Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

A nie było najlepszej wersji na switcha? :philosoraptor:

nie ma, ale jakby była to wiadomo że byłaby to najlepsza wersja ze względu na   p r z e n o ś  n o ś ć

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

@Bzduras musisz dać plusika koledze 

giphy.gif

15 minut temu, Wredny napisał:

A nie było najlepszej wersji na switcha? :philosoraptor:

To trójka była

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

nie ma, ale jakby była to wiadomo że byłaby to najlepsza wersja ze względu na   p r z e n o ś  n o ś ć

+1 :cool:

Opublikowano
W dniu 25.04.2022 o 19:55, Postal napisał:

Od dłuższego czasu chodziło za mną pogranie sobie w gierki z Pegasusa które leżą u mnie od 1997 roku kiedy to dostałem na komunię pierwszą moją konsolę. Pegasus niestety już ledwo zipie więc zacząłem się rozglądać za lepszą alternatywą, a że nie lubię chińskiego dziadostwa to wybór padł na Sharpa. Do tego zestaw oryginalnych gier na start i mogę się zanurzyć w powrót do dzieciństwa :)

203E249B-6798-45F6-8BB5-A9CF28343211.jpeg

C7CAD36B-87B5-4B4B-8D12-0FA23E7C92CF.jpeg

864E5D71-4CE7-423A-9653-07A5FB5FD481.jpeg

54942FDD-6DC1-4FAB-8429-1112414BE879.jpeg

Jak ci napęd przestanie działać to gumka jest do wymiany :lapka: mam takiego samego. 

Opublikowano

Gumka niestety już padła. Właśnie jadą do mnie nowe silikonowe. Wymieniałeś już w swoim może? Czytałem też o kalibracji i nie wiem czy mnie to czeka.

Opublikowano

Spoko, to czekam na przesyłkę i będę wymieniać. Na ebay kupiłem 10-pak więc jak byś potrzebował nowej to odezwij się :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Znowu powrót do switcha bo gierki wyszły 

IMG_20220427_142648.jpg

Opublikowano

Zelda co prawda to nie Breath od the Wild ale też jest spoko, polecam Braina, świetna gra na szybkie partyjki.

143061D6-3359-4C0A-99A6-DA87BF712FAC.jpeg

Opublikowano

@blantman bez złośliwości totalnie. Takie żonglowanie konsolami to ma jakieś autentyczne zalety? Często się tu spotykam z powrotami do konsol, które miało się już wcześniej. Ja nigdy tak nie robiłem, konsola jest to już niech se będzie :dunno:. Chociaż tutaj pewnie wszedł OLED ale Switcha tym bardziej bym się nie pozbywał bo kto wie kiedy wyląduje na sklocie z 25-ma Rumunami ruska gorzala leci 10-cio. Bongo się kopci na psie itd. to wtedy fajnie mieć jakieś grajło pod ręką

Opublikowano

Też mnie zawsze dziwiło na tym forumku że ludziom się chce co chwilę sprzedawać i kupować te same konsole xD Ja już wole schować do szafy i niech sobie czeka na lepsze czasy, no chyba że hajs potrzebny na wczoraj no to wtedy można się zastanowić czy warto użerać się z januszami i wysyłkami tego cholerstwa

Opublikowano

Pieniądz i konsola muszą pracować. Pamiętaj, młody.

Opublikowano
4 minuty temu, krupek napisał:

Dlatego blantman siedzi na swoim, a Pupcio u rodziców. :reggie:

Opublikowano

Uff jak wystarczy sprzedawać konsole po przejściu gry a nie braniu kredytu który będą spłacać jeszcze moje dzieci żeby kupić sobie dom to jestem mocno pocieszony :obama: FORUMKOWA ZARADNOŚĆ

Opublikowano

Ja widzę sens takiego działania. Jak się uda sprzedać za tę samą cenę to w nowym egzemplarzu masz mniej wysuszoną pastę termo pod układem chłodzenia :kaz:

Z drugiej strony nowy sprzęt zawsze może posiadać jakąś ukrytą wadę fabryczną. 

Opublikowano

Robiłem tak kiedyś, dziś nie ma sensu. Powoli odchodzi w zapomnienie słowo „exlusive” W czasach PS2, X360 tak robiłem. Gier na wyłączność było więcej, jak się pojawiło kilka to było można nadrobić. Konsola na gwarancji w bdb stanie szła od ręki ze strata na poziomie gry premierowej może czasem trochę więcej. Po jakimś czasie kupowało się nowa rewizje sprzętu i nowa z pełna gwarancja. Byly to czasy Allegro z jakaś śmieszna prowizja. Dzisiaj na Allegro za sprzedaż konsoli byłoby pewnie trzeba im zapłacić z 150 jak nie lepiej. Zostaje olx z idiotami którzy nie potrafią czytać i oferują kwoty z dupy. Teraz mam wszystkie konsole i leżą sobie. Nie mam czasu, ochoty ani już cierpliwości do tych rekinów biznesu. 

Opublikowano
4 hours ago, krupek said:

Jak i plusiki w tym temacie

Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

@blantman bez złośliwości totalnie. Takie żonglowanie konsolami to ma jakieś autentyczne zalety? Często się tu spotykam z powrotami do konsol, które miało się już wcześniej. Ja nigdy tak nie robiłem, konsola jest to już niech se będzie :dunno:. Chociaż tutaj pewnie wszedł OLED ale Switcha tym bardziej bym się nie pozbywał bo kto wie kiedy wyląduje na sklocie z 25-ma Rumunami ruska gorzala leci 10-cio. Bongo się kopci na psie itd. to wtedy fajnie mieć jakieś grajło pod ręką

Hmmm też tak robię po prostu kupuje nowe. Miałem Xbox one, Xbox ones , Xbox one x teraz mam Xbox series x, miałem ps4 potem ps4 pro i będę kiedyś miał ps5 ( jak mnie najdzie ochota), miałem switch V1, switchv2 a teraz switch OLED (ekran jest piękny) i kupię switch pro. A po co mam trzymać stare konsole? Jak używam tylko nowe? Wolę sprzedać 

Opublikowano

IMG_20220428_185916.jpg

Opublikowano

59zl za pudełko można dac- promka w euro RTV.

D16637D5-1E5C-47B2-9DDF-53AEF48BBBA5.jpeg

Opublikowano

u mnie pstryczkowo, oryginalne etui, karta pamięci i gierka

13440B60-2F83-4806-8E83-9CD910118235.thumb.jpeg.8d570c04c0c7d8e25005645cd4e69370.jpeg

Opublikowano

u mnie pierwsze wrażenia pozytywne, zobaczymy jak na dłuższą metę