Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille:turned:

• Odpowiedzi 571
  • Wyświetleń 103,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

uuuu, w sumie to się może udać...

ale ile to było szarpaniny z tym. 2 godzille i kong były mega słabe wcześniej:( Jestem sceptyczny, ale trailer mi się podobał

Na bank będzie jeszcze ktoś trzeci, kto kontroluje gada, żeby na koniec dac się skopać małpie i jaszczurowi w duecie

Opublikowano
45 minut temu, Magik napisał:

W czwartej sekundzie jak ludziska spieprzają schodami, widać nad nimi Mechagodzille:turned:

Tak, tez to zauważyłem. 

Opublikowano

No przeciwnikiem głównym wg przecieków będzie Mechagodzilla, w końcowej walce z nią któryś z potworów ma polec. 

Opublikowano

Jakie jest lore mechagodzilli? To ludzka odpowiedz na zwykla godzille? Sterowana przez jakiegos zlego czy autonomiczny twor? Moze dzisiaj bedzie zasilana AI.

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Jestem rozczarowany. 

Jednak Godzilla ten zły. Ogólnie liczyłem na jakiś fajny team up. 

Ja bym sie nie zdziwił jakby te wszystkie sceny walki małpy z gadem to była tak naprawde walka Kong vs Mechem

Opublikowano

Zajebisty film się zapowiada, czekam z chujem w ręku, ale ten Monsterverse mi się w chuj podoba. Może zakontraktują na kolejne części z WB.

Opublikowano

W 3/4 sekundzie trailera to nie przypadkiem Mechagodzilla?

Opublikowano

Chyba nie.

15 godzin temu, Magik napisał:

Opublikowano
14 godzin temu, Mejm napisał:

Jakie jest lore mechagodzilli? To ludzka odpowiedz na zwykla godzille? Sterowana przez jakiegos zlego czy autonomiczny twor? Moze dzisiaj bedzie zasilana AI.

To zależy - w pierwotnej serii był to robot zbudowany przez kosmitów. Później już Mechagodzilla była stricte ludzkim wytworem, stworzonym do obrony przed prawdziwą Godzillą. 

W Kong vs Godzilla będzie pewnie jakaś wariacja tej drugiej opcji.

Opublikowano

Ten film to raczej nie target osob 70+ wiec nie spodziewalbym sie otwartych kin za dwa miesiace.

Opublikowano
  • Autor

Ta scena na lotniskowcu pokazuje że to co widzimy to chyba Mechagodzilla w przebraniu, bo oryginalny jaszczur jest sporo większy przecież.

Oryginalny Godzilla nie miałby co robić z Kongiem, przecież ten w drugiej części topił budynki.

Opublikowano

Nie pierwszy w tej serii twórcy bawią się skalą potwora jak im wygodnie i na kompletnym wyjebaniu, więc nie analizowałbym tego za bardzo ;)

Opublikowano

Trailer fajny ale godzilla 2 była imo okropna, no zobaczymy co z tego wyjdzie i oby nie było czego zbierać z tego szympansa obesranego 

Opublikowano

Może tak jak w poprzednim versusie tak i tu zmodzą dwa zakończenia na rynki amerykański i japoński? No chyba że wymyślą jakiś friendship pod koniec fabuły, kto wie? :philosoraptor:

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

oby nie było czego zbierać z tego szympansa obesranego 

Co tam krzyczysz gówniaku

VJconkAK-600x338.gif

Opublikowano

Niezly rasista z tego Pupcia.ū

Opublikowano

Figuś nie mów że jesteś za yebaną małą? xDDDDDDD

Opublikowano

Internet nabija się z rozmiaru Konga. Zrobili go takiego wielkiego bo w normalnie niemiałby szans z Godzillą.

Czekam na ten film i chętnie obejrze dla beki. 

Opublikowano

Raczej to gada zmniejszyli.

Opublikowano

A czy przypadkiem przy Kong: Skull Island nie mówili że Kong nie jest jeszcze w dorosłej formie i spokojnie urośnie do czasu pojedynku z Godzillą? 

Opublikowano

Ta teza chyba wyleciala przez okno w momencie jak Kong przylozyl lape do kamienia z odciskiem dloni.

Jak na moje to sie chyba spotkali w polowie. Gada zmniejszyli, Konga powiekszyli.

Opublikowano

Nie chce mi się sprawdzać ale czy to przyłożenie łapska w trailerze to nie był flashback ze Skull Island albo z momentu gdy goryle rządziły wyspą?