Opublikowano czwartek o 18:002 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pakowanie na vinted. Tak z drugiej strony jest naklejona etykieta i tyle. O dziwo przyszło całe Edytowane czwartek o 18:012 dni przez czapa
Opublikowano czwartek o 20:392 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A to ci niespodziankaPs. 13 gb gra zajmuje :o Edytowane czwartek o 20:492 dni przez Pierre Deck
Opublikowano czwartek o 21:512 dni Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):O kurde, blue-games - też tam brałem, tyle że na PS5, ale mojej jeszcze nie nadał
Opublikowano piątek o 04:452 dni 6 godzin temu, Wredny napisał(a):O kurde, blue-games - też tam brałem, tyle że na PS5, ale mojej jeszcze nie nadałTo z grania w weekend nici chyba.
Opublikowano piątek o 07:052 dni 13 godzin temu, GearsUp napisał(a):Fanty z PBWersja Essentials Motorstorma jest fajna, bo masz patcha, którego nie da się zassać bez złamanej konsoli. A tego patcha potrzeba, jeśli chciałbyś kupić DLC - one są ciągle w store, ale działają tylko z najnowszym patchem, którego oficjalnie nie zaciągniesz lol.
Opublikowano piątek o 07:442 dni 2 godziny temu, Square napisał(a):To z grania w weekend nici chyba.Jednak będzieChoć w weekend akurat zbyt wiele nie pogram, bo będę miał nocki
Opublikowano piątek o 08:542 dni 1 godzinę temu, ProstyHeker napisał(a):Wersja Essentials Motorstorma jest fajna, bo masz patcha, którego nie da się zassać bez złamanej konsoli. A tego patcha potrzeba, jeśli chciałbyś kupić DLC - one są ciągle w store, ale działają tylko z najnowszym patchem, którego oficjalnie nie zaciągniesz lol.Ciekawe, a jak się ma do tego wersja Platinum? I wgl dlaczego ten patch jest niedostępny do ściągnięcia?
Opublikowano piątek o 10:022 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło! PRAGMATA od Pana Konrada pakowana "od serca" i ARCANIA, zakupiona pod wpływem lekkiego hajpu na nadchodzącego GOTHICa
Opublikowano piątek o 10:152 dni 11 minut temu, Wredny napisał(a):Przyszło! PRAGMATA od Pana Konrada pakowana "od serca" i ARCANIA, zakupiona pod wpływem lekkiego hajpu na nadchodzącego GOTHICaKonieczne daj recke jak w tą arkanie się gra, bo kupsztal na premiere podobno się wyrobił po milionie patchy.
Opublikowano piątek o 10:462 dni 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):Ciekawe, a jak się ma do tego wersja Platinum? I wgl dlaczego ten patch jest niedostępny do ściągnięcia?Jeśli dobrze pamiętam, to platyna ma na krążku tą samą wersję, co premierówka. Dopiero essential i GOTY (trudnodostępne) jest popatchowane. Nie mogę znaleźć takiej bazy danych, w której była oznaczona każda rewizja gry - info która wersja jest na płycie i czym się różnią poszczególne wydania. A patch jest niedostępny, odkąd są zamknięte serwery. Można sciągnać po zmianie DNS, jeśli będziesz korzystać z serwerów scenowych. Edytowane piątek o 11:042 dni przez ProstyHeker
Opublikowano piątek o 11:301 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alternatywne Three Houses i gra dnia ^^.
Opublikowano piątek o 11:431 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po zagraniu w demo, musiało się tak skończyć, recki sprzed kilku dni tylko potwierdziły słuszną decyzję.
Opublikowano piątek o 14:401 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja.Paczuszka z Perfect Blue od rana czekała ładnie w paczkomacie aż skończę pracę. Edytowane piątek o 14:401 dzień przez Ins
Opublikowano piątek o 14:441 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. "Ku nieskończoności i jeszcze dalej"Trafiła mi się nie lada gratka. Most Wanted za 39zł w super stanie. Nawet płyta lustro. Opis z tyłu okładki po niemiecku i pokazuje, że jedynym językiem jest niemiecki (stąd ta cena) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć aby nie było angielskiego. Teraz muszę jeszcze kupić Gacka, żeby sprawdzić bo swojego oddałem za czasów PS3. Edytowane piątek o 14:451 dzień przez Patapon
Opublikowano piątek o 14:531 dzień 8 minut temu, Patapon napisał(a):Most Wanted za 39zł w super stanie. Nawet płyta lustro. Opis z tyłu okładki po niemiecku i pokazuje, że jedynym językiem jest niemiecki (stąd ta cena) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć aby nie było angielskiego.Nie ma anglika, niestety.Okładka wielojęzyczna wygląda tak
Opublikowano piątek o 15:141 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam coś od bożego pomazańca tj Pana Capcoma...
Opublikowano piątek o 15:161 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem na co bardziej czekałem - na Pragmate czy RE9.
Opublikowano piątek o 15:251 dzień 37 minut temu, Patapon napisał(a):Trafiła mi się nie lada gratka. Most Wanted za 39zł (...) jedynym językiem jest niemiecki (...) Teraz muszę jeszcze kupić Gacka
Opublikowano piątek o 15:311 dzień 5 minut temu, jimmy napisał(a):Jeszcze do wydatków trzeba dopisać słownik
Opublikowano piątek o 15:541 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A u mnie inaczej! Bogactwo xd