustkę powinieneś wypełnić kobiecą miłością a nie nieużywanym plastikiem :frog: 

Opublikowano

Kupowanie giereczek na polke >>>>> kupowanie giereczek na premiere i chyc po weekendzie na pchli targ.

Opublikowano
20 godzin temu, dee napisał:

10 lat z jednym telewizorem wystarczy, czas na zmiany

M1aJvvf.jpg

hUn94E3.jpg

Jeśli ktoś ma w planach kupić 49 calową wersję Samsunga z serii NU80xx  to przypominam, że w tym modelu nie ma upłynniacza "Gra Motion Plus". Takie cuda od 55" wzwyż.

W 49 nie ma chyba nawet panelu  120Hz, tylko 60. Czemu  nie brales 55 cali kurla :nosacz:?

Opublikowano
12 minut temu, Mejm napisał:

Kupowanie giereczek na polke >>>>> kupowanie giereczek na premiere i chyc po weekendzie na pchli targ.

Nówki na premierę >>> używki na półeczkę 

Opublikowano
10 minut temu, bebbop napisał:

W 49 nie ma chyba nawet panelu  120Hz, tylko 60. Czemu  nie brales 55 cali kurla :nosacz:?

No 60 Hz, ale przeskok jakości i tak jest gigantyczny.  Na 55" nie mam miejsca, nie będę robił przemeblowania z powodu telewizora. Jakbym miał miejsce pewnie bym w OLEDA zainwestował.

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

No 60 Hz, ale przeskok jakości i tak jest gigantyczny.  Na 55" nie mam miejsca, nie będę robił przemeblowania z powodu telewizora. Jakbym miał miejsce pewnie bym w OLEDA zainwestował.

Tez myslalem nad tym modelem w wersji 55 cali, ale jednak jeszcze poczekam. Moze za rok, dwa beda jakies dobre oledziki w ciekawej cenie.

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Zakupy z ostatniego miesiąca czy coś około. Dużo dobrego na Nintendo Switch i ze dwa raczki na duże konsole.

7d5ddff50ba75f573f371f4b837a9851.jpg

f21786478cc134c7ccdb4364d20d8373.jpg

poproszę jeszcze zdjęcia grzbietów pudełek i ze środka :lapka:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie będzie trzeba potem robić foci na fb'ową grupę sprzedaży. 

Opublikowano

p_ka.jpg

Fist Of The Northstar wylądował. Wziąłem z konsoleigry bo w perfectB nie było:frog:

fist.jpg

Druga dekada dwudziestego pierwszego wieku a Sega daje do gier instrukcje i naklejki w bonusie:obama:

Edyta: scyzoryk nie był w komplecie.

Edytowane przez ornit

Opublikowano
4 godziny temu, sprite napisał:

o6rb146.jpg

blantman gra w raki od ubi i telltale, a daje minusa za FIFę. Masz ty rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Też się czaję na tego Northstara, ale coś czuję że za miesiąc, góra dwa, będzie po 50zł latał. No i ta druga strona okładki to przekocur. <3