Opublikowano wtorek o 18:212 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Idealnie, astro bot z promki na razie na półkę i sarosik boży już w napędzie. Zapowiada się parę godzin grania tej nocy.
Opublikowano wczoraj o 06:38 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mialem już nic nie kupować ale na Astro Bota była promocja i miałem kupon na allegro i Wukong też się trafił w dobrej cenie a skubany trzyma cenę. Musze przestać obserwować różne oferty bo jak widzę że jest okazja to aż szkoda nie kupić
Opublikowano wczoraj o 11:50 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego miesiąca:Yasha - hadesopodobny średniaczek, w świecie z japońskich wierzeń. Fajna edycja w promce za 70zł.Last Faith - metroidvania w klimatach Bloodborne. Ostatnio, ciężko u nas dostępna na Switch. Chyba tylko G4Y ma nówki, ale u nich różnie bywa z okładką. Wydanie z dystrybucji kanadyjskiej, ale ma polskie napisy na kardzie.DQIII HD - również import z Kanady, w dobrej cenie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mocno czekam na neo geo AES+ więc pozwoliłem sobie na trochę NEO GEO do kolekcji na plejki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 30 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Mocno czekam na neo geo AES+ więc pozwoliłem sobie na trochę NEO GEO do kolekcji na plejki.Kupiłeś w sumie dwa razy to samo.Antologia z PS2 emuluje neo geo a antologia z PS4 emuluje ps2 które emuluje neo geo. Działa jak gówno szczerze mowiąc i sprzedałem swoją kopię. Jest niegrywalna.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Kupiłeś w sumie dwa razy to samo.Antologia z PS2 emuluje neo geo a antologia z PS4 emuluje ps2 które emuluje neo geo. Działa jak gówno szczerze mowiąc i sprzedałem swoją kopię. Jest niegrywalna.Wiem kupuje do kolekcji pewnie nawet ich nie otworzę bo mam w digitalu, pudełka na ps2 mam od paru lat a ostatnio zauważyłem że zrobili też wersje PS4 to dokupiłem. No i grałem w wersje PS4 i gra działa ok, każdy kto grał w oryginał na automatach pamięta jak ta gra chodziła paskudnie gdy było dużo akcji na ekranie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 17 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Wiem kupuje do kolekcji pewnie nawet ich nie otworzę bo mam w digitalu, pudełka na ps2 mam od paru lat a ostatnio zauważyłem że zrobili też wersje PS4 to dokupiłem. No i grałem w wersje PS4 i gra działa ok, każdy kto grał w oryginał na automatach pamięta jak ta gra chodziła paskudnie gdy było dużo akcji na ekranie.Nie chodzi o to. Spowolnienia z neo geo to co innego niż opóźnienie po naciśnięciu przycisku. Ale spoko jak dla ciebie to jest ok. Jak coś cyfrowo na PS są dostępne bardzo dobre porty bezpośrednio z neo geo od hamster i są bardzo dobre.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, Ukukuki napisał(a):Nie chodzi o to. Spowolnienia z neo geo to co innego niż opóźnienie po naciśnięciu przycisku. Ale spoko jak dla ciebie to jest ok. Jak coś cyfrowo na PS są dostępne bardzo dobre porty bezpośrednio z neo geo od hamster i są bardzo dobre.No ja właśnie ogrywam te porty z psstore, pudełka nawet nie otwieram. Uwielbiam te serie i kupuje wszystko włącznie z wersją na NDS by mieć w kolekcji. Tak samo mam zamiar kupić całą kolekcje na Neo Geo aes+ jak wyjdzie. Pewnie masz racje bo z płyty grałem tylko w MS1 na psx reszta w digital.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. BttD ma podobno język angielski. Jak nie to…Yakuzę 0 splatynowałem po japońsku więc i tutaj jakoś sobie poradzę ;)Heretic/Hexen anulowałem kiedyś w LRG bo potrzebowałem pieniędzy na moje hobby. Teraz przepłaciłem jakieś 30 zł ale bardzo zależało mi na tych tytułach.