Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Te konsolowe MoHy ery PS2 to średnie mocno. Zresztą PCtowe po kultowym AA to też szału nie robiły Pacific podobno dobry ale nie grałem. Z multiplatformowych to ten Airborne nie był zły. Nie wiem jak wersja na PS2.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. pacyfik swego czasu goty, ale jak kilka lat temu robiłem powtórke to nie starzeje sie to zbyt dobrze, tutaj stare cody zdecydowanie wygrywają z mohami
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Na premierę Frontline i European Assault były dobre. Frontline już strasznie się zestarzał, EA trochę mniej ale nadal jest za dużo lepszych i ciekawszych drugowojennych strzelanin żeby zawracać sobie głowę tymi grami (chyba że w ramach nostalgicznego powrotu po latach). A patrząc tylko na FPSy na PS2 to TimeSplitters 2 czy 3 rozwalał MoHy i wykonaniem (poza muzyką która była elegancka w MoH) i grywalnością.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Frontline to byla jedna z pierwszych gier, ktore odpalilem na PS2. Wtedy to robilo ogromne wrazenie, bo wczesniej sie gralo w Medal of Honor na PS1. Niemniej, dopiero pozniej w erze Internetu czlowie zobaczyl, ze to bylo takie ubozsze Allied Assualt. Np. pierwsza misja, czyli ladowanie w Normandii w Frontline bylo pociete wzgledem tej samej misji w Allied Assault - mapa byla mniejsza i biegalo mniej zolnierzy. Juz w marcu 2002 roku kiedy gra wyszla, PS2 nie moglo dorownac wersjom pecetowym. Niemniej wersja na PS2 byla nadal niezla. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 50 minut temu, Pupcio napisał(a):pacyfik swego czasu gotynieeee... masakra, jak monotonne były lokacje. początek bardzo spoko, jakaś obrona okrętu przed japońskimi samolotami też ok, ale w większości to nudna, generyczna dżungla i głupie ai
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. no rzeczywiście po czasie ta dżungla potrafiła znudzić, ale zawsze mi sie podobał klimacik tej gry i zawsze była jakaś odmiana po europejskich sceneriach. No i fabularnie było widać że twórcy byli zapatrzeni w kompanie braci
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Z multiplatformowych to ten Airborne nie był zły.Dla mnie był świetny. Bardzo niedoceniana gra, zwłaszcza w okresie, gdy wychodziła. Przechodziłem na premierę na PC, na najwyższym poziomie. Ależ się nawkurwiałem podczas tej ostatniej misji, z poniższymi swoistymi "bossami" xdgra nie była typowo liniowa, bardziej otwarte poziomy, taki trochę fps-owy free-roam, gdzie w misji miałeś kilka celów, ale to ty ustalałeś, od którego zaczynasz. każda misja zaczynała się od skoku na spadochronie i to ty wybierałeś, w pobliżu którego celu (do zdobycia) wylądujesz. mogłeś wylądować tuż na celu, albo później na pieszo przmierzać mapę w stronę innego, kolejność nie była narzuconajak widać na screenie, przeciwnicy w grze podzielni są na poziomy od 1-10 (combat effectivness). z każdą kolejną misją dostawałeś trudniejszych przeciwników, na wyższym poziomie (+ tych, do których strzelałeś już wcześniej), a ten ze screena to prawdziwy terminator. poziom trudności gry to jedno, a poziomy przeciwników to dodatkowy aspekt.kliknijcie obraz, wtedy lepsza jakość Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 54 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):Chyba mimo wszystko wolę to bardziej wyprane, szarawe Frontline. Jakoś intensywniej czuć tu wojenny klimat, Assault wygląda dla mnie zbyt "czysto", a przez to sztucznie. Tak jakbyś w jednej grze był na wojnie, a w drugiej na planie Szeregowca Ryana. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Josh
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Grałem w jakiegoś moh na ps2, chyba vanguard. Czułem się wtedy jakbym był na wojnie więc mi się podobało ale to był pewnie jakiś paździerz. Pamiętam jak z kolegą graliśmy 1v1 na splitscreenie, nigdy się tak nie pokłóciliśmy jak przy tej grze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. co jak co ale wsteczna na Xboxie to potęga. miałem ochotę na ponowne przejście "9" + do kolekcji. najpierw sprawdziłem w ms store - nie można już kupić, no to używka na vinted. na ps5 musiałbym kupić ps3 żeby odpalić.