Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jest i odbiornik:

FRAlh2x.jpg

bvoUlBy.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Miał jeszcze Hades dotrzeć na majówkę. Mocno wciągnąłem się w zbieranie bigboxów. Wszystkie te gierki mocno ważne w moim gierkowym życiu. Road Rash najbardziej mnie cieszy, uwielbiałem odsłony na Mega Drive.

IMG_20210430_223537.thumb.jpg.93343ed79d3d5caa78d0a2bd2f1834a5.jpg

Opublikowano

miałem brać OLEDa, ale jednak wybrałem coś tańszego i dobrałem soundbar :gayos:

IMG_9587.jpg

Opublikowano

Jeden z moich mesjaszy. Ostatnio grałem na DC mając kilkanaście lat. Kiedyś obiecałem sobie, że zagram w to ponownie jak kupie jeszcze DC albo jak wyjdzie jakaś fizyczna edycja. No i jest. Ponowne przejście tej gry było niesamowitą, nostalgiczną podróżą :banderas:

IMG_20210501_161852-01.jpeg

Opublikowano
W dniu 30.04.2021 o 18:14, WisnieR napisał:

Nie wiem jakim cudem ale lokalny sprzedawca miał za.... 320zł. Mówi że z zagranicznej dystrybucji bardzo tanio można było kupić.

Niby jakiś norweski czy tam szwedzki sklep sprzedawał w okolicach 200 - 250 zł i bodajże włoski amazon miał też taniej.

Opublikowano
19 godzin temu, Ins napisał:

Jest i odbiornik:

FRAlh2x.jpg

bvoUlBy.jpg

Co robisz z poprzednim odbiornikami ? Pytam bo trzeci w odstawkę u mnie już nie przejdzie a przydałby się odpowiedni pod ps5 

Opublikowano
19 godzin temu, Lokomotywa napisał:

IMG_9587.jpg

Ten BAR od JBL to ten z odłączanymi głośnikami które ustawiasz przy miejscu siedzenia?

Opublikowano

Dziś szybki deal z olx i do kolekcji trafiła pierwsza cześć najlepszej serii o brum brum ever. Ogram sobie raz jeszcze, tym razem z patchem 4k. Cudowna gra.

A39A3316-6473-4715-B8F0-35A7E25617BB.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, Plugawy napisał:

I czy to ten co się sam wyłącza jak nie ma przez 2s dźwięku?

I ten co nie puszcza hdr? 

Opublikowano
17 godzin temu, LiŚciu napisał:

Ten BAR od JBL to ten z odłączanymi głośnikami które ustawiasz przy miejscu siedzenia?

Ten co pytasz to chyba tylko w modelu JBL 5.1

Miałem i mimo, że spoko grał sprzęt to nie polecam. Akumulator w jednym głośniku był jakiś trefny i po krótkim czasie trzymał bardzo krótko(max 2h). 

Opublikowano
On 5/1/2021 at 3:33 PM, Lokomotywa said:

IMG_9587.jpg

Daje ci mentalego minusa za oszczędzaniu na swoim hobby :sir:

Opublikowano
5 godzin temu, grabipl napisał:

Ten co pytasz to chyba tylko w modelu JBL 5.1

Miałem i mimo, że spoko grał sprzęt to nie polecam. Akumulator w jednym głośniku był jakiś trefny i po krótkim czasie trzymał bardzo krótko(max 2h). 

No on ma wersje 5.1. Jest też model 9.1.

Pomijając ten aku w głośniku to jak jakość dźwięku?

Opublikowano

U mnie pora na uzupełnienie kolekcji. :lapka:

Z okazji rozpoczęcia majówki i nadchodzącej premiery Village postanowiłem że miesiąc Maj będzie miesiącem ukończenia 4 gier z serii. Dlatego wjeżdżają nieukończone jeszcze przeze mnie RE2 i RE3 oraz RE4 tym razem w wersji na Xboxa ponieważ skoro mam Series X więc ogram to we wstecznej :sir:

20210503-093252.jpg

Opublikowano

IMO zielone są o wiele ładniejsze, szczególnie na żywo.

W dniu 2.05.2021 o 02:25, Oldboy napisał:

Co robisz z poprzednim odbiornikami ? Pytam bo trzeci w odstawkę u mnie już nie przejdzie a przydałby się odpowiedni pod ps5 

Sprzedaję oczywiście :)

Opublikowano

Tym razem bez lokowania cycków w tle dla wiernych i spostrzegawczych fanów ale poprawię się następnym razem :teehee:

20210504_170946.thumb.jpg.085e4a3368b1fe485ca041ce084965cd.jpg

Szalony Max! Na cholerę taki staroć? Na prośbę Młodego bo ostatnio oglądał ze mną MadMaxa (tego ostatniego z Tomem Hardym), podobała mu się samochodowa rozwałka, wybuchy i koleś z gitarą na ciężarówce. Jak mu powiedziałem że jest gra MadMax to poprosił bym mu kupił. Niech ma, Szalonego ominąłem jakimś cudem w plusie ale wyrwałem w Game za 5funa pre used. A tak sam przy okazji ogram gdzies tam kiedyś.

Opublikowano
1 godzinę temu, SebaSan1981 napisał:

MadMax

Chodzona i jeżdżona mordoklepka w świecia Mad Maxa.

Ta gra jest zajebista w swojej prostocie. Młody prawdopodobnie będzie potrzebował pampersa ;)

Opublikowano
42 minuty temu, Patricko napisał:

Platyny już nie można wbić jak coś. Tak tylko dodam skromnie emoji24.png

A czemuż to tak?

Opublikowano

A to nic, nie mam ciśnienia na niebieską ikonkę z dzbankiem w tej grze bo znając życie, pewnie będę bez spiny dłubał jakieś aktywności, których nie ogarnie latorośl. :thumbsup:

Opublikowano
55 minut temu, Plugawy napisał:

Gra jest swietna mnie pozytywnie zaskoczyla.

Dlaczego, uzasadnij.