Opublikowano poniedziałek o 17:444 dni Nie dałem rady po 6h z synem. Ogólnie jestem zawiedziony zarówno system sellerami Switcha 2, jak i samą konsolą.
Opublikowano poniedziałek o 18:024 dni No ja oddalem już pada synowi bo zdecydowanie nie podchodzi mi ta gra. Jeszcze popróbuje ale no słabe jest dla mnie.Młody ma 6 lat, skonczyl trylogię Spyro i Astrobota, ogrywa Super Mario 3D World i jemu sie podoba rozpierducha małpą.Ciekawe tylko czy nie rzuci w kąt szybko.
Opublikowano poniedziałek o 19:033 dni Niestety to kopanie małpą jak chodzenie do roboty, ale może się rozkręci
Opublikowano poniedziałek o 19:293 dni Godzinę temu, Ins napisał(a):No ja oddalem już pada synowi bo zdecydowanie nie podchodzi mi ta gra. Jeszcze popróbuje ale no słabe jest dla mnie.podziel się szczegółami w odpowiednim temacie
Opublikowano poniedziałek o 19:343 dni Nie ma co się rozpisywać skoro główny "ficzer" gry czyli kopanie znudził mi się już po 5 minutach.
Opublikowano wtorek o 09:203 dni W dniu 30.08.2025 o 15:30, MYSZa7 napisał(a):U mnie dalej zajawka na PS2 no i kupiłem egzemplarz ze sprawnym napędem od @devilbot . Odpowiednio odświeżona i przeczyszczona z oryginalnym Network Adaptorem z dyskiem IDE, na którym zainstalowałem odpowiedni soft do odpalania ISO wybranych gier. Dodatkowo dokupiona oryginalna podstawka, Eye Toy czy Buzzery. W drodze jeszcze oryginalny multitap SpoilerDodatkowo tak skonfigurowałem FreeBoota, że menusy wyglądają jak w oryginalnym PS2.Jest i multitap i kolejna podstawka, tym razem pozioma
Opublikowano wtorek o 13:163 dni Eh, Facik. Mój spadł ze stołu, przestał czytać płyty. Mam dwa slimy, ale to nie to samo.Edit: przyoszczędziłem na podstawce, mam za swoje. Edytowane wtorek o 13:193 dni przez dominalien
Opublikowano wtorek o 21:102 dni 11 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Weź to wyczyść z kurzu chociaż jak już robisz zdjęcie...To akurat druga zapasowa PS2, więc wj.
Opublikowano środa o 14:572 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Astral Chain od dłuższego czasu obserwowałem i chciałem mieć w kolekcji, dodatkowo na forum ludzie rozpływali się nad grą, więc... 13 strażników już kiedyś miałem, ale wymieniłem ( tak, ludzkie błędy), ale za 8 dyszek z PB, gierka ponownie wróciła do kolekcji.
Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem wrzutka typowo retro. DC jak wspominałem w innym temacie kupiony pod przeróbki i mod GDEMU, mam ich już 5 więc chyba wystarczy xd Zasilacz i laser sprawny więc będzie oryginalny zapasowy. Monster In My Pocket to klasyk z NESa, część polskich graczy będzie go kojarzyć z hacka Batman i Robin na Pegasusa. Dead or Alive i Tekkena nie trzeba przedstawiać.
Opublikowano wczoraj o 12:46 1 dzień 17 minutes ago, Ukukuki said:Tym razem wrzutka typowo retro. DC jak wspominałem w innym temacie kupiony pod przeróbki i mod GDEMU, mam ich już 5 więc chyba wystarczy xd Zasilacz i laser sprawny więc będzie oryginalny zapasowy. Monster In My Pocket to klasyk z NESa, część polskich graczy będzie go kojarzyć z hacka Batman i Robin na Pegasusa. Dead or Alive i Tekkena nie trzeba przedstawiać.Pora na Retrobrightening!
Opublikowano wczoraj o 12:48 1 dzień Monster in my pocket akurat miałem na pegazusa w normalnej wersji. Nawet sobie ostatnio na emulatorze odpaliłem
Opublikowano wczoraj o 12:55 1 dzień 25 minut temu, Ukukuki napisał(a):...Tekkena nie trzeba przedstawiać.Ten Tekken wyciskał tyle z PSP, że głowa mała1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):SoulCardTo chyba bardziej cyfrowe zakupy growe
Opublikowano wczoraj o 12:59 1 dzień 3 minuty temu, Patapon napisał(a):Ten Tekken wyciskał tyle z PSP, że głowa małaTo chyba bardziej cyfrowe zakupy growe Wazne, ze dusze upchneli do tego pudeleczka ;)
Opublikowano wczoraj o 13:22 1 dzień 13 minut temu, drozdu7 napisał(a):Tak sobie tłumacz ;)A ty dalej gardzisz dobrymi grami na Nintendo?
Opublikowano wczoraj o 13:56 1 dzień 32 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):A ty dalej gardzisz dobrymi grami na Nintendo?Gardzić nie gardzę, po prostu nie roztaczam nad nimi auty niesamowitości bo firma ;)
Opublikowano wczoraj o 13:58 1 dzień 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Gardzić nie gardzę, po prostu nie roztaczam nad nimi auty niesamowitości bo firma ;)Daliby Donkey Konga do Gamepassa, to piałbys z zachwytu
Opublikowano wczoraj o 14:17 1 dzień Tak tak gejpas bla bla bla nie marnuj energii tylko poluj na te swoje "gry" w pudełkach
Opublikowano wczoraj o 15:52 1 dzień @Czezare , u mnie więcej szczęścia - właśnie wyjęte z paczkomatu - 185zł na allegro.