Opublikowano 24 stycznia 20214 l W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille
Opublikowano 24 stycznia 20214 l uuuu, w sumie to się może udać... ale ile to było szarpaniny z tym. 2 godzille i kong były mega słabe wcześniej:( Jestem sceptyczny, ale trailer mi się podobał Na bank będzie jeszcze ktoś trzeci, kto kontroluje gada, żeby na koniec dac się skopać małpie i jaszczurowi w duecie
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 45 minut temu, Magik napisał: W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille Tak, tez to zauważyłem.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l No przeciwnikiem głównym wg przecieków będzie Mechagodzilla, w końcowej walce z nią któryś z potworów ma polec.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Jakie jest lore mechagodzilli? To ludzka odpowiedz na zwykla godzille? Sterowana przez jakiegos zlego czy autonomiczny twor? Moze dzisiaj bedzie zasilana AI.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 3 godziny temu, drozdu7 napisał: Jestem rozczarowany. Jednak Godzilla ten zły. Ogólnie liczyłem na jakiś fajny team up. Ja bym sie nie zdziwił jakby te wszystkie sceny walki małpy z gadem to była tak naprawde walka Kong vs Mechem
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Zajebisty film się zapowiada, czekam z chujem w ręku, ale ten Monsterverse mi się w chuj podoba. Może zakontraktują na kolejne części z WB.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Chyba nie. 15 godzin temu, Magik napisał: W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille
Opublikowano 25 stycznia 20214 l 14 godzin temu, Mejm napisał: Jakie jest lore mechagodzilli? To ludzka odpowiedz na zwykla godzille? Sterowana przez jakiegos zlego czy autonomiczny twor? Moze dzisiaj bedzie zasilana AI. To zależy - w pierwotnej serii był to robot zbudowany przez kosmitów. Później już Mechagodzilla była stricte ludzkim wytworem, stworzonym do obrony przed prawdziwą Godzillą. W Kong vs Godzilla będzie pewnie jakaś wariacja tej drugiej opcji.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Ten film to raczej nie target osob 70+ wiec nie spodziewalbym sie otwartych kin za dwa miesiace.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Autor Ta scena na lotniskowcu pokazuje że to co widzimy to chyba Mechagodzilla w przebraniu, bo oryginalny jaszczur jest sporo większy przecież. Oryginalny Godzilla nie miałby co robić z Kongiem, przecież ten w drugiej części topił budynki.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Nie pierwszy w tej serii twórcy bawią się skalą potwora jak im wygodnie i na kompletnym wyjebaniu, więc nie analizowałbym tego za bardzo
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Trailer fajny ale godzilla 2 była imo okropna, no zobaczymy co z tego wyjdzie i oby nie było czego zbierać z tego szympansa obesranego
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Może tak jak w poprzednim versusie tak i tu zmodzą dwa zakończenia na rynki amerykański i japoński? No chyba że wymyślą jakiś friendship pod koniec fabuły, kto wie?
Opublikowano 27 stycznia 20214 l 23 minuty temu, Pupcio napisał: oby nie było czego zbierać z tego szympansa obesranego Co tam krzyczysz gówniaku
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Internet nabija się z rozmiaru Konga. Zrobili go takiego wielkiego bo w normalnie niemiałby szans z Godzillą. Czekam na ten film i chętnie obejrze dla beki.
Opublikowano 31 stycznia 20214 l Autor Dobra, widziałem jakąś konkretną analizę wielkości gada w stosunku do lotniskowca i nadal ma około 110-120 metrów, więc powiększyli małpiszona
Opublikowano 1 lutego 20214 l A czy przypadkiem przy Kong: Skull Island nie mówili że Kong nie jest jeszcze w dorosłej formie i spokojnie urośnie do czasu pojedynku z Godzillą?
Opublikowano 1 lutego 20214 l Ta teza chyba wyleciala przez okno w momencie jak Kong przylozyl lape do kamienia z odciskiem dloni. Jak na moje to sie chyba spotkali w polowie. Gada zmniejszyli, Konga powiekszyli.
Opublikowano 1 lutego 20214 l Nie chce mi się sprawdzać ale czy to przyłożenie łapska w trailerze to nie był flashback ze Skull Island albo z momentu gdy goryle rządziły wyspą?