Opublikowano 25 września 20195 l Ja tam nie ma nic przeciwko. Jak ładne zdjęcie to zaplusuję, czy to procek czy figurka czy wycieraczka. Ale nie miej do nikogo pretensji, że piękne pudełko z gierką ma znacznie lepszy gierko-klimat niż karton Rx8000 O_o
Opublikowano 25 września 20195 l 20 minut temu, mozi napisał: Czekaj kupię zaraz jakąś zelde to się wyrówna. Serio j3bniijta się w czerep - kart NIE WOLNO, piecykow też, cyfrówki be. Plusiki tylko za pudełeczka najlepiej nintendo. Gardze. Niczego nikomu nie zabraniam. Cieplutkie pozdrowienia Edytowane 25 września 20195 l przez ciwa22
Opublikowano 26 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 11 godzin temu, giger_andrus napisał: Ja tam nie ma nic przeciwko. Jak ładne zdjęcie to zaplusuję, czy to procek czy figurka czy wycieraczka. Ale nie miej do nikogo pretensji, że piękne pudełko z gierką ma znacznie lepszy gierko-klimat niż karton Rx8000 O_o Za zdjęcie kartonu z XBOX ONE w środku nie dostaje się minusików, nie mówiąc już o zdjęciach telewizorów które zbierały wiele punktów reputacji Żeby dalej nie offtopować ja też mam małą pożywkę dla PC sceptyków
Opublikowano 26 września 20195 l Jak ktoś nie miał nigdy dobrego komputera, to nigdy nie zrozumie tego, jaki komputer potrafi być dobry w stosunku do konsoli.
Opublikowano 26 września 20195 l 22 minuty temu, ping napisał: Jak ktoś nie miał nigdy dobrego komputera, to nigdy nie zrozumie tego, jaki komputer potrafi być dobry w stosunku do konsoli. Obalam Twoją tezę. Nigdy nie miałem dobrego komputera, ale na całkiem słabym poświęciłem kilka lat grając w Brood Wara. W tym czasie zupełnie odstawiłem konsole.
Opublikowano 26 września 20195 l Dziesiątki godzin spędzone z Pinball FX3, zatem czas na małe DLC w postaci standalone od mistrzów z ZEN ;-)
Opublikowano 26 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beta-testerzy z forumka polecają, więc nadejszła ta chwila, żeby potwierdzić ich opinie.
Opublikowano 27 września 20195 l Super gierka i jeszcze lepsza okładka Zazdro, gdybym nie ograł na PS4 to też bym brał.
Opublikowano 27 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja dopiero dzisiaj miałem do odbioru limitkę Zeldy w MM Chciałem w delegacji pograć a tu lipa. Tak swoją drogą jak dziewczyna odbierała gierkę to pani powiedziała ,że synek będzie zadowolony i dorzuciła jakieś naklejki i brelok. Wstyd gierki na Nintendo kupować ;/
Opublikowano 28 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dotknijmy się wszyscy chińskimi pisiorkami Edytowane 28 września 20195 l przez Wieslaw imgur na telefonie jego mać
Opublikowano 28 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra ostatni strzał w tym miesiącu XD
Opublikowano 29 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie było mnie tutaj dość długo, to i trochę się zakupów uzbierało. Nieco sprzętu: Trochę gier na imprezy: Odrobina retro: Kilka nowszych gier: I zakup najbardziej mnie cieszący - nowy Switch: Wypada bardzo fajnie na tle starego modelu: Edytowane 29 września 20195 l przez Mantis
Opublikowano 1 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wjeżdżam w branżę muzyczną... i to tak na ostro Jakiś czas temu wzięło mnie na muzykowanie i po blisko 10 latach przerwy znów zapragnąłem ponaparzać w plastikowe gary, poszarpać się ze struną i zawyć do mikrofonu. Ojj, zgłodniałem bardzo. Na fotkach zakupy z ostatniego miesiąca. Wystartowałem od zera, więc zdobycie tego wszystkiego kosztowało mnie sporo zachodu. No ale udało się. Dwie perki do RB4 (PS4 i XO), perka z GHWT, 4 sztuki gitarek z RB4 (po dwie na każdą platformę, w tym jedna z edycji Rivals) i 4 wiosła na X360. Jest jeszcze wiosło z Guitar Hero Live oraz 3 mikrofony, ale nie starczyło już dla nich miejsca na zdjęciu. Tak czy siak - jestem w muzycznym niebie, a tak długaśna przerwa sprawiła, że dziś odkrywam je praktycznie na nowo.
Opublikowano 2 października 20195 l Ale bym w takiego Rock Banda pierwszego pograł mmmmmm albo GH 2 Harmonix bogowie
Opublikowano 2 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sztosik do kanapowego multi z ziomkami