Opublikowano wczoraj o 18:55 1 dzień Te konsolowe MoHy ery PS2 to średnie mocno. Zresztą PCtowe po kultowym AA to też szału nie robiły Pacific podobno dobry ale nie grałem. Z multiplatformowych to ten Airborne nie był zły. Nie wiem jak wersja na PS2.
Opublikowano wczoraj o 19:23 1 dzień pacyfik swego czasu goty, ale jak kilka lat temu robiłem powtórke to nie starzeje sie to zbyt dobrze, tutaj stare cody zdecydowanie wygrywają z mohami
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Na premierę Frontline i European Assault były dobre. Frontline już strasznie się zestarzał, EA trochę mniej ale nadal jest za dużo lepszych i ciekawszych drugowojennych strzelanin żeby zawracać sobie głowę tymi grami (chyba że w ramach nostalgicznego powrotu po latach). A patrząc tylko na FPSy na PS2 to TimeSplitters 2 czy 3 rozwalał MoHy i wykonaniem (poza muzyką która była elegancka w MoH) i grywalnością.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Frontline to byla jedna z pierwszych gier, ktore odpalilem na PS2. Wtedy to robilo ogromne wrazenie, bo wczesniej sie gralo w Medal of Honor na PS1. Niemniej, dopiero pozniej w erze Internetu czlowie zobaczyl, ze to bylo takie ubozsze Allied Assualt. Np. pierwsza misja, czyli ladowanie w Normandii w Frontline bylo pociete wzgledem tej samej misji w Allied Assault - mapa byla mniejsza i biegalo mniej zolnierzy. Juz w marcu 2002 roku kiedy gra wyszla, PS2 nie moglo dorownac wersjom pecetowym. Niemniej wersja na PS2 byla nadal niezla. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 50 minut temu, Pupcio napisał(a):pacyfik swego czasu gotynieeee... masakra, jak monotonne były lokacje. początek bardzo spoko, jakaś obrona okrętu przed japońskimi samolotami też ok, ale w większości to nudna, generyczna dżungla i głupie ai
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. no rzeczywiście po czasie ta dżungla potrafiła znudzić, ale zawsze mi sie podobał klimacik tej gry i zawsze była jakaś odmiana po europejskich sceneriach. No i fabularnie było widać że twórcy byli zapatrzeni w kompanie braci
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Z multiplatformowych to ten Airborne nie był zły.Dla mnie był świetny. Bardzo niedoceniana gra, zwłaszcza w okresie, gdy wychodziła. Przechodziłem na premierę na PC, na najwyższym poziomie. Ależ się nawkurwiałem podczas tej ostatniej misji, z poniższymi swoistymi "bossami" xdgra nie była typowo liniowa, bardziej otwarte poziomy, taki trochę fps-owy free-roam, gdzie w misji miałeś kilka celów, ale to ty ustalałeś, od którego zaczynasz. każda misja zaczynała się od skoku na spadochronie i to ty wybierałeś, w pobliżu którego celu (do zdobycia) wylądujesz. mogłeś wylądować tuż na celu, albo później na pieszo przmierzać mapę w stronę innego, kolejność nie była narzuconajak widać na screenie, przeciwnicy w grze podzielni są na poziomy od 1-10 (combat effectivness). z każdą kolejną misją dostawałeś trudniejszych przeciwników, na wyższym poziomie (+ tych, do których strzelałeś już wcześniej), a ten ze screena to prawdziwy terminator. poziom trudności gry to jedno, a poziomy przeciwników to dodatkowy aspekt.kliknijcie obraz, wtedy lepsza jakość Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 54 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):Chyba mimo wszystko wolę to bardziej wyprane, szarawe Frontline. Jakoś intensywniej czuć tu wojenny klimat, Assault wygląda dla mnie zbyt "czysto", a przez to sztucznie. Tak jakbyś w jednej grze był na wojnie, a w drugiej na planie Szeregowca Ryana. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Josh
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Grałem w jakiegoś moh na ps2, chyba vanguard. Czułem się wtedy jakbym był na wojnie więc mi się podobało ale to był pewnie jakiś paździerz. Pamiętam jak z kolegą graliśmy 1v1 na splitscreenie, nigdy się tak nie pokłóciliśmy jak przy tej grze.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. co jak co ale wsteczna na Xboxie to potęga. miałem ochotę na ponowne przejście "9" + do kolekcji. najpierw sprawdziłem w ms store - nie można już kupić, no to używka na vinted. na ps5 musiałbym kupić ps3 żeby odpalić.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jaki sens wrzucać puste pudełka Switcha 2, jak zakupy digital mają osobny dział.