Opublikowano 20 lutego20 lut Teraz, jimmy napisał(a):@Shen gdzie wyłapałeś tę edycję Clair i w jakich pieniądzach?310zł z wysyłką wyszłohttps://www.amazon.com/dp/B0FNBBC6Z3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Opublikowano 20 lutego20 lut 9 minut temu, jimmy napisał(a):Hmm pokazuje mi że nie wysyłają do Polandii :/mi teraz tez, mam fart
Opublikowano 20 lutego20 lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakup dla samego steelboxa. Za £3 az grzech bylo nie brac. Edytowane sobota o 12:465 dni przez Yap
Opublikowano 20 lutego20 lut Syn zabrał stacjonarny komputer do swojego pokoju, wiec czas nadszedl na laptop-aLegion 5 - i7-14700HX/5070/32gb DDR5-5600 i piękny OLEDBardzo fajne combo z Legion Go
Opublikowano 20 lutego20 lut 7 minut temu, Ukukuki napisał(a):Syn nie wolał laptopa?Widać mądry chłopak :)
Opublikowano sobota o 12:065 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najbardziej jestem zadowolony z Contra Force Age Of Calamity działa podobno bardzo dobrze na S2. Na S1 to był dramat. No i [wredny mode on] trzeba zacząć od pierwszej częście hehe[off]
Opublikowano sobota o 16:175 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaległy Mario Tennis od Czezkiego + UFO 50, które musiałem zamówić gdzie indziej, bo Dawid olał temat
Opublikowano sobota o 17:105 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dostałem pamiątkę z Japonii! :DMój dobry kolega był niedawno po raz kolejny na wycieczce w Tokio. Poprosiłem go o jakiś suwenir growy, wszak obaj mamy na tym punkcie pierdolca i on sam przywiózł sobie mnóstwo skarbów.Ja jako ogromny maniak GTA Vice City, dostałem swój japoński egzemplarz! Ciekawostką jest tutaj fakt, że gra była fabrycznie nowa, czego tak naprawdę nie zauważył nawet mój kumpel podczas zakupu. Taki rarytasik ogromnie mnie cieszy, no i teraz mogę powiedzieć, że po "coś" te japońskie PS2 kupiłem :D
Opublikowano poniedziałek o 14:283 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzucam to po należne mi plusy i reakcje Nie jest to wprawdzie gra ale moja pierwsza kieszonsolka retro. Wybór padł na Pixel2 i jestem zachwycony. Idealnie mi odpowiada rozmiar i poręczność. Potestowane, akurat odpalony Dizzy ze Złotej Piątki na Pegazusa. Idealne do giercowania pod kołderką w te zimowe wietrzne wieczory.
Opublikowano poniedziałek o 17:063 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny zakup od naszego forumkowego przedsiębiorcy:
Opublikowano wtorek o 15:292 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja również podrzucam ostatni zakup od naszego formowego przedsiębiorcy. Najlepszy (subiektywnie) Final i nienajlepszy ale też nie najgorszy Final wpadły na fizyku do kolekcji. Szkoda że do Remake DLC jest na kodzie no ale trudno, przeboleję.
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa sztosy wjechały do kolekcji wyścigów. Uprzedzając czemu okładka niemiecka w Forzie - bo tylko taką mieli w sklepie, a miałem ochotę zagrać tego dnia i nie czekać aż przyjdzie z neta
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tyle się mówi o konsoli xbox na forum, że aż sam kupiłem Oto Asus Xbox Rog Ally X
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 37 minut temu, Ukukuki napisał(a):Tyle się mówi o konsoli xbox na forum, że aż sam kupiłem Oto Asus Xbox Rog Ally XPiekna nieboszczka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 55 minutes ago, Pierre Deck said:Piekna nieboszczkaA co umarło? Windows? Steam? Gamepass? Może coś przegapiłem.