Opublikowano czwartek o 18:001 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pakowanie na vinted. Tak z drugiej strony jest naklejona etykieta i tyle. O dziwo przyszło całe Edytowane czwartek o 18:011 dzień przez czapa
Opublikowano czwartek o 20:391 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A to ci niespodziankaPs. 13 gb gra zajmuje :o Edytowane czwartek o 20:491 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano czwartek o 21:511 dzień Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):O kurde, blue-games - też tam brałem, tyle że na PS5, ale mojej jeszcze nie nadał
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 6 godzin temu, Wredny napisał(a):O kurde, blue-games - też tam brałem, tyle że na PS5, ale mojej jeszcze nie nadałTo z grania w weekend nici chyba.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 13 godzin temu, GearsUp napisał(a):Fanty z PBWersja Essentials Motorstorma jest fajna, bo masz patcha, którego nie da się zassać bez złamanej konsoli. A tego patcha potrzeba, jeśli chciałbyś kupić DLC - one są ciągle w store, ale działają tylko z najnowszym patchem, którego oficjalnie nie zaciągniesz lol.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 godziny temu, Square napisał(a):To z grania w weekend nici chyba.Jednak będzieChoć w weekend akurat zbyt wiele nie pogram, bo będę miał nocki
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 godzinę temu, ProstyHeker napisał(a):Wersja Essentials Motorstorma jest fajna, bo masz patcha, którego nie da się zassać bez złamanej konsoli. A tego patcha potrzeba, jeśli chciałbyś kupić DLC - one są ciągle w store, ale działają tylko z najnowszym patchem, którego oficjalnie nie zaciągniesz lol.Ciekawe, a jak się ma do tego wersja Platinum? I wgl dlaczego ten patch jest niedostępny do ściągnięcia?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło! PRAGMATA od Pana Konrada pakowana "od serca" i ARCANIA, zakupiona pod wpływem lekkiego hajpu na nadchodzącego GOTHICa
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 minut temu, Wredny napisał(a):Przyszło! PRAGMATA od Pana Konrada pakowana "od serca" i ARCANIA, zakupiona pod wpływem lekkiego hajpu na nadchodzącego GOTHICaKonieczne daj recke jak w tą arkanie się gra, bo kupsztal na premiere podobno się wyrobił po milionie patchy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):Ciekawe, a jak się ma do tego wersja Platinum? I wgl dlaczego ten patch jest niedostępny do ściągnięcia?Jeśli dobrze pamiętam, to platyna ma na krążku tą samą wersję, co premierówka. Dopiero essential i GOTY (trudnodostępne) jest popatchowane. Nie mogę znaleźć takiej bazy danych, w której była oznaczona każda rewizja gry - info która wersja jest na płycie i czym się różnią poszczególne wydania. A patch jest niedostępny, odkąd są zamknięte serwery. Można sciągnać po zmianie DNS, jeśli będziesz korzystać z serwerów scenowych. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez ProstyHeker
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pozdrawiam braci Pragmata
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alternatywne Three Houses i gra dnia ^^.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po zagraniu w demo, musiało się tak skończyć, recki sprzed kilku dni tylko potwierdziły słuszną decyzję.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mam i ja.Paczuszka z Perfect Blue od rana czekała ładnie w paczkomacie aż skończę pracę. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Ins
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. "Ku nieskończoności i jeszcze dalej"Trafiła mi się nie lada gratka. Most Wanted za 39zł w super stanie. Nawet płyta lustro. Opis z tyłu okładki po niemiecku i pokazuje, że jedynym językiem jest niemiecki (stąd ta cena) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć aby nie było angielskiego. Teraz muszę jeszcze kupić Gacka, żeby sprawdzić bo swojego oddałem za czasów PS3. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Patapon
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minut temu, Patapon napisał(a):Most Wanted za 39zł w super stanie. Nawet płyta lustro. Opis z tyłu okładki po niemiecku i pokazuje, że jedynym językiem jest niemiecki (stąd ta cena) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć aby nie było angielskiego.Nie ma anglika, niestety.Okładka wielojęzyczna wygląda tak
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 37 minut temu, Patapon napisał(a):Trafiła mi się nie lada gratka. Most Wanted za 39zł (...) jedynym językiem jest niemiecki (...) Teraz muszę jeszcze kupić Gacka
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 minut temu, jimmy napisał(a):Jeszcze do wydatków trzeba dopisać słownik