Opublikowano czwartek o 15:525 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może nie ma martini ale też jest zajebiście.
Opublikowano piątek o 18:374 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stwierdziłem, że czas nadrobić trochę gier z DSa i 3DSa. Przy okazji wakacje to dobry czas dla handheldów.Chrono Trigger i Castlevanie będą na pewno klejnocikami w kolekcji.
Opublikowano sobota o 08:334 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jednak PerfectBlue pana Dawida to porządną firma. Wczoraj wysyłka dziś odbiór.
Opublikowano sobota o 11:224 dni 2 godziny temu, BRY@N napisał(a):Jednak PerfectBlue pana Dawida to porządną firma. Wczoraj wysyłka dziś odbiór.Zazdro, mnie niestety sklep PB zawiódł.
Opublikowano sobota o 14:024 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki rzut. Edytowane sobota o 16:503 dni przez Amer
Opublikowano poniedziałek o 14:192 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inazuma evelen victory roadObecnie jedyne fizyczne wydanie na wszystkie platformy to prawilny kartridż z kkw na S2, jest angielski
Opublikowano poniedziałek o 15:092 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła dzisiaj dostawa od Pana Dawida
Opublikowano poniedziałek o 23:151 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie jakas gra, ktora sie jaram.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Trochę zawód nie sądziłem, że zrobisz na odpierdol zdjęcia używając zabawki ze starlinka
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W chuj zawiodłem, wiem. To dla mnie koniec. Już usuwam konto. Przepraszam ;-(
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego tygodnia
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Trochę łibusowania do kolekcji. The Hundred Line nie wyszło w pudle w Europie, więc znajomy przywiózł z USA.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Dajzner napisał(a):Zakupy z ostatniego tygodniaZaintrygowało mnie to El Shaddai, nawet nie słyszałem o takiej grze. Wrzuciłem sobie na wishlistę. Wygląda na oryginalną produkcję, w 2011 jeszcze takie wychodziły Godzinę temu, Szwed napisał(a):The Hundred Line nie wyszło w pudle w EuropieA to nawet nie wiedziałem. Zamówiłem ostatnio z Kanady (bo było dużo taniej niż w PL) i czekam na paczkę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trafił się Time Busters w dobrej cenie, i trzeba było wykorzystać cebulionki więc wjechał Crash
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, DarkStar napisał(a):A to nawet nie wiedziałem. Zamówiłem ostatnio z Kanady (bo było dużo taniej niż w PL) i czekam na paczkę.VGP wysyłało ostatnio maila o jakimś dodatkowym opodatkowaniu małych przesyłek do EU. Ciebie już nie zahaczy ale od lipca warto już brać to pod uwagę przy zakupach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 38 minut temu, giger_andrus napisał(a):VGP wysyłało ostatnio maila o jakimś dodatkowym opodatkowaniu małych przesyłek do EU. Ciebie już nie zahaczy ale od lipca warto już brać to pod uwagę przy zakupach.Nie wiem czy nie zahaczy :( Też dostałem tego maila. Napisali tam, że do tej pory brali takie opłaty na siebie (nie wiem jak to dokładnie rozumieć, bo "do tej pory" nie było takich przepisów). Moje paczki wysłane 26.06 i 30.06, więc przyjdą już w lipcu. To walka z tanim importem śmiecia z Chin, ale rykoszetem oberwie się importowi z zachodnich krajów, np. wspomnianej Kanady. Kanada to już mogłaby być w UE.