Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orzeł 1 wylądował Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konkluzja sierpniowych zakupów u mnie Edytowane 28 sierpnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ze sporym opoznieniem, ale jest Dead Cells. No i Lara za grosze wyrwana na olx, czas nadrobic.
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powoli domykam kolekcje Lary Croft. Do premiery Shadow powinno się udać Najbardziej jestem zadowolony z brakującej Tomb Raider 1 oraz Tomb Raider 3 Adventure of Lara Croft. Brakuje mi tylko premierowej wersji Tomb Raider 2 bo te platynową do pchnę może na olx za jakieś grosze albo z kimś wymienię i będzie kolekcja pełna.
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A cóż to fajnego dziś przysłali z Ultimy :) Artbook wymiata, Steel też spoko. Szkoda że na razie brak czasu na gierki :(
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l 16 godzin temu, ireniqs napisał: Chronicles bez cyckow na okładce. Zaorać. Kiedyś to Lara miała cycki, nie to co teraz
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba wspierac dobre gierki.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako, że niedługo będę szczęśliwym posiadaczem konsoli PS3, zacząłem powoli gromadzić tytuły, w które muszę koniecznie ograć W pierwszej kolejności pójdzie na stół Uncharted, pamiętam jak dziś u @Bzduras jak to się prezentowało + The Last of Us (którego niestety nie mam) i po to właśnie zakupiłem konsolkę. Z takich dodatkowych rzeczy cieszą kolejne gry na poczciwego szaraka, no i... Dino Crisis dwójeczka z PS2 skromnie Godfather ale w limited edition więc luz blus.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l pierwszy Godfather na PS2 tam zadania poboczne były bardziej powtarzalne od dzisiejszej Mafii III i nikt nie narzekał
Opublikowano 1 września 20186 l No jak ktoś nie miał do tej pory PS3 to ma tysiące godzin dobrej zabawy przed sobą
Opublikowano 1 września 20186 l Ja to jestem mocno do tyłu i z PS3 i PS4. Jedynie co, to z nowości mam możliwość u Bzdurasa obadać 'co w trawie piszczy'. Bardziej jestem nastawiony na PSX i PS2, ale PS3 miałem w planach zakupić, a że teraz w dobrej cenie mi się trafiło to wziąłem i będę mógł w końcu obadać łakocie jakie ta konsola sprezentowała
Opublikowano 1 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gdzieś tu jest gra: po tylu latach od dq8 I do tego jeszcze gratis @Dave Czezky szczery ukłon w twoją stronę chłopaczyno - zapakowane jak porcelana i wysłane błyskawicznie
Opublikowano 1 września 20186 l 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Ta okładka w DQ ma na drugiej stronie mangową niezależnie od edycji? Tak
Opublikowano 3 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy telewizor do giereczek. A będąc przy grach, nieco zielonego jak i niebieskiego (i nie tylko) dobra zakupionego w sierpniu. O grze Shovel Knight słyszałem dużo dobrego. Nawet grałem w nią kiedyś i podobała mi się. Lubie retro, więc liczę na dobrą zabawę. Natomiast to wydanie kontynuacji Injustice bardzo chwalę. W pięknym stilbuku otrzymujemy kod umożliwiający pobranie komiksu (wieść niesie, że jest interesujący) oraz monetę z "S". Niby nic, ale takie dodatki cieszą, bo wiadomo jak to na ogół z grami jest - pudełko, płyta i tyle. Ostatnio godnym pochwały wydaniem było chyba to z Wiedźmina. Sama gra jest piękna, a przyzwoity tryb fabularny pęka w nieco ponad 4 godziny. Serię Dishonored uwielbiam. Pierwsza odsłona była rewelacyjna, a kontynuacja przygód Corvo Attano również bardzo mi się podobała. Liczę zatem na przygodę na odpowiednio wysokim poziomie.For Honor polecam. Wczoraj ukończyłem kampanię i grało się całkiem przyjemnie. Gra na One X wygląda kapitalnie. Szkoda tylko, że nie dodano trybu wydajności, bowiem rozrywka aż prosi się o 60 k/s. Drugą odsłonę DiRT niezwykle miło wspominam. Spodobała mi się na tyle, że wbiłem w niej platynę. Trójkę również posiadam w kolekcji, ale jakoś nie urzekła mnie. Postanowiłem wrócić do serii za sprawą DiRT4, który sprawiłem sobie w efektownym, metalowym pudełku. Natomiast po ukończeniu znakomitego Dark Souls Remastered głód na Soulsy był wciąż spory, zatem padło na uznane The Surge. Hitman: Rozgrzeszenie zapewnił mi kilkanaście godzin znakomitej zabawy. Zatem mam nadzieję, że najnowsza odsłona nie zawiedzie. Torment przedstawiać nie trzeba. Co do Burnout Paradise ja wiem, że to typowy remaster - kombo rozdzielczość plus klatki oraz wszelakie dodatki (czyli tak jak to było z DkS), ale to jedna z moich pierwszych gier na PS Trzecie. Tytuł, który zapewnił mi wiele godzin frajdy. Mam doń sentyment i miło będzie choć na kilka godzin do Paradise City powrócić. Choć oczywiście dalej moim nr 1 jest genialny Burnout 3 Takedown. Ech, szkoda, że jego nie odświeżyli (ale tak porządnie, jak Kolosy albo Raczeta i Klanka).
Opublikowano 3 września 20186 l @Sylvan Wielki Shovel knight niedługo nowa wersja wychodzi polecam nie rozpakowywać tej i sprzedać:
Opublikowano 3 września 20186 l 4 minuty temu, devilbot napisał: @Sylvan Wielki Shovel knight niedługo nowa wersja wychodzi polecam nie rozpakowywać tej i sprzedać: I tak dostanie darmowy upgrade do tej wersji
Opublikowano 3 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oprócz DQVIII wszystkie gierki z rewelacyjnego sklepu PerfectBlue. Polecam użytkownika @Dave Czezky Jak zakupy to tylko u niego. (Dzięki wielkie za gratisik/niespodziankę do DQXI) Co tu dużo gadać? Chory przełom sierpnia i września. Pół roku wyjęte z życia, a tu październik wychyla się zza winkla.
Opublikowano 3 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze zakupy u @Dave Czezky i z pewnością nieostatnie. Dziękuje za gratis