Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 55 minut temu, Czoperrr napisał(a):Tam jest plyta na PC? Kartonik z kodem w kształcie płyty i logo gry xD Śmiechu warte, że próbują wytworzyć iluzję fizyczności. Do tego jest kod QR żeby szybciej aktywować.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Panowie, zbierajmy giereczki bo dalej czeka nas już tylko kartonik w kształcie płyty.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):Panowie, zbierajmy giereczki bo dalej czeka nas już tylko kartonik w kształcie płyty.Z jednym musimy się zgodzić - ta gra nie ma wersji fizycznej nawet na konsolach pomimo płyty wewnątrz pudełka. Kod wewnątrz pudełka, płyty bez zawartości, czy tak jak będzie zaraz ze Switchem 2 - game-key card - szara rzeczywistość kolekcjonera. Przynajmniej u DOOM’a jest piękna figurka, a shootery zawsze gram z myszką i klawiaturą.1 godzinę temu, jimmy napisał(a):Kross dawaj ten kartonik do steelboka, będą jaja Już są jaja, bo nie kupowałem kolekcjonerek na PC od prawie 10 lat, więc wyobraź sobie moje zdziwienie jak zobaczyłem kartonik w środku zamiast jakiejś fajnej grafiki wewnątrz pudła, coś na wzór wnętrza steelbooka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 minutes ago, KrossOver said:Z jednym musimy się zgodzić - ta gra nie ma wersji fizycznej nawet na konsolach pomimo płyty wewnątrz pudełka. Kod wewnątrz pudełka, płyty bez zawartości, czy tak jak będzie zaraz ze Switchem 2 - game-key card - szara rzeczywistość kolekcjonera. Przynajmniej u DOOM’a jest piękna figurka, a shootery zawsze gram z myszką i klawiaturą.Już są jaja, bo nie kupowałem kolekcjonerek na PC od prawie 10 lat, więc wyobraź sobie moje zdziwienie jak zobaczyłem kartonik w środku zamiast jakiejś fajnej grafiki wewnątrz pudła, coś na wzór wnętrza steelbooka.Tak tylko tą płytę z konsol możesz użyć na wielu konsolach albo sprzedać a tutaj ten kartonik po aktywacji może lecieć tylko do śmieci.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dalsza część zbierania różnych gier 6/10 z duszą, które utknęły na konsolach poprzednich generacji. Anarchy Reigns beż pudełka, ale dałem za to 3 dychy, więc przeżyję.
Opublikowano 59 minut temu59 min 48 minut temu, Czoperrr napisał(a):Tak tylko tą płytę z konsol możesz użyć na wielu konsolach albo sprzedać a tutaj ten kartonik po aktywacji może lecieć tylko do śmieci.Dopóki konsole mają napędy to tak, potem zostaje wyciąganie starej konsoli z szafy jak będziesz chciał sobie zagrać w takiego Dooma Dark Ages na płycie.
Opublikowano 13 minut temu13 min 45 minut temu, ASX napisał(a):Dopóki konsole mają napędy to tak, potem zostaje wyciąganie starej konsoli z szafy jak będziesz chciał sobie zagrać w takiego Dooma Dark Ages na płycie.Albo czytniki kart. Jak expressy potanieją to widzę opcję trzymania po prostu instalerów na takich kartach i kto wie, może nawet będzie to trwalsza opcja niż trzymanie ich na kartridżach.