Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

70 zl, siedemdziesiąt złotych?

O krwa

Opublikowano

Premiera nowego FlatOuta przypomniała mi czasy, gdy bez opamiętania zagrywałem się w jedynkę i dwójkę na PC, więc kupiłem 

AZn8zcR.jpg

czyli przefantastyczną dwójkę na sterydach :cool:

oprócz tego sztosy od R*

wRXe72h.jpg

oczywiście z mapą

oraz

wNEyIQM.jpg

uOfrJuk.jpg

Będę musiał dysk dokupić do 360tki, bo nie zainstaluję tego na moich 60gb xD

Opublikowano

Nie gram w GTA, ale epizody to muszę kiedyś kupić chociażby dla tej kapitalnej okładki :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

264g7c9.jpg

Wspomnień czar... 

Opublikowano

Najlepsze w byciu klapem jest to, że za trzy niszowe, choć ciekawe, tytuły płaci się nieco ponad dwie stówy :obama:

AQemD8H.jpg

Wszystko zafoliowane, pralka bez eco bubble.

Opublikowano

Bez. Minus jest taki, że na długości stopy jest napisany dzień tygodnia i przypał jest, jak założysz MONDAY a jest już czwartek :/

Opublikowano

Dałbym znać, ale boję się, że tutorial będzie długi, skomplikowany i zapomnę w połowie o co chodzi :/

Opublikowano

Daj spokój, nie włączaj. Ważne, że jest w kolekcji.

Opublikowano

Mount and Blade widziałem kilka razy w różnych media marktach, geanach i carrefourach za coś koło stówki i się zastanawiałem co to za potworek i kto to kupi, a tu proszę.

Opublikowano

Przecież to fajna seria ale głównie na pc z modami.

Opublikowano

Niedawno pierwszego Mount and Blade odpaliłem i muszę przyznać, że naprawdę jest nieźle, gra nie prowadzi za rękę, hulaj dusza, do tego dość duża możliwość rozwoju postaci i oddziału. Kilka godzin z życia mi wypadło. 

Opublikowano

3jrjIir.jpg

NieR: Automata zachwyca pod wieloma względami - stylistyka, klimat, oprawa audio, mocarne uderzenie fabularne. Gorąco polecam. Horizon - wiadomo, to już większość ograła. No i RTS, bowiem tych nigdy za wiele.

Opublikowano

Czekalem dlugie 13 dni na preorderka z Game'u angielskiego. Zamowilem z Anglii bo tu w Japonii jakbys chcial steela to tylko w Black Box edycji za ¥25.000.

Jutro wolne, a dzis gdy bylem jeszcze w pracy dostalem taka wiadomosc od zonki.

20d31f911d49172cc2edbb76d170d42b.jpg

37687749843aec63b55e0a3ad6c05613.jpg

Nie pamietam kiedy sie ostatnio tak pudelkiem jaralem.

565fd512707dfd6ef186658836fd1777.jpg

fbe4160f143574abbb8671952b2b8bcc.jpg

:banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Wybacz mi forumku, bo zgrzeszyłem...

5ap55w.jpg

Opublikowano

plus za odwagę

Opublikowano

Solidna gierka nie rozumiem tego hejtu.

Opublikowano

ja i tak zagram dopiero po weekendzie :(