Opublikowano 17 października 20241 r 25 minut temu, A_Bogush napisał(a): Na twoich zdjęciach prezentuje się zacnie ten Street, widać że zadbana. Ale w rzeczywistości ten plastik to chyba niezła tandeta? Zadbana, zadbana. Wiadomo, widać, że to konsola sprzed 12 lat, ale w porównaniu do niektórych egzemplarzy, które widziałem (obrzydliwych, plugawych, ujebanych), to jest praktycznie jak nowa. Plastik mi odpowiada, bo piano black nienawidzę, a tutaj i trzyma się w rękach dobrze, i się nie palcuje, i nie widać rysek.
Opublikowano 18 października 20241 r Street jest spoko i ma zajebisty ekran. Kupiłem nową kilkanaście lat temu za 250 zł i nadal wygląda jak nowa, plastik jest porządny a ekran zajebisty w tej wersji.
Opublikowano 18 października 20241 r Żebym ja tak dbał w swoją PSP 1004 jak byłem małolatem, ile razy ona mi upadła Teraz w życiu bym nie oprowadził do takiego stanu Cały faceplate potrzaskany, nawet LCD ma dużo takich małych wgnieceń w postaci kropek. A teraz się okazuje, że ceny PSP rosną, gdzie jeszcze niedawno były za grosze.
Opublikowano 18 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zobaczymy czy któreś to będzie GOTY czy dla mnie w tym roku wygra DLC (ale takie dobre, z nową mapką)
Opublikowano 18 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie dostawy z Najlepszego sklepu PerfectBlue Edytowane 18 października 20241 r przez kaz1115
Opublikowano 18 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio obejrzałem najnowszą, trzecią część cyklu "A Quiet Place", spodziewając się gniota i byłem miło zaskoczony, więc z gierką również zaryzykuję. Do tego oczywiście idealny zestaw na Sylwestra i druga część Oceanhorn, żeby dotrzymywała towarzystwa pierwszej, którą też niedawno nabyłem. Tym sposobem aplikacja CLZ Games pokazuje mi ładniutkie 888 pudełkowych gierek na różne platformy:
Opublikowano 18 października 20241 r Kurde niektórzy tu chyba kupują wszystko jak leci co tylko ma premierę
Opublikowano 19 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A troche smiechu sie przyda
Opublikowano 19 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas był w końcu stać się posiadaczem jakiejś konsoli Nintendo i zacząć nadrabiać zaległości
Opublikowano 19 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny klasyk do kolekcji w Big Box Nowa karta do kolekcji. Tym razem GeForce 7600GS. Moja ostatnia karta zanim kupiłem X360 i zostawiłem PC Gaming na 12 lat. Ta seria kart to była ostatnia która miała karty na AGP. Nie kupiłem jej, mój Geforce 6800GS padł i został wymieniony na tę kartę. Po latach dowiedziałem się ,że mnie oszukano i zaproponowano gorszą kartę. A mogłem brać gotówkę no ale byłem dzieckiem. Kolejne polskie wydanie do kolekcji, wylicytowane za grosze ale bez instrukcji :( No i nowy procek do PC.
Opublikowano 20 października 20241 r Udało się dorwać wersję kompletną, a już trochę czasu tego szukałem. Akurat pojechaliśmy na wycieczkę do Warwick 2 godziny ode mnie a tam był też cex i akurat była ta gierka. Słyszałem ze gniot ale grałem kiedyś w to u kolegi w latach 90 na 486.
Opublikowano 21 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do premiery switcha 2 ogram sobie sztosiki
Opublikowano 22 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perfect Blue mimo informacji, że wysyłka może być opóźniona jak zwykle dowiozło
Opublikowano 22 października 20241 r @Ins daj znać proszę czy DLC-ki i Alan Wake Remastered są w formie kodu czy na płycie
Opublikowano 22 października 20241 r 5 minut temu, jimmy napisał(a): @Ins daj znać proszę czy DLC-ki i Alan Wake Remastered są w formie kodu czy na płycie ślepy czy co? przecież jest napisane na pasku na okładce, że digital
Opublikowano 22 października 20241 r 19 godzin temu, badzejo napisał(a): Do premiery switcha 2 ogram sobie sztosiki Ale złą Zeldę kupiłeś
Opublikowano 22 października 20241 r 3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): ślepy czy co? przecież jest napisane na pasku na okładce, że digital Niektóre DLC miały być na płycie więc milcz, bo nie Ciebie pytam
Opublikowano 22 października 20241 r Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster.
Opublikowano 22 października 20241 r 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster. Może być tak że XsX i ps5 będą się różnić zawartością
Opublikowano 22 października 20241 r Nawet na ich oficjalnej stronie jest info, że Deluxe Edition zawiera kod na Expansion Pass, dający obydwa dodatki, więc na płycie tylko podstawka.
Opublikowano 22 października 20241 r 28 minut temu, jimmy napisał(a): Niektóre DLC miały być na płycie więc milcz, bo nie Ciebie pytam wcale nie pytałeś też o aw remastered lol
Opublikowano 22 października 20241 r 19 minut temu, Wredny napisał(a): Nawet na ich oficjalnej stronie jest info, że Deluxe Edition zawiera kod na Expansion Pass, dający obydwa dodatki, więc na płycie tylko podstawka. Na tym screenie jest tylko info o jedynce cyfrowo więc reszta powinna być na płycie.
Opublikowano 22 października 20241 r Ale masz napisane, że zawiera Expansion Pass, czyli automatycznie nie zawiera dodatków, tylko kodzik na pass, który te dodatki umożliwia pobrać gratis.