Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Poszedłem po piwo Makłowicza a wleciał resistance do koszyka jeszcze :nosacz3: za 20 ziko żal było nie kupić a przez to że @Mejm ostatnio grał chętka żeby w końcu ograć wróciła, teraz tylko muszę iść do ziomka po ps3 bo moje kaput :nosacz2:

278140179_494963425445461_6358351892005858812_n.jpg

Widok z okna taki, że nie dziwne, że młody w gierki ucieka :lapka:

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Młody weź to piwko na spacer idź, piękna pogoda - ja właśnie idę po monsterka i cyk do lasu.

A wieczorem mielenie w Resistance, eh piękna wiosna.

Opublikowano

Masz coś do mojego podwórka użytkowniku balon1984??

Opublikowano

No w tle widać dwa garaże, a nie jeden, czyli już trochę podciągnął fabułę :obama: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Steam Deck i w związku z tym ostatnie już zakupy gierkowe na Switcha:

ad3d333333.thumb.jpg.b70cb8cf225af57666761e4b29c61c32.jpg

Spoiler

ostatnie w tym miesiącu oczywiście :reggie:

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Hyper Light Drifter :banderas:Najlepsza Zelda 2D, zdania nie zmienię, a atmosfera samej gry, o mamuśku. :fsg: 

Chociaz raz jarasz się dobra gra :lapka:

20220414_090508.thumb.jpg.e32c78479488c9e4966717cf1dd63723.jpg

Opublikowano

Ja tylko skromnie i w promce na Gogu.

Jako że Wiesiek był w 2015 pudełkowe wydanie wzięty, to sobie w końcu resztę dokupiłem i trochę klasyków.
Co było to poszło na urzędy i tylko tyle chłop potem ma na przyjemności po cieżkiej robocie:ermm::blink:

Screenshot 2022-04-14 10-37-06.jpg

Screenshot 2022-04-14 10-37-13.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie jest tajemnicą, że mam najlepszy gust na forum, ale jego rozpiętość i eklektyczność sprawia, że tylko koneserzy wysmakowanej elektronicznej rozgrywki są w stanie go docenić. :lapka: 

Vesir? Konsolarz i ukryta opcja blacharska. W latach 00' byłbyś moim najlepszym kumplem na osiedlu do grania w herołsy, warcrafty i kanter strajki po lanie lub na bootcampie :cool:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Hyper Light Drifter :banderas:Najlepsza Zelda 2D, zdania nie zmienię, a atmosfera samej gry, o mamuśku. :fsg: 

HLD najlepsza zelda 2d, okemi najlepsza zelda 3d i takie są fakty znane i lubiane. Musze sobie kiedyś ograć ponownie bo atmosfera tej gry była M A G I C Z N A

Opublikowano

Kolejna porcja staroci spod znaku "Only for XBOX360", tym razem w całości japońska.
Widać, że MS mocno próbował podlizać się małym, żółtym ludzikom, bo takich skośnych eksów jest na tej konsoli prawdziwe zatrzęsienie.
Najbardziej cieszy upolowanie Lost Odyssey w stanie praktycznie idealnym za śmieszne 45zł na allegro lokalnie :wub:

179152710_japoszczyznanaX360.jpg.0bf7b7d7c1ced3bb19be0b33028c5296.jpg2125689954_japoszczyznagrzbiety.jpg.bb153df3d13b882ed8c51e1302c07379.jpg

Opublikowano

Z Naruto jeszcze było Broken Bond, też chyba tylko na 360. Całkiem miło ją wspominam, choć obiektywnie patrząc miała w sobie trochę dobroci i trochę barachła, ale ogółem przyjemna gierka.

Opublikowano

Kuźwa, sprawdziłem te Broken Bond no i cena od 120 do 200zł:obama:

Chyba sobie daruję :D

Opublikowano

coś mi się wydaje że za moment Wredny przebije moją kolekcje pudełek z Xboxa 360 :obama: albo już to zrobił.

Wstawisz zdjęcie całej kolekcji?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy wszystkie gry które kupujesz są wstecznie kompatybilne z XS czy kolekcjonujesz dla sportu?

Nie wszystkie, bo gdy kupiłem X360 nie muszę się już ograniczać :lapka:

Godzinę temu, ASX napisał:

coś mi się wydaje że za moment Wredny przebije moją kolekcje pudełek z Xboxa 360 :obama: albo już to zrobił.

Wstawisz zdjęcie całej kolekcji?

Na chwilę obecną 51 pudełek, numer 52 w drodze, jak dotrze to pstryknę focię :hi:

Opublikowano

Dwie epickie giereczki.

Jedna na stół, druga wiadomo :fsg:

NW0Ndsy.jpg

tHv8j5o.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

Kolejna porcja staroci spod znaku "Only for XBOX360", tym razem w całości japońska.
Widać, że MS mocno próbował podlizać się małym, żółtym ludzikom, bo takich skośnych eksów jest na tej konsoli prawdziwe zatrzęsienie.
Najbardziej cieszy upolowanie Lost Odyssey w stanie praktycznie idealnym za śmieszne 45zł na allegro lokalnie :wub:

179152710_japoszczyznanaX360.jpg.0bf7b7d7c1ced3bb19be0b33028c5296.jpg2125689954_japoszczyznagrzbiety.jpg.bb153df3d13b882ed8c51e1302c07379.jpg

Za czasów X360 Lost Odyssey można było za 20-30 zł w folii kupić. Ninja Blade mam w folii jeszcze, liczyłem, że może trafi do wstecznej kompatybilności, ale niestety nie.

Opublikowano

Dawno nie grałem w NBA, a trochę ponad 100 można sprawdzić :obama:

31BA7321-3A8D-49F8-B451-2277EB22C2C6.jpeg