Opublikowano 18 marca18 mar 31 minut temu, Square napisał(a):To ten art ze zwykłej okładki dużo lepszy.Generalnie są 3 steelbooki na nasz rynek, z Deluxe jest smoczek, w EK jest Clive na koniu.
Opublikowano 18 marca18 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dlaczego? Odpowiedź brzmi SAROS. Returnal to moje TOP5 gierek życia, więc inaczej się nie dało... A póki co wrzucam też trochę staroci do których bardzo chciałem wrócić. Edytowane 18 marca18 mar przez Amer
Opublikowano 18 marca18 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żebyś Ty kurwa taki szybki był do liczenia klatek na Nintendo
Opublikowano 18 marca18 mar 10 godzin temu, XM. napisał(a):Taki trochę "pognieciony " trafił ci się ten steelbook.
Opublikowano 18 marca18 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żonie podoba się limitka Ghost of Yotei, no to mamy limitkę innym sposobem w domu
Opublikowano 18 marca18 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wróciłem do Switcha dla Pokopii i był to strzał w 10. Cudownie relaksująca gra.
Opublikowano 19 marca19 mar 13 godzin temu, marcinwks napisał(a):Taki trochę "pognieciony " trafił ci się ten steelbook.dziś rano otworzyłem swoją kopie to tak samo wgnieciony tylko od frontu xD @XM. Twój też z empiku?
Opublikowano 19 marca19 mar 16 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a):Żonie podoba się limitka Ghost of Yotei, no to mamy limitkę innym sposobem w domu Świetna konsolka. U mnie tak samo facior premierowy wciąż rządzi w domu na zmianę ze slimka. Po ile te panele i jak oceniasz jakość ( to oryginał czy zamiennik) ?
Opublikowano 19 marca19 mar 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a):Świetna konsolka. U mnie tak samo facior premierowy wciąż rządzi w domu na zmianę ze slimka. Po ile te panele i jak oceniasz jakość ( to oryginał czy zamiennik) ?Panele mnie wyszły 130 zł z wysyłką. To zamienniki, ale niczym nie ustępują oryginałom, wykonanie samej grafiki jest tip-top - to nie jest po prostu cienka warstwa farby, przejeżdżając po grafice, czujesz fakturę pod palcami.No efekt robi robotę
Opublikowano 19 marca19 mar 2 minuty temu, Snake_Plissken napisał(a):Panele mnie wyszły 130 zł z wysyłką. To zamienniki, ale niczym nie ustępują oryginałom, wykonanie samej grafiki jest tip-top - to nie jest po prostu cienka warstwa farby, przejeżdżając po grafice, czujesz fakturę pod palcami.No efekt robi robotę Nie strzelają Ci te plastiki jak się konsola nagrzeje? Ja zamówiłem czarne od chińczyka i jakoś też wydaje się ok ale ostatnio jakoś zaczęło mi coś strzelać jak się konsola nagrzeje i podejrzewam, że to by było to.
Opublikowano 19 marca19 mar Godzinę temu, BRY@N napisał(a):Nie strzelają Ci te plastiki jak się konsola nagrzeje? Ja zamówiłem czarne od chińczyka i jakoś też wydaje się ok ale ostatnio jakoś zaczęło mi coś strzelać jak się konsola nagrzeje i podejrzewam, że to by było to.Zamontowałem wczoraj wieczorkiem i potem z 4 godziny konsola działała, dzisiaj od 10:00 już pracuje bez przerwy i jak na razie ani razu plastik nie strzelił.
Opublikowano 19 marca19 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No pierwsze gierunie na Wii/GC dotarły
Opublikowano 19 marca19 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zamiast roboty w firmie, w której pracuję jutro czeka mnie robota w Pywel...
Opublikowano 19 marca19 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dopiero co platyna wjechała w residencie bożym, a tu kolejny sztos do ogrania