Opublikowano 14 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadrabianie KH po fajnym promo na vgp, zamiast płacić za przesyłkę to dobrało się fajna 15 rojal edyszyn i piękne sztosy na dc i psx.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Król Fajnali dumnie stojący na plecach trzech niewolników i jego dwaj prawilni skrzydłowi po bokach - pikna kompozycja.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Literatura tematyczna juz przeczytana. Teraz praktyka..
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cały styczeń i luty ciągle gram multi, czas przejść jakiegoś dobrego singla, tym bardziej, że bardzo sobie cenię poprzedniczki.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Lepsze to niż stare gry, które już dawno są ograne przez większość graczy. Ty (pipi) bluber czy jak Ci tam, wozisz się po forum i nabijasz sobie tylko posty głupimi wpisami!
Opublikowano 15 lutego 20196 l 11 minut temu, Kolos28 napisał: Lepsze to niż stare gry, które już dawno są ograne przez większość graczy. Ty (pipi) bluber czy jak Ci tam, wozisz się po forum i nabijasz sobie tylko posty głupimi wpisami! Na pewno nie są głupsze niż twoje!
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupione u Czezkiego. W sam moment bo Odyssey juz skonczone
Opublikowano 15 lutego 20196 l 15 minut temu, Kolos28 napisał: Ty (pipi) bluber czy jak Ci tam, wozisz się po forum i nabijasz sobie tylko posty głupimi wpisami! te poziomka
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Metro Exodus na najlepszą platformę do grania, czyli komputer stacjonarny z niesamowitą aplikacją Epic Games Launcher i Bayo 2, bo jedynkę już ktoś zużył. Fajniutki ten steelbunio, no i ta gwiazda tj. opakowanie zbiorcze/obwoluta to też metalik (coś jak wydanie limitowane Odin Sphere z PS4). Edytowane 15 lutego 20196 l przez ireniqs
Opublikowano 15 lutego 20196 l 2 godziny temu, ireniqs napisał: Metro Exodus na najlepszą platformę do grania, czyli komputer stacjonarny Jedna płytka? BR?
Opublikowano 15 lutego 20196 l 14 minut temu, krzyhu923 napisał: Jedna płytka? BR? DVD. Ale i tak wszystko pobierałem 50gb gierka waży. 1h i po sprawie. Nie chciało mi się nawet szukać napędu usb, leży gdzieś tam w szufladzie nieużywany od dawna. xD Pewnie na tym DVD kilkanaście gb, reszta i tak do pobrania. Edytowane 15 lutego 20196 l przez ireniqs
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę? Nah.... Lepiej się dobrze przygotować na hostile environment, (pipi)a.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. блять но в нее будут играть przy kakałku xD Edytowane 15 lutego 20196 l przez chris85
Opublikowano 15 lutego 20196 l Nieźle, nieźle... Już po dwudziestej, a tu same zacne gierki i żadnego Dalekiego Płaczu Nowego Dauna - nawet Majochey się nie wyłamał - nice... Też nie będę zbyt oryginalny
Opublikowano 15 lutego 20196 l Godzinę temu, Farmer napisał: Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę? Nah.... Lepiej się dobrze przygotować na hostile environment, (pipi)a. Widzę że Poczta Polska dała radę
Opublikowano 15 lutego 20196 l @Wredny, myślę, że new dałna sprawdzisz i tak. Bo ja tak zrobię mordko. Dobrej ZONY wszystkim grającym w MExodus.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Jeszcze nie tknąłem Primala, FC5 nawet nie posiadam, więc jak kiedyś będą dorzucać ten szajs do czipsów, a ja akurat nie będe miał w co grać... Hint: Mało prawdopodobne Spoiler Na PS4 jest już ze 20 sztuk więcej, zdjęcie z czerwca 2018 Edytowane 15 lutego 20196 l przez Wredny
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsza paka z UK. W końcu wpadł Odin Sphere w dobrych cebulionach. Z gier na szaraka cieszy najbardziej Ape Escape. Army Meny i na PSX i PS2 mało co zostało do skompletowania wszystkich części, także też na plus
Opublikowano 15 lutego 20196 l Kiedy byłem pierwszy raz w UK, też kupowałem taki szajs. Carboot, te wszystkie charity shops. Na szczęście szybko mi przeszło.