Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Skromne zagrajmerskie zakupy

image.thumb.jpeg.9173edb355cc1fcdf12503211084b654.jpeg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

IMG-5509.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Skromne zagrajmerskie zakupy

image.thumb.jpeg.9173edb355cc1fcdf12503211084b654.jpeg

jakie brothership, tam już dawno musi być friends with benefits

Opublikowano

Lista gier, które muszę mieć z X360 powoli maleje :) 

HP tan igła :) 

8EqirLO.jpeg

Kolejna ścigałka :)

wFAjGqr.jpeg

Ulubiony sport mojego Syna, stan gier igiełki :) 

FzFcI3w.jpeg

Oraz DOCK do Legiona GO. Świetnie się sprawuje pod TV OLEDem :D 

7uNekb0.jpegDsn1j1V.jpegagkPoDK.jpeg

Opublikowano

W sumie gdyby nie pierwszy strzał w trawę to miałbym Syna w twoim wieku (pierwszego) :banderas:

Opublikowano

Za pisanie Syna wielka litera to tez by sie przydal strzal.

Opublikowano

Gdyby ten Shift 2 śmigał na Series X to bym grał jak po

1 hour ago, Assassins_78 said:

Lista gier, które muszę mieć z X360 powoli maleje :) 

Kolejna ścigałka :)

wFAjGqr.jpeg

Gdyby tylko ten Shift 2 działał na Series X to już grałbym jak poyeban :nvmnd: a tak przynajmniej cieszę się z Ridge Racer 6 

Opublikowano

Będę grał ale się nie będę cieszył IMG_20241115_163316.thumb.jpg.475d9385cbf32446c433bf26922efc25.jpg

Opublikowano

Sifu bardzo fajny tytuł, zacząłem ostatnio w GP. Bardzo filmowy, ale ma przy tym wcale nie prostacki system walki

Opublikowano

Chciałem zieleń muchy co na gównie siada (dostępny dopiero w styczniu :c), ale wjechał ROBO COP. Ciekawe, kiedy będzie robo-dryf heeeeeeee:

IMG_20241115_170115.jpg

IMG_20241115_165419.jpg

Opublikowano

IMG_9493.thumb.jpeg.87fdc788a82cb39d75137f3453b18e80.jpeg

Robie chyba 4 ale z pewnoscia ostatnie podejscie do tej gry :boomer: cytujac klasyka

IMG_9507.jpeg.4c415cacfa648583525622b04a6500e2.jpeg

Opublikowano

Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać.

IMG_0728.jpg

IMG_0729.jpg

unnamed.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):

Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać.

IMG_0728.jpg

IMG_0729.jpg

unnamed.jpg

To taka wczesna wersja demon souls? Pierwsze widzę na oczy

Opublikowano

Soulsy w FPP.

Opublikowano
3 godziny temu, Chewie napisał(a):

To taka wczesna wersja demon souls? Pierwsze widzę na oczy

Dungeon crawler ale czuć że mocny vibe Soul-sów, mimo wszystko Eternal Ring(też od FS) siadł mi bardziej i jest mniej archaiczny od KS.

Opublikowano

20241117_163722.thumb.jpg.30f3ca5bc039536ce3a118298ab2caa6.jpg

Wszystko folia oprócz Yakuzy. Ciężko trafić premierową bez tego yebanego PS Hits, ale w końcu jest.

Najbardziej jednak cieszy nówka GTA SA, trafia na półkę w charakterze trofeum, bo grał już będę raczej w te poprawione Definitive Edition. Ale kocham tę okładkę.

Opublikowano

Wycieczka do Londynu

IMG_20241118_123342.jpg

Opublikowano

Zakup z zakamuflowanego PrefectBlue. Mam akurat PS3 z czwartą częścią także będzie maraton MGS-ów :D

C02A9291-6E6B-4BA6-BFDA-539F40DA5E75.jpeg

Opublikowano

Xbox Series X to wspaniała konsola, która ma w sobie kilka generacji Xboxa. A ja nadal mam na nią mało gier, dlatego dziś wjechała taka skromna kolekcja wyrwana za 100 zł.

20241118-154834.jpg

Jestem też gotowy na Pripyat. Audiofilem nie jestem dlatego zrobiłem skromny upgrade dźwięku wydobywającego się z mojego laptopa. Działa też zajebiście z konsolami więc czekam na zarwane nocki w słuchawkach w S.T.A.L.K.E.R 2 

20241119-161503.jpg

Opublikowano

Kupione i ograne na premierę na Steam ale pudełeczko już tak potaniało że dokupiłem do kolekcji Residentów (mam już około 20).

Dlaczego nie brałem wersji Gold? Bo nie podoba mi się okładka, a dodatek z Adą w oryginale nie robił na mnie wrażenia. 

IMG_20241119_165359.jpg

Opublikowano

Nie sugeruj się oryginalnym dodatkiem to zupełnie co innego

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Kupione i ograne na premierę na Steam ale pudełeczko już tak potaniało że dokupiłem do kolekcji Residentów (mam już około 20).

Dlaczego nie brałem wersji Gold? Bo nie podoba mi się okładka, a dodatek z Adą w oryginale nie robił na mnie wrażenia. 

IMG_20241119_165359.jpg

Oj a później będziesz psioczyl na Spencera że zostałeś z płytką xd

A tak serio to dodatek jest chyba w formie kodu w wersji Gold. Ale warto jak cholera ;)

Opublikowano
6 minutes ago, drozdu7 said:

Oj a później będziesz psioczyl na Spencera że zostałeś z płytką xd

A tak serio to dodatek jest chyba w formie kodu w wersji Gold. Ale warto jak cholera ;)

Nie sprzedaje starych konsol więc będę mógł odpalić płytkę po latach 

Opublikowano

Dodatek zawsze możesz sobie dokupić do tej wersji. Co gorąco polecam, bo jest dojebany fest