Opublikowano 19 marca19 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna gra do kolekcji wyścigów i coraz trudniej dostępna trylogia Sly do kolekcji platformowej
Opublikowano 20 marca20 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa ostatnie wyciągi z paczkomatu to przedwczorajsza paczka od Uniblo z niszowymi Bearer & the Last Flame oraz Wild West Legacy i wczorajsza od PerfectBlue z tytułami, których przedstawiać nie trzeba - Fatal Frame II Crimson Butterfly Remake oraz Crimson Desert.Na szczególną uwagę zasluguje Wild West Legacy, któremu wydawca na konsolach zmienił podtytuł z Dynasty, żeby opchnąć strasznego crapa jeszcze paru osobom. Niby wiedziałem, że nie będzie dobrze, ale nie spodziewałem się, że będzie aż tak ch#jowo - jeśli ktoś pomyślał, że fajnie byłoby zagrać w coś jak Medieval Dynasty, tyle że na dzikim zachodzie to stanowczo odradzam
Opublikowano 21 marca21 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ledwo odpaliłem a już jakieś mydło i mleko, dajcie spokój Edytowane 21 marca21 mar przez badzejo
Opublikowano 22 marca22 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś na Wii CiB No i x360 CiB stan igła
Opublikowano 22 marca22 mar W dniu 19.03.2026 o 20:22, funditto napisał(a):Jedna gra do kolekcji wyścigów i coraz trudniej dostępna trylogia Sly do kolekcji platformowejOstatnio, w regionie US/Canada, Sony wypuściło reprinty większości wydawanych przez siebie tytułów ma PS3, m.in. trylogię Sly. Bez problemu można wyrwać nówkę w foli na VGP. Edytowane 22 marca22 mar przez Dajzner
Opublikowano 22 marca22 mar W dniu 21.03.2026 o 17:13, badzejo napisał(a): mydło i mleko, dajcie spokójJa bym tego mleka nawet sasiadowi nie dal do picia. Wez to UHT i wyrzuc do kosza. Zycie Ci nie mile ?
Opublikowano 22 marca22 mar Godzinę temu, MEVEK napisał(a):Ja bym tego mleka nawet sasiadowi nie dal do picia. Wez to UHT i wyrzuc do kosza. Zycie Ci nie mile ?To akurat sąsiada 😆 kumpel z mieszkania obok użyczył na chwile do foto, ja mleka nie piję od lat bo brzuch mi wykręca
Opublikowano 23 marca23 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wii U Black 32GB Limited Edition - stan kolekcjonerski Dodatki oryginalne folie i nienaruszone opakowanie.
Opublikowano 23 marca23 mar 7 minut temu, N1C3L0R3 napisał(a):Wii U Black 32GB Limited Edition - stan kolekcjonerski Dodatki oryginalne folie i nienaruszone opakowanie.Matko Bosko Nintendosko ile dałeś i gdzie? Edytowane 23 marca23 mar przez czapa
Opublikowano 23 marca23 mar @czapa moim zdaniem nie wielkie to były srebrniki :) 1350zł z wysyłką. alledrogo, da się kupić unikaty ale trzeba to obserwować :)
Opublikowano 23 marca23 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromnie z nośników fizycznych ale Zelda + Pokopia i Octopath Traveler 2 wydaje się być wystarczającym zestawem na dłuższy czas. Tak w ogóle to w szoku jestem ile mam więcej czasu na granie odkąd mam Switcha. Świetne uczucie.
Opublikowano 23 marca23 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe zakupy. Czaicie zagrać w to pierwszy raz? (Jedynie OT2 ograne demo)
Opublikowano 23 marca23 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zainspirowany zakupem kolegi @N1C3L0R3 wrzucam kolejną część zakupów z UK, tym razem w tematyce WiiU
Opublikowano 24 marca24 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czasami tv w weekendy mocno okupowany, dlatego kupiłem podobno dobrą alternatywę żeby pograć chwilę w spokoju
Opublikowano 24 marca24 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie kolejne gierki do kolekcji + brakujące klamoty za srebrne monety (i zdaję się mam już komplet).
Opublikowano 25 marca25 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W Batmana. Teraz gram w Batmana. Nie ma Origins na Marketplace? Jest na eBayu.
Opublikowano 25 marca25 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Slimke kumpel zgarnia, to poleciałem na ostatniej fali zakupu PRO.
Opublikowano 25 marca25 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karmazynowa Pustynia. Kupiona co prawda jako nówka nie śmigana ale szybko rozfoliowana bo płytka kolebotała w pudełku. Dla towarzystwa Reina Warrior z Queen Blade
Opublikowano 25 marca25 mar Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Slimke kumpel zgarnia, to poleciałem na ostatniej fali zakupu PRO.Zakup pod Crimsonka? ;)
Opublikowano 25 marca25 mar 2 godziny temu, Boomcio napisał(a):Zakup pod Crimsonka? ;)Też. Ogólnie ADHD zakupowe niż faktyczna potrzeba :)
Opublikowano 26 marca26 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszedł odpowiedni czas na małpeczkę