Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nadrabianie KH po fajnym promo na vgp, zamiast płacić za przesyłkę to dobrało się fajna 15 rojal edyszyn i piękne sztosy na dc i psx.

86AP1qi.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Król Fajnali dumnie stojący na plecach trzech niewolników i jego dwaj prawilni skrzydłowi po bokach - pikna kompozycja.

Opublikowano

4fdb0def1a279cf0med.jpg

Literatura tematyczna juz przeczytana. Teraz praktyka.. 

Opublikowano

Cały styczeń i luty ciągle gram multi, czas przejść jakiegoś dobrego singla, tym bardziej, że bardzo sobie cenię poprzedniczki. 683ee15ac22dbcc1ea331dc3cae22982.jpg

Opublikowano

D Y N A M I C Z N Y motyw

Opublikowano

Lepsze to niż stare gry, które już dawno są ograne przez większość graczy.

Ty (pipi) bluber czy jak Ci tam, wozisz się po forum i nabijasz sobie tylko posty głupimi wpisami!

Opublikowano

I dodają do zwykłej edycji .

Opublikowano
11 minut temu, Kolos28 napisał:

Lepsze to niż stare gry, które już dawno są ograne przez większość graczy.

Ty (pipi) bluber czy jak Ci tam, wozisz się po forum i nabijasz sobie tylko posty głupimi wpisami!

Na pewno nie są głupsze niż twoje!

Opublikowano

Kupione u Czezkiego. :lapka:

20190215-152229.jpg

W sam moment bo Odyssey juz skonczone :obama:

Opublikowano
15 minut temu, Kolos28 napisał:

te poziomka

Opublikowano

napiłbym się herbatki, herbatki z cukrem bez cytrynki

Opublikowano

Metro Exodus na najlepszą platformę do grania, czyli komputer stacjonarny z niesamowitą aplikacją Epic Games Launcher i Bayo 2, bo jedynkę już ktoś zużył.

QxwAnrr.jpg

z3uXafg.jpg

Fajniutki ten steelbunio, no i ta gwiazda tj. opakowanie zbiorcze/obwoluta to też metalik (coś jak wydanie limitowane Odin Sphere z PS4).

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
2 godziny temu, ireniqs napisał:

Metro Exodus na najlepszą platformę do grania, czyli komputer stacjonarny

Jedna płytka? BR? :huh:

Opublikowano
14 minut temu, krzyhu923 napisał:

Jedna płytka? BR? :huh:

DVD. Ale i tak wszystko pobierałem 50gb gierka waży. 1h i po sprawie. Nie chciało mi się nawet szukać napędu usb, leży gdzieś tam w szufladzie nieużywany od dawna. xD

Pewnie na tym DVD kilkanaście gb, reszta i tak do pobrania.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę? Nah.... Lepiej się dobrze przygotować na hostile environment, (pipi)a.

DSC00746.jpg

Opublikowano

блять но в нее будут играть przy kakałku xD :banderas:

WzlzpoX.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nieźle, nieźle... Już po dwudziestej, a tu same zacne gierki i żadnego Dalekiego Płaczu Nowego Dauna - nawet Majochey się nie wyłamał - nice...

Też nie będę zbyt oryginalny :)

a29dce33f7e5edd9gen.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Farmer napisał:

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę? Nah.... Lepiej się dobrze przygotować na hostile environment, (pipi)a.

DSC00746.jpg

Widzę że Poczta Polska dała radę :notbad:

Opublikowano

@Wredny, myślę, że new dałna sprawdzisz i tak. 

Bo ja tak zrobię mordko.

Dobrej ZONY wszystkim grającym w MExodus.

Opublikowano

Jeszcze nie tknąłem Primala, FC5 nawet nie posiadam, więc jak kiedyś będą dorzucać ten szajs do czipsów, a ja akurat nie będe miał w co grać...
 Hint:
Mało prawdopodobne :D

Spoiler

eef0345df2445f6dgen.jpg

7c0ede5bfdb1ca5bgen.jpg

Na PS4 jest już ze 20 sztuk więcej, zdjęcie z czerwca 2018 :)

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Dzisiejsza paka z UK. W końcu wpadł Odin Sphere w dobrych cebulionach. Z gier na szaraka cieszy najbardziej Ape Escape. Army Meny i na PSX i PS2 mało co zostało do skompletowania wszystkich części, także też na plus ;)

vAKwInt.jpg

Opublikowano

Kiedy byłem pierwszy raz w UK, też kupowałem taki szajs. Carboot, te wszystkie charity shops. 

Na szczęście szybko mi przeszło.