Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vitę kupiłem specjalnie dla Persony 4: Golden i było warto. Wczoraj przyszło GOTY. Takie sztosiki wychodzą raz na 10 lat.
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Świąteczne zakupy zrobione. awww, pięknie obie te okładki kolorystycznie dobrane
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Świąteczne zakupy zrobione. awww, pięknie obie te okładki kolorystycznie dobrane Nie planowałem tego ale rzeczywiście się udało :)
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Prawdopodobnie ostatni zakup na Wii U, a do tego Asasyn do kolekcji. Grać przed czy po Black Flag?
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Prawdopodobnie ostatni zakup na Wii U, a do tego Asasyn do kolekcji. Grać przed czy po Black Flag? Ogrywam aktualnie tego Asasynka. Chyba lepiej ogrywać po 4. Masz tutaj sporo nawiązań tak do 4, jak i 3. Gra wygląda kapitalnie na poprzedniej generacji. Gdyby nie nudne sekcje morskie - tak, to mix 3 i 4 - to byłby świetny Asasyn (wiem, że niektórzy uwielbiają te pojedynki morskie, więc jeśli do niech należysz to będziesz wniebowzięty). Ogólnie gra na duży plus i na pewno lepsza od nudnych Revolution czy 3.
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Prawdopodobnie ostatni zakup na Wii U, a do tego Asasyn do kolekcji. Grać przed czy po Black Flag? Najpierw Black Flag, później dłuuuuuga przerwa i możesz zacząć Rogue.
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Dzięki,tak chyba zrobię. Przechodząc gry z danej serii i tak staram się nie grać w więcej niż jedną w danym kwartale.
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie mój zakup, ale chyba się liczy. Prezent wielkanocny od dziewczyny
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Dieta antynowotworowa. serio dobra giera, nie żeby mi się udało skończyć, uparłem się, że nigdy mi nie zginie żadna postać no i trochę mnie to zblokowało w jednej planszy
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Już miałem obejrzeć na YouTube, ponoć popularny sposób na przejście gierki, do tego za darmo, no ale pozostanę przy starych metodach jeszcze.
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lego zapchaj dziura do premiery Mario Kart, Zeldunia w maju po wypłacie
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich 2tydni. Po niedawnym zakupie WiiU dokupuje hity, a że jakoś mi te gry na wii u bardzo się ładnie prezentują na półce to chyba zaczne kolekcje. :) To dostałem w cenie 10 Funta za oba w lombardzie, ewięc kupiłem na wszelki wypadek. Jak się VR kiedyś rozkręci Następna perełka za całe 50 funta ze wszystkimi papierami i w super stanie :) Edytowane 15 kwietnia 20178 l przez Sqtr78
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Gry Wii U part 2. Kiedy ja to wszystko ogram jak na razie tylko Okami Okemi skończone (po prawie 3 tygodniach od kupna konsoli). link poprawion Edytowane 16 kwietnia 20178 l przez Mirumoto
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie doszlo z Anglii Podziekowania dla Ukyo <3 W pokoju stulejka 10/10
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l (pipi)a mac, pcha mi sie na usta gdy pomysle, ze tyle gier ostatnio wyszlo a ja nie mialem jak kupic ani jednej z nich. Teraz, gdy konsola odzyla i pokazala pazury, w dodatku kwietniowa Persona. Ale jeszcze przyjdzie czas...