Opublikowano niedziela o 08:472 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może nie gierki ale o gierkach jak najbardziej
Opublikowano niedziela o 14:102 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora na małe podsumowanie października.Udało mi się upolować Animal Well na Switcha, chciałbym jeszcze wersję na konsolę Sony, więc nie przestaję się rozglądać.Poza tym dwa RoboCopy w jednym wydaniu (dodatek jeszcze do ogrania), świetne Absolum, które co jakiś czas sobie odpalam "na jednego runa" i kilka mniejszych, nieco eksperymentalnych (szczególnie pod kątem jakości, za którą nie ręczę) tytułów na przegryzkę.
Opublikowano niedziela o 15:312 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co dla mnie i cos dla młodego
Opublikowano niedziela o 15:342 dni Życz synowi miłej gry. Powiedz mu że na forum kazali oszczędzać ammo bo potem ciężko bossa pokonać
Opublikowano niedziela o 16:072 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 29.10.2025 o 11:54, Shen napisał(a):Ostatnia brakująca część dotarła, wierzę, że kiedyś ogram całą serie. Jest tu jakiś wariat, co ograł wszystko?Mam podobny plan Szkoda, że Cold Steel 1/2 nie wyszły na Switcha.
Opublikowano niedziela o 17:492 dni 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Życz synowi miłej gry. Powiedz mu że na forum kazali oszczędzać ammo bo potem ciężko bossa pokonaćChyba sie zagalopowałeś chłopaku. Młody (11) właśnie skończył Hollow Knight dwukrotnie i zabiera sie za Silksonga Dumny tatuś może sie od niego uczyć na nowo przechodzić giereczki
Opublikowano niedziela o 18:022 dni Spoiler alert: Pupcio nie nabija się teraz z jego skilla tylko z tego, że będzie grał w horror, a Ty w giereczkę dla dzieci.
Opublikowano niedziela o 18:032 dni W porządku. Po HK nie ma nic juz straszniejszego także niech sie nie martwi Ja unikam tego jak ognia. Za dużo mam na barkach aby grywac w takie hardcory P.Su mnie jak zawsze, tylko PlayStation! Nie zmieniam obozu. Jeszcze mam jaja
Opublikowano wczoraj o 10:40 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ostatnie do kolekcji i nie bedzie wiecej
Opublikowano wczoraj o 17:13 1 dzień 6 hours ago, Jontek80 said:ostatnie do kolekcji i nie bedzie wiecejJak to wszystko przewieziesz z Japonii?
Opublikowano wczoraj o 18:05 1 dzień 48 minut temu, Czoperrr napisał(a):Jak to wszystko przewieziesz z Japonii?Juz wrocilem. Porozkladalem do paru toreb i nikt sie nie czepial na cle. A w japonii mozesz sobie podatek odliczyc wiec masz taniej niz oni.Okazalo sie ze donkey dziala po angielsku. Pociagi niestety nie. Tam do tego jeszcze byl kotroler do gry z pociagami, pro kontroler z kirby i nowe joycony bo w japoni wychodza po 35 funtow. Czyli ze 175 zl. W UK cos kolo 60.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tormented Souls mam cyfrę za 5 zł na Xboxa i już przeszedłem, ale wziąłem pudełko do kolekcji. Mass Effect spoko pakiet i nie grałem w trójkę. Księga potężna i zajebista.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po przejściu NG4 się nakręciłem i kupiłem sobie dwójeczkę na PS5.