Opublikowano piątek o 10:471 dzień Teraz, jimmy napisał(a):@Shen gdzie wyłapałeś tę edycję Clair i w jakich pieniądzach?310zł z wysyłką wyszłohttps://www.amazon.com/dp/B0FNBBC6Z3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Opublikowano piątek o 10:581 dzień 9 minut temu, jimmy napisał(a):Hmm pokazuje mi że nie wysyłają do Polandii :/mi teraz tez, mam fart
Opublikowano piątek o 16:321 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakup dla samego steelboxa. Za £3 az grzech bylo nie brac. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Yap
Opublikowano piątek o 19:591 dzień Syn zabrał stacjonarny komputer do swojego pokoju, wiec czas nadszedl na laptop-aLegion 5 - i7-14700HX/5070/32gb DDR5-5600 i piękny OLEDBardzo fajne combo z Legion Go
Opublikowano piątek o 20:431 dzień 7 minut temu, Ukukuki napisał(a):Syn nie wolał laptopa?Widać mądry chłopak :)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najbardziej jestem zadowolony z Contra Force Age Of Calamity działa podobno bardzo dobrze na S2. Na S1 to był dramat. No i [wredny mode on] trzeba zacząć od pierwszej częście hehe[off]
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Zaległy Mario Tennis od Czezkiego + UFO 50, które musiałem zamówić gdzie indziej, bo Dawid olał temat
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dostałem pamiątkę z Japonii! :DMój dobry kolega był niedawno po raz kolejny na wycieczce w Tokio. Poprosiłem go o jakiś suwenir growy, wszak obaj mamy na tym punkcie pierdolca i on sam przywiózł sobie mnóstwo skarbów.Ja jako ogromny maniak GTA Vice City, dostałem swój japoński egzemplarz! Ciekawostką jest tutaj fakt, że gra była fabrycznie nowa, czego tak naprawdę nie zauważył nawet mój kumpel podczas zakupu. Taki rarytasik ogromnie mnie cieszy, no i teraz mogę powiedzieć, że po "coś" te japońskie PS2 kupiłem :D