Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Koniec sesji, człowiek ma kilka dni oddechu, więc mesjasz w końcu wylądował :banderas: Plus giereczka, którą już dawno na 360 chciałem ograć, a za 45 zł, lepszą wersje pudełkową w folii żal było nie brać, tylko nie wiem kiedy to ogram, heh. 

SkOmLZq.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

19mhok.jpg

Pierwsze pudełkowe zakupy w tym roku. SH: Homecoming swego czasu mnie nie interesował, ale jednak po latach stwierdziłem że sprawdzę, no a te Transformersy wraz z kontynuacją (którą mam, ale leży w backlogu) to podobno dobry tytuł, więc trzeba było też kupić.

Opublikowano

Obie gry od Telltale Games to czysty przypadek. Wczoraj wracałem z roboty, wszedłem do upadającego empiku, a tam promocja na kilka gierek. Skorzystałem, aczkolwiek obiecywałem sobie, że w tym miesiącu już nic więcej nie kupię. Mam silną wolę, hahaha.

Mozna wiedzieć co to za promocja na kilka gierek znaczy? Może sam bym się skusił na coś... Tylko wolałbym coś zielonego ;)

Opublikowano

jTZywYp.jpg

Na tej stronie również musi być coś od Nintendo. :cool:

Gra to czyste 10/10, tylko dzisiaj przeszedłem 3 światy. :banderas: 

A już w poniedziałek/wtorek kolejna perełka. :obama: 

Opublikowano

Hype robi swoje :)

Dokładnie :3
Daj potem znać czy gra faktycznie jest tak słaba jak wskazują na to recenzje.
Opublikowano

Suteq rośnie na silnego członka rodziny Nintendo, propsuję mocno, koniecznie kup Luigi's Mansion żebyś miał odmianę od zwiedzania lochów i skakania po platformach w DKCR i SM3DL ;) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I2iijc3.jpg

Mój pierwszy stick, dziś doszedł.

Jeszcze wczoraj bałem się, że będą problemy z zakupem. Tydzień po tym jak zamówiłem na madcatzowym eustore, okazało się, że europejski sklep został usunięty.

Nie mogłem się zalogować na swoje konto żeby sprawdzić status wysyłki a jedynym potwierdzeniem zakupu był email na skrzynce. Na szczęście wczoraj o 15 dostałem potwierdzenie wysyłki i dziś stick już był u mnie. Chyba muszą mieć magazyny w Polsce, bo strasznie szybko doszedł.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

NnXBybD.jpg

:banderas:

Kolekcja PSX się powiększa.

Opublikowano

NnXBybD.jpg

:banderas:

Kolekcja PSX się powiększa.

BtN i FOMT, najlepsze HM ever <3 za ile wyrwałeś to cudo?  :banderas:

Opublikowano

Niecałe 180 PLN z wliczoną wysyłką. Instrukcja jest, wszystko po angielsku, także jestem zadowolon. Jezusicku, kiedy ja to wszystko ogram? Lecę kończyć FFIX- złote czasy gamingu, era PSX, coś pięknego. Jaram się jak małolata.

Opublikowano

no a te Transformersy wraz z kontynuacją (którą mam, ale leży w backlogu) to podobno dobry tytuł, więc trzeba było też kupić.

War for Cybertron to solidna strzelanka, ale Fall of Cybertron to istne cudo. Przy żadnym shooterze ostatnich lat nie bawiłem się tak dobrze, jak przy FoC. Nadrabiaj zaległości, bo warto. A jeśli masz choćby minimalny sentyment do serii z dzieciństwa, to już w ogóle czeka Cię jazda.

Niecałe 180 PLN z wliczoną wysyłką. Instrukcja jest, wszystko po angielsku, także jestem zadowolon.

Zazdroszczę instrukcji. :P BtN to jedna z moich lepszych trafionych okazji, bodajże za 40zł na allegro. Niestety, papierka brak. Ale zgodzę się - BtN to cudowna, o ile nie najlepsza odsłona serii. Karen best waifu.
Opublikowano

Lecę kończyć FFIX- złote czasy gamingu, era PSX, coś pięknego. Jaram się jak małolata.

Nom. Nie było indyków, symulatorów chodzenia i gier rodem z pegasusa. Piękne czasy :)

Opublikowano

Lecę kończyć FFIX- złote czasy gamingu, era PSX, coś pięknego. Jaram się jak małolata.

Nom. Nie było indyków, symulatorów chodzenia i gier rodem z pegasusa. Piękne czasy :)

Jak to nie? gierki Net Yaroze na demkach Playstation UK, swietna sprawa :banderas:

Opublikowano

Takie cudeńko w moje ręce dziś wpadło :D

Gdzie to kupiłeś i ile dałeś? Rozumiem, że komiks jest po angielsku?

Hiki, piękny stick.

Opublikowano

AGTYemA.jpg

Takie cudeńko w moje ręce dziś wpadło :D

Was is dass? Jest tego wiecej, inne lore (Demonsy) czy tylko Darki?

Opublikowano

To komiks wprowadzający do Dark II Był chyba w kolekcjonerce do dorwania w wer fizycznej ale to jest tylko jeden zeszyt. Teraz na kwiecień planują jakąś nową serię. http://www.polygon.com/2016/1/19/10794586/dark-souls-comic-series-titan-comics

Opublikowano

Obie gry od Telltale Games to czysty przypadek. Wczoraj wracałem z roboty, wszedłem do upadającego empiku, a tam promocja na kilka gierek. Skorzystałem, aczkolwiek obiecywałem sobie, że w tym miesiącu już nic więcej nie kupię. Mam silną wolę, hahaha.

Mozna wiedzieć co to za promocja na kilka gierek znaczy? Może sam bym się skusił na coś... Tylko wolałbym coś zielonego ;)
Można, ale nie wiem.

W empiku w rynku było kilka gier od TTG przecenionych na obie platformy, a do tego dwa ostatnie Asasyny. Twd, twd2 i twau po 69, a unity za 119.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Te oznaczenia USK... :rzyg: