Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille:turned:

• Odpowiedzi 576
  • Wyświetleń 110,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

uuuu, w sumie to się może udać...

ale ile to było szarpaniny z tym. 2 godzille i kong były mega słabe wcześniej:( Jestem sceptyczny, ale trailer mi się podobał

Na bank będzie jeszcze ktoś trzeci, kto kontroluje gada, żeby na koniec dac się skopać małpie i jaszczurowi w duecie

Opublikowano
45 minut temu, Magik napisał:

W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille:turned:

Tak, tez to zauważyłem. 

Opublikowano

No przeciwnikiem głównym wg przecieków będzie Mechagodzilla, w końcowej walce z nią któryś z potworów ma polec. 

Opublikowano

Jakie jest lore mechagodzilli? To ludzka odpowiedz na zwykla godzille? Sterowana przez jakiegos zlego czy autonomiczny twor? Moze dzisiaj bedzie zasilana AI.

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Jestem rozczarowany. 

Jednak Godzilla ten zły. Ogólnie liczyłem na jakiś fajny team up. 

Ja bym sie nie zdziwił jakby te wszystkie sceny walki małpy z gadem to była tak naprawde walka Kong vs Mechem

Opublikowano

Zajebisty film się zapowiada, czekam z chujem w ręku, ale ten Monsterverse mi się w chuj podoba. Może zakontraktują na kolejne części z WB.

Opublikowano

W 3/4 sekundzie trailera to nie przypadkiem Mechagodzilla?

Opublikowano

Chyba nie.

15 godzin temu, Magik napisał:

Opublikowano
14 godzin temu, Mejm napisał:

Jakie jest lore mechagodzilli? To ludzka odpowiedz na zwykla godzille? Sterowana przez jakiegos zlego czy autonomiczny twor? Moze dzisiaj bedzie zasilana AI.

To zależy - w pierwotnej serii był to robot zbudowany przez kosmitów. Później już Mechagodzilla była stricte ludzkim wytworem, stworzonym do obrony przed prawdziwą Godzillą. 

W Kong vs Godzilla będzie pewnie jakaś wariacja tej drugiej opcji.

Opublikowano

Oby do tego czasu kina były otwarte. Imax siądzie jak złoto :obama:

Opublikowano

Ten film to raczej nie target osob 70+ wiec nie spodziewalbym sie otwartych kin za dwa miesiace.

Opublikowano
  • Autor

Ta scena na lotniskowcu pokazuje że to co widzimy to chyba Mechagodzilla w przebraniu, bo oryginalny jaszczur jest sporo większy przecież.

Oryginalny Godzilla nie miałby co robić z Kongiem, przecież ten w drugiej części topił budynki.

Opublikowano

Nie pierwszy w tej serii twórcy bawią się skalą potwora jak im wygodnie i na kompletnym wyjebaniu, więc nie analizowałbym tego za bardzo ;)

Opublikowano

Trailer fajny ale godzilla 2 była imo okropna, no zobaczymy co z tego wyjdzie i oby nie było czego zbierać z tego szympansa obesranego 

Opublikowano

Może tak jak w poprzednim versusie tak i tu zmodzą dwa zakończenia na rynki amerykański i japoński? No chyba że wymyślą jakiś friendship pod koniec fabuły, kto wie? :philosoraptor:

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

oby nie było czego zbierać z tego szympansa obesranego 

Co tam krzyczysz gówniaku

VJconkAK-600x338.gif

Opublikowano

Niezly rasista z tego Pupcia.ū

Opublikowano

Figuś nie mów że jesteś za yebaną małą? xDDDDDDD

Opublikowano

Internet nabija się z rozmiaru Konga. Zrobili go takiego wielkiego bo w normalnie niemiałby szans z Godzillą.

Czekam na ten film i chętnie obejrze dla beki. 

Opublikowano

Raczej to gada zmniejszyli.

Opublikowano

A czy przypadkiem przy Kong: Skull Island nie mówili że Kong nie jest jeszcze w dorosłej formie i spokojnie urośnie do czasu pojedynku z Godzillą? 

Opublikowano

Ta teza chyba wyleciala przez okno w momencie jak Kong przylozyl lape do kamienia z odciskiem dloni.

Jak na moje to sie chyba spotkali w polowie. Gada zmniejszyli, Konga powiekszyli.

Opublikowano

Nie chce mi się sprawdzać ale czy to przyłożenie łapska w trailerze to nie był flashback ze Skull Island albo z momentu gdy goryle rządziły wyspą?