Opublikowano środa o 19:422 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I mam ją :) Piękności moja :)
Opublikowano środa o 20:332 dni 11 godzin temu, Brolin napisał(a):Nie ma to jak 3 perełki w jednej skrytce:Demon's Souls, trzecie podejście, bo zawsze coś mi przeszkadzało ukończyć całość. Już zacząłem, gra się o dziwo ponownie super i nawet dzisiaj wygląda to tak, że czapki z głów.PSX Extreme, po półtorarocznej przerwie, trzeba przyznać, że nawet zrobił mi się hype. Przy okazji dostawa inpostem robi różnicę, bo nie trzeba wyczekiwać na listonoszkę.No i album, jakim nie mogłem się nie pochwalić. Siostrzeniec dostał ostatnio na prezent, ale tak mnie zajawiło, że sam sobie kupiłem, tylko już kolekcjonerkę.Mundial to bardziej profeska i wyczerpujące tematykę wydawnictwo czy lekka lektura napoczynająca zaledwie temat pisana na kolanie?
Opublikowano wczoraj o 07:54 1 dzień @ciwa22 W moim odczuciu zarówno profeska, jak i bardzo przystępnie napisana. Czy wyczerpuje temat, to już pewnie zależy od czytającego. W każdym razie widziałem, że jest demo na stronie internetowej, czekaj, mundialhistoria.pl, możesz sam zobaczyć. Edytowane wczoraj o 07:55 1 dzień przez Brolin
Opublikowano wczoraj o 15:11 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Full pakiet od Perfect Blue @Chadovsky
Opublikowano wczoraj o 16:28 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Metroid i bonusy z Perfect Blue. Zagram jak skończę Dragon Quest 3 (na liczniku mam 25h)Fear Effect to był impulsywny zakup kiedy LTG mieli to już na stanie i robili jakiś sale. Kiedyś zamawiałem w preorderze ale anulowałem xdNa dole strzelanki-stateczki brałem z amiami a jak z amiami to przy okazji kupiłem też sobie Łukasza Niebochoda w kostiumie szturmowca bo był na przecenie.xd
Opublikowano wczoraj o 16:38 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzy gry jako uzupełnienie kolekcji i premierowo Metroid Prime 4
Opublikowano wczoraj o 17:48 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A słyszałem, że są chore jednostki, które chcą to ogrywać bez muzyczki. Totalna patolka
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie ma to jak wziąć sobie handhelda do komunikacji miejskiej i spakowane w torebkę z Biedronki figurki do ultimate experience
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne dwie wojownicze baby do kolekcji.Wuchang trochę przy okazji, bo naszło mnie na replay z Alojki, a chińska gierka u tego samego sprzedawcy była w fajnej cenie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie mogę się doczekać kolejnych amiibo z serii Air Riders. Rewelacyjne wykonanie no ale nie ma się co dziwić, jakość Nintendo.No i zapomniałbym o wersji S1 Metroida aby doświadczenie było naprawdę K O M P L E T N E.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ostatnio bardzo mało czasu było na granie i czytanie, ale pomalutku wracam do zbieractwa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeszcze przed premierą Metroida przeprosiłem się z demkiem Bananzy i stwierdziłem że zbyt pochopnie skreśliłem ten tytuł ze swojej listy. Czytając wpisy forumowiczów że to już nie platformer też trochę siur opadł, ale udzielił się świąteczny mood i w te święta po ograniu Metroidka wskakuje w krawat Donkey Konga !