Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kolejne małe zakupy :)  jeszcze 5 dni i Duke Nukem :banderas:

K3UQHqA.jpg

Opublikowano

Prezenty pod choinkowe juz wjerzdzaja :lapka:

IMG-20231123-212236.jpg

IMG-20231123-212405.jpg

IMG-20231123-212616.jpg

Jest boski - i w  koncu normalne buttonsy :banana: 

Opublikowano

Wielkie dzięki buttonsa!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jedyneczke dostałem tydzień po premierze mimo pre orderu a teraz proszę bardzo. Nie mam jakiejś nostlagii do jedyneczki ale pamiętam jak zobaczyłem Gothic 2 NC u kumpla za czasów podstawówki gdzie okładał smoka to kopara opadła. Do dziś mam duży sentyment do gry ale zawsze odpadałem gdzieś w okolicy rozdziału ze smokami , jeszcze marzy mi się 3 część na switcha ale wątpie by to ruszyło w takiej wersji jaka jest na rynku .

image0.jpeg

Opublikowano

fiM6mjj.thumb.jpg.56c1b9968f880b7d1844becd42067ee8.jpg

Przypadkiem wypatrzyłem, że pojawiło się "Retro" od CD-Action, więc wziąłem w ciemno. A to ci niespodzianka, bo w środku zarówno coś o Amidze 500 jak i moim ukochanym Cannon Fodder :hype:

A poza tym standardowy zakup nośników do Przyjaciółki. Znaczy nie do końca, bo te magiczne pudełeczko to zakup "w ciemno". Jest to pakiet 10 używanych dyskietek w stanie nieznanym za jedyne 10zł. Co ciekawe dyskietki były nawet w folijkach ochronnych, a pudełko jest w bardzo dobrym stanie :D Same dyskietki okazują się sprawne, a nawet kryły nieco skarbów na Amigę :P

Opublikowano

IMG20231124213024.jpg

IMG20231124212833.jpg

Opublikowano

Już nie mogłem się doczekać. Korzystając z okazji - podziękowania dla @Dave Czezky za idealne ogarnięcie tematu. Okazało się że nie będzie mnie w dniu wysyłki preorderu w PL. PerfectBlue oczywiście bez problemowo wysłało tydzień później zgodnie z prośbą. Szanuje, dziękuje i gorąco polecam :thanks:

IMG_3082.thumb.jpeg.76a44d28f65fd85c14d201235a7c62db.jpeg

Najlepsza okładka :psclassic:

IMG_3083.thumb.jpeg.f9c58ccc8ad69cb7aceed6011c770442.jpeg

Opublikowano

Z kumplami 75% minigier w Mario sprawdzonych i niektóre to są takie sztos i takie śmiechy, że polecajka mocna z mojej strony.

IMG_20231126_175956.jpg

Opublikowano

Kupiłbym sobie tego Steam Decka, bo ponoć świetnie się sprawdza jako emulator.. Są gdzieś łatwo dostępne całe paczki z grami, np. z PSX specjalnie na tego decka?

Opublikowano
55 minut temu, Shago napisał:

Kupiłbym sobie tego Steam Decka, bo ponoć świetnie się sprawdza jako emulator.. Są gdzieś łatwo dostępne całe paczki z grami, np. z PSX specjalnie na tego decka?

Możesz pobrać sobie jakiekolwiek paczki. Emudeck sam ci wszystkie poustawia do odpalenia.

Opublikowano

Orzeł wylądował :obama: po przebojach z Asus Rog Ally wracam do Decka. Obok 14 calowy gamingowy laptop którego mam od dwóch tygodni, kupiony na dłuższe wyjazdy :P W sumie niewiele większy od Decka. 

IMG_8436.thumb.jpeg.95475a5267e1971e0ac7560437e764d3.jpeg

IMG_8437.thumb.jpeg.896edaba8d5b1c2ab6a13ba0a9bdc5c5.jpeg

Klasyki na Switcha, chociaż po Gothicu 1 na Switcha to nie wiem czy mi się 2 chce z foli wyciągać. No i magazyn o PS2, gratis jakże pasująca podkładka pod myszkę w motywach C64:reggie:

IMG_8435.thumb.jpeg.b5865244c4fd5f4cbd9608f7fc1078bb.jpeg

No i potworek do laptoka polskiej produkcji. Do Decka jeszcze nie dojechał. 

IMG_8344.thumb.jpeg.7a86c7b30d064e5d8f21f02064e94914.jpeg

Opublikowano

@Ukukuki Gothica 1/2 imo nie ma sensu odpalać na Switchu mając Decka. Obydwie części maja wsparcie warsztatu na Steam (do dwójki np https://steamcommunity.com/app/39510/workshop/ ). Instalacja modów to w 99% tylko jedno kliknięcie (do DX11 trzeba tylko ogarnąć oddzielnie config DLL), a jest dużo takich z masą poprawek QoL w tym bardzo wygodne natywne wsparcie pada (https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2793815202) . Po prostu i gra się w to lepiej i wygląda/działa to dużo lepiej.

Opublikowano
9 godzin temu, Ukukuki napisał:

Brak usypiania jak na Decku :/

Taka dysfunkcja to żadne przeboje. Ludzie tu się spodziewali ognia, dymu i wybuchów.