Opublikowano wczoraj o 08:47 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może nie gierki ale o gierkach jak najbardziej
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora na małe podsumowanie października.Udało mi się upolować Animal Well na Switcha, chciałbym jeszcze wersję na konsolę Sony, więc nie przestaję się rozglądać.Poza tym dwa RoboCopy w jednym wydaniu (dodatek jeszcze do ogrania), świetne Absolum, które co jakiś czas sobie odpalam "na jednego runa" i kilka mniejszych, nieco eksperymentalnych (szczególnie pod kątem jakości, za którą nie ręczę) tytułów na przegryzkę.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co dla mnie i cos dla młodego
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Życz synowi miłej gry. Powiedz mu że na forum kazali oszczędzać ammo bo potem ciężko bossa pokonać
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 29.10.2025 o 11:54, Shen napisał(a):Ostatnia brakująca część dotarła, wierzę, że kiedyś ogram całą serie. Jest tu jakiś wariat, co ograł wszystko?Mam podobny plan Szkoda, że Cold Steel 1/2 nie wyszły na Switcha.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Życz synowi miłej gry. Powiedz mu że na forum kazali oszczędzać ammo bo potem ciężko bossa pokonaćChyba sie zagalopowałeś chłopaku. Młody (11) właśnie skończył Hollow Knight dwukrotnie i zabiera sie za Silksonga Dumny tatuś może sie od niego uczyć na nowo przechodzić giereczki
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Spoiler alert: Pupcio nie nabija się teraz z jego skilla tylko z tego, że będzie grał w horror, a Ty w giereczkę dla dzieci.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W porządku. Po HK nie ma nic juz straszniejszego także niech sie nie martwi Ja unikam tego jak ognia. Za dużo mam na barkach aby grywac w takie hardcory P.Su mnie jak zawsze, tylko PlayStation! Nie zmieniam obozu. Jeszcze mam jaja