Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
19 godzin temu, LukeSpidey napisał:

To ja muszę być farciarzem albo mam wysoki próg tolerancji, o którym nie wiem, bo na palcach jednej ręki mogę policzyć przypadki, gdzie nie byłem zadowolony z zakupów na Allegro, a kupuję tam regularnie od ponad 20 lat. 

Pewnie nie zbierasz retro gierek. Ciężko kupić coś nowego i trafić na minę.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20240514_181231.jpg

IMG_20240514_181238.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał:

@XM. byłeś w pierwszej czy drugiej turze?

Pierwsza. Kmiot też dostał.

Opublikowano
W dniu 14.05.2024 o 15:42, Ukukuki napisał:

Pewnie nie zbierasz retro gierek. Ciężko kupić coś nowego i trafić na minę.

A to też się często zdarza. Jakiś czas temu brałem grę wideo 'nową bez folii', bo cena mega zacna. Pudełko przyleciało poprzecierane, brudne (dezynfekowałem izopropanolem i wacik upaćkany). W podobnym okresie wciągałem jakieś wyprzedawane leżaki magazynowe (na np. pudełka do podmianki) to też - a tu folia porwana, a tu pudełko połamane - nie ma szans, żeby sprzedawca o tym nie wiedział przed wysyłką. No ale wysyłają w myśl zasady 'gra to gra, typowi wszystko jedno, jak będzie awantura to będzie'.

Retro to już w ogóle 8 na 10 razy była wtopa.

Ogólnie boli brak real foto, bo pomieszane języki to też był chleb powszedni. Czezky robi to dobrze, nie goni kotów w worku. Nie wiem jak to możliwe, że poważny przedsiębiorca nie potrafi cyknąć kilku zdjęć telefonem. Przy grach w folii raz wystarczy machnać ładne zdjęcie i starczy na cały cykl życia retailowego danego produktu/

Opublikowano

wrocilem z pamiatkami z japonii:
glpldPV.jpeg

i jak zobaczylem figurke metal slime'a z sensorem wykrywajacym ruch, to nie moglem sie powstrzymac :D

4wVExR9.jpeg

moj psiak zachwycony

Opublikowano

Nie miałem jakiejś większej styczności z serią, więc wypadałoby odrobić pracę domową. Szkoda tylko że to obrzydliwe niemieckie wydanie, ale jak chce się kupić tanio, to coś trzeba poświęcić.

IMG_20240515_151916.thumb.jpg.e111505ae81f07d9540b310339b5294f.jpg

Opublikowano
7 minut temu, iluck85 napisał:

Gruba impreza dzisiaj

Starter pack

D37Oq4CUUAEe648.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał:

@Ukukuki dziś GSL wysłał maila o gotowości odbioru towaru od Larian czyli wysyłka drugiej tury lada moment. 

Dobre info :D ja jeszcze nie mam ale nawet jakby to miała być kwestia dni to i tak jest dobrze.

Opublikowano

IMG_20240518_115739_(2400_x_1800_piksel).thumb.jpg.30146bba2c45a14dfced32663c80a59b.jpg

Sand Land, wszak wszystko z kreską Toriyamy bardzo lubię :i_am_so_happy:

Opublikowano

Dalsze ruchy w zakresie zbierania gier, które utknęły na PS3/X360. Zakup cieszy tym bardziej, że niestety nigdy tego nie ograłem:

17161202873928740625458780384114.jpg

Opublikowano

Pięknie wydane edycje specjalne od Sonki (artbook, steelbook) + edycja kompletna GTA4 na półeczkę obok goty RDR

20240514_111417.thumb.jpg.41b07f6934ff07c420a9ad113cbbe625.jpg

Opublikowano

Kolekcja Uncharted jest spoko bo jest tożsama gabarytowo z resztą limitek od Sony (Uncharted 4, GoW, Horizon, Bloodborne itd.). 
Ale ten Spider to pomyłka… nie pasuje do niczego na półce :>

Opublikowano

Zgadza się, byłem przekonany że to ten sam format a tu taki bydlak :leo:

Opublikowano

Asus ROG Ally Z1 Extreme 

PXL_20240519_215240755.thumb.jpg.b3d0dd93d92df73d9a8cc0b3221d1e1d.jpg

Pozbyłem się Switcha i prawie wszystkich gierek, uznałem, że to ostatni moment na sprzedaż za zadowalającą kwotę. Nie znoszę próżni to zastąpiłem Nintendo czymś co według mnie najlepiej się u mnie sprawdzi. Jest bardzo dobrze.