Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio spore pokłady wkurwa wywołał u mnie opcjonalny boss w Clair Obscure (kto grał, ten się domyśli) i daleko było mi również do żegnania się z padem, to jednak dawno nie miałem takiego flow rzucając mięsem. No nic to, mam nadzieję, że co by się nie działo nie odpuszczę, skończę, a może i nawet zachwyci do tego stopnia, że podamy sobie rękę z From Software i ogram wszystko, co wydali.

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No to trzymam kciuki. Dark Souls ograłem, ale Demon Souls Remake porzuciłem, Sekiro jedna z najlepszych gier dla mnie ever. Ale soulslike lubię bardzo )

Opublikowano

Szczerze? Sekiro>Bloodborne. Skończyłem obie, ale Sekiro znacznie lepiej mi siadł, pomimo tego że na początku kręciłem nosem. 30 minut po odpaleniu przepadłem, i skończyłem nawet NG+, a w żadnej innej grze FS tego nie zrobiłem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

333333t5grth.jpg

333r4frgf.jpg

332er4fg.jpg

deefrege.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, Uzytnik30 napisał(a):

Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.

IMG_7459.jpeg

ja bym zaczynał od remake Demonów czy nawet ER, tutaj 30fps i może kiedyś też się doczekamy jakiegoś upgrade.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

No nie wiem czy umie, grafiki na grzbiecie są nierówne.

Właśnie też zauważyłem ale to przez to, że jeden kartonik jest wsunięty wyżej, wystarczy go lekko poprawić i będą równo haha

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał(a):

ja bym zaczynał od remake Demonów czy nawet ER, tutaj 30fps i może kiedyś też się doczekamy jakiegoś upgrade.

Odpaliłem na chwilę, żeby zobaczyć jak to śmiga i nie ma tragedii w 30 klatkach.

Ubiłem na start piąchami tego wilkołaka w klinice Iosefki, następnie szybka przebieżka i nie narzekam. Można się przyzwyczaić. Nie ukrywam też, że wśród gier od FS, to właśnie Bloodborne zawsze gdzieś tam przyciągał moją uwagę najbardziej, bo i te klimaty są najbliższe moim zainteresowaniom.

Nie martwi mnie w sumie 30 fps, a bardziej to, że po paru godzinach (oby nie szybciej) się poddam xd

Opublikowano

Bloodborne naj-przystepniejsze soulsy, wystarczy wybrac bron i mozna smialo wyruszac na polowanie a nie martwic sie jakims budowaniem postaci wyborem statystyk i czy mozna magicznie podpalic albo zamrozic wybrany sztylet jak w dark souls, plus zadnej obrony tylko brutalny atak

Poza tym nie ma miejsca jak Yharnam

@GearsUp te pudelka z zeldami nierowno postawione czy graficy z nintendo nawet etykiet o rownych wysokosciach nie potrafia przygotowac?

A dobra juz widze ;)

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano
Teraz, Ken Adams napisał(a):

Bloodborne naj-przystepniejsze soulsy, wystarczy wybrac bron i mozna smialo wyruszac na polowanie a nie martwic sie jakims budowaniem postaci wyborem statystyk i czy mozna magicznie podpalic albo zamrozic wybrany sztylet jak w dark souls

@GearsUp te pudelka z zeldami nierowno postawione czy graficy z nintendo nawet etykiet o rownych wysokosciach nie potrafia przygotowac?

BOTW ma wyżej okładkę wsuniętą. Widać nawet na tych fotkach z przodu. Jak masz jakieś pudełka Switcha 1 na półce to też zerknij - ten górny znaczek na grzbiecie też nie zawsze jest równo jak sam sobie nie wyregulujesz kartoników w środku

Opublikowano

No ale to Nintendo Switch 2 Edition na grzbiecie to sobie mogli darować, dwójeczka u góry chyba wystarczająco wyjaśnia sprawę reggie

Opublikowano
Godzinę temu, Hanza71 napisał(a):

Bloodborne najlwatwiejsze soulsy, wiec no stress.

16 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Bloodborne naj-przystepniejsze soulsy, wystarczy wybrac bron i mozna smialo wyruszac na polowanie a nie martwic sie jakims budowaniem postaci wyborem statystyk i czy mozna magicznie podpalic albo zamrozic wybrany sztylet jak w dark souls, plus zadnej obrony tylko brutalny atak

Chyba „zaskoczyło”, bo dostałem co prawda dwa razy na łeb i straciłem tętnienia, ale lecimy dalej, mimo frustracji. Wczutka łowcy jest D

Opublikowano

Mordko, tylko odpisuje, a że zrobił się tu mały offtop, to inna sprawa. Kto może, niech przeniesie posty do odpowiedniego wątku…

Opublikowano

Zestaw premierowy.

1d208377-c2ec-45b7-a669-8924b327a222.jpg

Opublikowano

Switch 2 z premiery ale jeszcze nie wrzucany to leci teraz, plus dwie gierki z dzisiaj.

IMG20250605105656~2.jpg

IMG20250610140735~2.jpg

Opublikowano

IMG-7113.jpg

Jakiś japoński SHMUP + ścieżka dźwiękowa

Gundam Seed Remastered - o Seed nic nie wiem ale chętnie pogram w Gundama.

Obie gry zamówiłem z amiami bo przy okazji wpadła jeszcze laleczka do kolekcji.

Opublikowano

;)

vSs0J6K.jpeg

Opublikowano

Zelde babe w ten cenie z patchem pod S2 nie wypada nie sprawdzić

IMG20250610185427.jpg

Opublikowano

IMG_20250610_180132.jpg

Promka w ME była, to wziąłem