Opublikowano wtorek o 11:375 dni Nikt nie może zobaczyć, że grałem w Dustborn, albo że zrobiłem platynę w Dragon Age Veilguard39 minut temu, Czokosz napisał(a):Mhm, zobaczysz te wszystkie gablotki na steamie z rzadkimi osiągnieciami, platynami, ulubionymi grami, zrzutami ekranu i się tak w to wkręcisz, że sam po roku będziesz miał cały profil ładnie ozdobiony.Raczej mnie to nie przekona. Po przesiadce na PC pewnie i tak będę więcej czasu siedział na emulatorach nadrabiając gry z innych konsol, które mnie ominęły.
Opublikowano wtorek o 11:465 dni 2 minuty temu, Josh napisał(a):Raczej mnie to nie przekona. Po przesiadce na PC pewnie i tak będę więcej czasu siedział na emulatorach nadrabiając gry z innych konsol, które mnie ominęły.Pamiętaj, że jest takie coś jak RetroAchievements gdzie wiele gier z retro konsol dostały osiągnięcia od społeczności. Zajebista sprawa byku.
Opublikowano wtorek o 11:515 dni Nie mów Dżosz, że nie będzie ci brakować tego przyjemnego dreszczyku, jaki czujesz przy dźwięku wpadającej ciężkiej platyny, która kosztowała cię wiele łez, krew i potu. Wciąż nie mogę uwierzyć, że odchodzisz z obozu niebieskich. Koniec epoki.
Opublikowano wtorek o 12:145 dni Będzie brakować, trofea to obok płytek zawsze był główny powód dla którego trzymałem się PlayStation, jakby nie patrzeć to spory kawał mojego gierkowego życia (platyny zacząłem wbijać 13 lat temu, z PSem jestem prawie 30 lat) Na pewno będzie mi dziwnie jak wyjdzie nowe Ninja Gaiden albo DMC i zabraknie tej motywacji do masterowania gierek jak do tej pory. No ale jednocześnie trofiki, to nie jest to aż tak mocny argument, żeby dać się ruchać przez Sony w kolejnej generacji.Dobrze, że suteq przypomniał mi, że istnieje coś takiego jak RetroAchievements, może od czasu do czasu wycalakuje się jakiś starszy tytuł, aczkolwiek na pewno nie będzie to już takie hardkorowe granie jak było do tej pory. Ale do tego tematu będę wchodził dalej, żeby rozdawać Wam plusiki <3 Edytowane wtorek o 12:155 dni przez Josh
Opublikowano wtorek o 15:525 dni Ja nie zamierzam sie pozbywac mojej konsoli. Wciaz bede wracał i katował zaleglosci ktore mam. Jeszcze wiele platyn przede mna, podobnie jak nadchodzace gry az do konca 2027 roku a w tym Veronica
Opublikowano wtorek o 16:315 dni Ja tam dalej jadę tym pociągiem do końca i to nie tylko ze względu na platyny. Oczywiście uważam, że należy się sony kutas w dupę za ubicie fizyków, ale nie jest to dla mnie wystarczający powód, żeby rozstawać się z systemem, z którym jestem od ponad 25 lat i na którym trofiki wbijam od ponad 15.Może najwyżej przy ps6 nie będę kupował gier na premierę tylko czekał na promocje, bo aż takim frajerem nie jestem, żeby płacić day one 4 stówy na ps store i nie mieć żadnej alternatywy.
Opublikowano środa o 10:404 dni Czytam te Wasze wywody tutaj i z jednej strony chcialbym wbic Wam srubokret w dynie za przeciaganie nostalgii, a z drugiej strony pamietam jak nabijalem sie z kolegow, ze zamiast isc na kosza grali w jakies durne pierdoly na szarym pudelku. Jakis czas potem napierdalalem dniami i nocami w Dzikciu Łining Ilevyn Foo. Zona wkurwiona na mnie za granie teraz ma wlasne PS5 i gra w japonczyki nocami dajac mi czas na farme trofeow. Sony straci wielu wiernych graczy. Jesli MS nie wyjebie z podobna durnota pozostana calaczki. Zawsze wolalem je od platyn bo pieknie zamykaja calosc gry, a nie tylko jej trzon. Zostalo jeszcze wiele platyn do zdobycia. Nie odczuje braku PS6 jeszcze przez kilka lat, ale ewnie remaster God of War’ow mamy z glowy. Przynajmniej ci, ktorzy koncza przygode z Sony.
Opublikowano środa o 11:074 dni 22 godziny temu, Josh napisał(a):Będzie brakować, trofea to obok płytek zawsze był główny powód dla którego trzymałem się PlayStation, jakby nie patrzeć to spory kawał mojego gierkowego życia (platyny zacząłem wbijać 13 lat temu, z PSem jestem prawie 30 lat) Na pewno będzie mi dziwnie jak wyjdzie nowe Ninja Gaiden albo DMC i zabraknie tej motywacji do masterowania gierek jak do tej pory. No ale jednocześnie trofiki, to nie jest to aż tak mocny argument, żeby dać się ruchać przez Sony w kolejnej generacji.Dobrze, że suteq przypomniał mi, że istnieje coś takiego jak RetroAchievements, może od czasu do czasu wycalakuje się jakiś starszy tytuł, aczkolwiek na pewno nie będzie to już takie hardkorowe granie jak było do tej pory. Ale do tego tematu będę wchodził dalej, żeby rozdawać Wam plusiki <3Na steam i gog też są acziwmenty. Ja z kolei od prawie 20 lat wbijam acziki xboxowe więc one się nadal dla mnie liczą najbardziej a te steamowe często olewam.