Opublikowano 1 maja 20222 l Kiedyś męczyły długie loadingi ale z tego co wiem poprawiono to w którymś patchu.
Opublikowano 1 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardziej mi chodziło o brak myszki jednak. Sam port jest świetny ale tak samo źle mi się grało na padzie w Orginal Sin 2. To by było pewnie na tyle jeśli chodzi o maj.
Opublikowano 1 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora pozwiedzać Tokyo z towarzyszką.
Opublikowano 2 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Legancki padzik i... pikachu. Jak na razie czuje sie oszukany przez nintendowcow, bo niebyt mi pasuje ten bydlak split pad. nie wiem jak to zrobili, ale mam wrazenie, ze to tansze badziewie od tych oryginalnych. Elitka wiadomix orgazm
Opublikowano 2 maja 20222 l 4 godziny temu, 20inchDT napisał: cieszy gwara na dwa latka Na pady gwarancji 2 lata? A nie pół roku na akcesoria?
Opublikowano 2 maja 20222 l moze na zwykle jest 6msc. Na koncie ms po wejsciu w pada pokazuje mi rowno 2 lata od dnia złożenia zamowienia.
Opublikowano 3 maja 20222 l Mój zaczął miesiąc po gwarancji Na szczęście na razie mu się odechciało i od ostatniej poprawianej usterki żyje i ma się dobrze.
Opublikowano 4 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas szykować się do wakacji, wiec zrobiłem upgrade i wpadł wymarzony biały New 3DS LL i gierki do ogrywania na cieple słoneczne wieczory pod kołderką (teraz jeszcze trzeba białego OLED-a Pstryka wyrwac) Edytowane 4 maja 20222 l przez Labtec
Opublikowano 4 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tradycyjnie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra. Piękny ten stillbuk
Opublikowano 4 maja 20222 l Godzinę temu, Labtec napisał: Czas szykować się do wakacji, wiec zrobiłem upgrade i wpadł wymarzony biały New 3DS LL i gierki do ogrywania na cieple słoneczne wieczory pod kołderką (teraz jeszcze trzeba białego OLED-a Pstryka wyrwac) Ile i gdzie taki 3DS?
Opublikowano 4 maja 20222 l 15 minutes ago, SnoD said: Ile i gdzie taki 3DS? 1 hour ago, Labtec said: Czas szykować się do wakacji, wiec zrobiłem upgrade i wpadł wymarzony biały New 3DS LL i gierki do ogrywania na cieple słoneczne wieczory pod kołderką (teraz jeszcze trzeba białego OLED-a Pstryka wyrwac) Japończyk? Wydaje mi się, że 3DS w przeciwieństwie do DS ma region locka.
Opublikowano 4 maja 20222 l 1 hour ago, Czoperrr said: Japończyk? Wydaje mi się, że 3DS w przeciwieństwie do DS ma region locka. Tak jest, cfw wgrane i region lock-a nie ma