Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, robiłem ostatnio odbudowywanie bazy danych i teraz przy każdym włączeniu konsoli mi się to pojawia, trwa sekundę i konsola normalnie odpala. Mam się martwić, czy nic się nie dzieje?

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 76,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

Też kiedyś coś takiego miałem i z czasem samo przestało się pojawiać.

Opublikowano

Sony coś chyba schrzaniło w tej ostatniej aktualizacji. Nawet robienie screenów trwa jakoś długo a gram na Pro gdzie powinno być szybciej. Do tego przy wciśnięciu Share konsola wyda dźwięk jakby przełączała się między gra a menu. Wcześniej takich kwiatków nie było. Zauważalne dopiero po ostatnim updejcie.

Opublikowano

Tak, mam to samo - w czasie gdy konsola zapisuje zrzut ekranu naciskając przyciski na padzie słychać dźwięki z menu.

Opublikowano

Pro. Ogólnie to im w miarę wyszła ta aktualizacja - wcześniejsza beta sypała błędami jak diabli. Tutaj jak do tej pory to pierwszy problem. I faktycznie dłużej zapisuje screeny pomimo tego że mam wpakowany dysk SSHD. Wcześniej dawała info o screenie momentalnie, teraz trzeba dłuższą chwilkę poczekać.

Opublikowano

5.0 Beta 3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

5.0 ktoś już dziś instalował (nie beta) ?

wszystko ok bez problemów?

Opublikowano

A to już wyszło?

Weź poczekaj. Po ostatnich zmianach i problemach jakie miałem lepiej się wstrzymać. 5.00 dużo dłużej się konsola uruchamia i do końca testów nie naprawili (przynajmniej na prosiaku) robienia screenów (dźwięk w tle)

Opublikowano

Przeca i tak instalacja tego firmware jest obowiązkowa także tego, nie da rady się z tym wstrzymać jak masz grać w online/być w sieci czy hulać sobie po sklepie store.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Dziś wyszła 5.0 i jest obowiązkowa

Opublikowano

No jak tam chcecie. Mi się nie śpieszy bo online nie muszę grać :D Będzie ok to zainstaluję, jeden dzień mnie nie zbawi xD

Z ppe:

Powaga, po zaktualizowaniu konsola cały czas się resetowała, odbudowa bazy danych nic nie dała i jedyne co zostało to twardy reset systemu.

;)

Opublikowano

u mnie wszystko w porządku działa ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

U mnie też wszystko dobrze hula  :sorcerer:

Opublikowano

Zegar w quick menu, no w końcu. 

Na 1116 wszystko jest si po apdejcie. 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Testuje intensywnie najnowszy firmware i jestem tez zadowolony. Co prawda nie moge "jeszcze" znaleźć opcji zmiany nicka w psn i kasowania z listy trofeów gier w ktore juz nie zagram albo ktorych niechce juz miec. Ale moze wypuszcza jakiegos patcha do firmware'u

Opublikowano

Testuje intensywnie najnowszy firmware i jestem tez zadowolony. Co prawda nie moge "jeszcze" znaleźć opcji zmiany nicka w psn i kasowania z listy trofeów gier w ktore juz nie zagram albo ktorych niechce juz miec. Ale moze wypuszcza jakiegos patcha do firmware'u

Takie zmiany były zapowiadane w tej aktualizacji, czy tak sobie wymyśliłeś?

Opublikowano

Jaja sobie robisz? Przecież to co wymieniasz są to funkcje sieciowe a nie umieszczane w FW konsoli :D

Opublikowano

Zmiany nicka raczej nie wprowadzą. Straszny burdel by się zrobił. A co z kontami, które mają już 10 lat i nie ma na nich logowania? Powinni kasować.

A o kasowaniu trophy to mi się marzy od dawna - tyle śmieciowych gierek z plusa zaśmieca listę... dobrze że można chociaż te 0% pokasować od jakiegoś czasu (pewnie nie wszyscy o tym wiedzą i właśnie łapią się za głowę).

Opublikowano

Zmiany nicka nie będzie nigdy z tego względu, że jest to technicznie niemożliwe i tyle. Tak to sobie na początku zaprojektowali, że jest nie do ruszenia. Ewentualnie ktoś tam "u góry" może zmienić komuś PSN ID (jak było w moim przypadku), ale to wyjątkowe sytuacje, do których uciekają się w ostateczności, po wielu tygodniach nękania i proszenia. Do tego nie jest to metoda "bezinwazyjna", bo przy takiej "usłudze" znikają nam wszystkie trofea i jedziemy od zera (chyba że znów komuś "u góry" będzie się nudziło, to po paru latach przeniesie ze starej ksywy na nową, jak miało to miejsce u mnie). Także ten... to nie jest zwykła "zmiana nicka", tylko poważne grzebanie w systemie.

Opublikowano

Tylko tam jest amerykański Microsoft i pewnie pisząc posta wysłałeś siedząc na ich systemie. Japończycy może gierki robią dobre, ale zobacz jak wygląda serwis online np. na Nintendo: friendcody to śmiech na sali.

PS3 było bardzo skomplikowane przy programowaniu i pewnie tam nawet zmiana nicka na PSN jest bardzo wymagającym zajęciem.