Skocz do zawartości

Tomb Raider - Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie może nie na miejscu ale wolę się zapytać :D

- Do wbicia platyny trzeba też wbić trofiki z multi?

- Ukończyłem główną fabułę ,teraz zbieram resztę jednak nie mam pojęcia jak przejść do innych obozów? Główne drzwi zamknięte a szybka podróż nie działa ?:(

• Odpowiedzi 381
  • Wyświetleń 40,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja je.bię co za żenada, gra z zeszłego roku ląduje na next-genie w trochę podrasowanej wersji, reedycje HD starych gier jeszcze można jakoś zrozumieć, ale to jest IMO jakiś żart, zamiast robić nowe gr

• Chryste panie! Te perfekcyjne podchodzenie do krawędzi trzymając R1, potem odskok i bieg w nadziei że w odpowiednim momencie uda nam się wcisnąć skok. Poziom trudności był wręcz masochistyczny, przy n

• Bez przesady chłopaki jak ktoś nie potrafił gry skończyć na ps3 bo go znudziła to nagle na ps4 skończy tylko z powodu lepszej grafiki?  Ja grałem na xbox 360 i grę skończyłem na 90 kilka procent. Tera

Opublikowano

jest taki moment (pod koniec fabuły) że otrzymujemy warnning że po przekroczeniu tego punktu nie można już wracać. Może o to chodzi?

Opublikowano

Przemieszczanie się już załatione :) Trzeba to robić z miejsca zaznaczonego "namiotem" obóz zaznaczony "ogniskiem" nie ma opcji szybkiego przenoszenia ;)

Teraz pytanie o platynke trzeba w multi trofea wbijać też?

Opublikowano

One są bardzo proste. Tylko potrzeba 3 osób i wpada to raz - dwa :) 

My dziś wieczorkiem gramy z USSR. Także jeżeli ktoś ma chęć to wbijajcie do nas.

Opublikowano

Szalu nie ma...

Gry normalnie mozna sprzedac po zakupie ?

Opublikowano

... 83% gry, zbieram sobie wszystko fajnie, No końcówka jak nic, a tu jeeeb i sejw z(pipi)any :( jak żyć? W nfs rivals było to samo ale nie na samym końcu. W (pipi)e to mam, ide spac! A Wy sobie lepiej zapisujcie wszystko na 3 slotach, bo jak Wam sejw wybuchnie to nie stracicie wszystkiego. Gra za(pipi)ista, ale juz mniej ;)

Opublikowano

... 83% gry, zbieram sobie wszystko fajnie, No końcówka jak nic, a tu jeeeb i sejw z(pipi)any :( jak żyć? W nfs rivals było to samo ale nie na samym końcu. W (pipi)e to mam, ide spac! A Wy sobie lepiej zapisujcie wszystko na 3 slotach, bo jak Wam sejw wybuchnie to nie stracicie wszystkiego. Gra za(pipi)ista, ale juz mniej ;)

Jeżeli masz plusa i stracisz zapis, powinieneś go mieć na dysku internetowym.

Edytowane przez anarom_pl

Opublikowano

Jeżeli masz plusa i stracisz zapis, powinieneś go mieć na dysku internetowym.

No był tylko niestety z samego początku gry :( największy ból ze znajdźkami bo zbierałam je na bieżąco.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że takie "jaja" się dzieją. Wygląda na to, że dla świętego spokoju trzeba robić backup na chmurę. 

Opublikowano

Gry normalnie mozna sprzedac po zakupie ?

możesz sprzedać nawet nienormalnie ... 

nie wiem co masz na myśli, ale nie zawsze sie da.

np. gry w opakowaniu PL nie sprzedasz w sklepie zagranica :/

Opublikowano

Kolega pewnie nie zdążył się jeszcze dobrze zorientować w temacie i sądził, że ploty sprzed nadejścia nowej generacji są prawdziwe. A mowa o blokadzie używek xD.

Opublikowano

Jedyna chyba gra do tej pory gdzie platynę można zrobić na "Easy" :) 

Nie mówię, że to źle ale dla szukających mocnych wrażeń cieńko :)

Opublikowano

Na normalu trzeba się mocno starać, żeby zginąć. Na easy to już samograj, no ale kto co lubi… 

Opublikowano

Poziom "High" też nie jest jakiś bardzo ciężki. Porównując z "Crushing" z Uncharted wręcz śmiesznie łatwy :)

Ale wydaje mi się, że twórcom o to własnie chodziło. Chcieli chyba stworzyć taką luźną rozgrywkę :)

Opublikowano

Starsze Tomb Raidery były trudne z powodu archaiczności jeśli spojrzeć na nie z dzisiejszej perspektywy. Teraz mamy cover systemy, auto-regeneracje i inne dopalacze. Niemniej gra jest świetna.