Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Przyszedł dzisiaj pan z paczkami i zostawił nową gierkę na MVSa.

Niestety label w stanie tragicznym, ale dopóki gra nie jest bootlegiem, to można się cieszyć z zakupu bez względu na stan (to nie miało być ładne):

23969509_1936379889948561_39326994060164

Bardzo dziwny platformer/beatem-up na postawie anime.

23969502_925439397612544_214978916496965

No i trochę VR-owej dobroci plus Golfik, bo to świetna seria. Będzie co ogrywać w grudniu.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie do końca byłem przekonany do zakupu ale perspektywa likwidacji kilku niemiszków jednak wygrała. Zobaczymy co to będzie, ale nie oczekuje cudów po jedynce która mnie nie porwała 4112d69a5d52192eab6de897da2417c9.jpg

Opublikowano

"To jesteś Ty" daje mocno radę w większym gronie to nowy "Buzz" musiał wlecieć.

clf6WAo.jpg

Opublikowano
W dniu ‎26‎-‎11‎-‎2017 o 10:36, giger_andrus napisał:

Przyszła paczka dobroci :)
Specjalne podziękowania dla bardzo ogarniętego użytkownika tego forum.

1myvB7T.jpg
U0FLvIs.jpg

Wow. Naprawdę wow.

Opublikowano

Przekontrastowane oczy bolą trochę od patrzenia

Opublikowano

No problem w tym, że nie wyglądają dobrze. :potter:

Opublikowano

zdjęcia bez duszy z tą przesadną jakością, polecam mój styl ;)

Opublikowano
5 minut temu, giger_andrus napisał:

@Paolo de Vesir filtr Dramaturgia2 w aplikacji Snapseed. 

@_Be_ uwierz mi, że tak wygląda lepiej niż na golasa :) Specyfika telefonu. 

Dawaj zdjęcia bez filtra porównamy ;)

Opublikowano

Ależ będzie grane!

Fu14oYu.jpg

:obama::obama::obama: 

Opublikowano

Niee, a w Lidlu są?

Opublikowano

Są, wczoraj widziałem za 7 dyszek

Opublikowano

Ja kupiłem za 68. A sama gra była, czy dodatki też?

Opublikowano

Widziałem tylko samą grę, takie pudełko jak Twoje, z Rzeką i Opatem. Z ciekawszych planszówek to mają jeszcze jakąś wariację na temat Kolejki i Tajniaków, obie za około 40 zł.

Opublikowano

Z planszowek goraco polecam

Magnaci Boze Igrzysko, mega gra  ze znikomy elementem losowosci. Nocka ze znajomymi znika nie wiadomo kiedy. Jesli chodzi o te planszowe strategiczne to chyba najlepsza, bo nie musisz czytac encyklopedii przed zagraniem, sesje nie sa jakies mega dlugie.

W skrocie - 5 magnatow walczy o jak najwieksza wladze, sa 2 metody zwyciestwa, granie pod siebie albo rozbiory ( przegrywaja wszyscy ).

Znaleziony obraz

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

czy jest bardziej przehypowana gra planszowa od carcassonne?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ech zima ty k,urwo, teraz wszystkie zdjęcia nierobione w weekend do marca będą w sztucznym świetle :/. Nie bardzo wiem co można z tym fantem zrobić.

Rodzinka w komplecie po zakupie Dark Souls III GOTY. Fajnie, że wszystkie gierki dostały kompletne edycje na płytach. Przydałoby się kiedyś w końcu coś ograć.

Nie jestem wielkim fanem tego je,bczego napisu GOTY, ale co zrobić. Poprzednie wersje miały to trochę bardziej subtelnie, czy to przez inny podtytuł czy mniej nachalny napis.

kB58KZE.jpg

A tu jeszcze kilka gierek na PlejStejszon. Gran Turismo Sport można chyba za 10 euro, co? Szczególnie, że jest VR KOMPATIBEL

Dla przeciwwagi dwie gierki po lewej bardzo pożądane znaczki POLSKIE NAPISY i GRA W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ na tle naszych pięknych barw narodowych.

ncq0y2I.jpg

Edytowane przez raven_raven