Opublikowano 16 lutego 201411 l Xbox one dostaje open bete dzis,Pc moze jutro. Opening XB1 first, at some point tonight. PC will follow, maybe tomorrowtwitter.com/VinceZampella/status/434873736546627584?p=v Edytowane 16 lutego 201411 l przez Zaqair
Opublikowano 16 lutego 201411 l jak ktoś ma jakiś klucz na bete a nie ma zamiaru grać to ja chętnie przygarne na pw
Opublikowano 16 lutego 201411 l Rozumiem że nie da się już pobrać bety bez koda, co by potem nie było problemów jak się ludziska rzucą do ściągania?
Opublikowano 17 lutego 201411 l Gdyby nie to, że niedawno wtopiłem 140 zł w battlefielda 4 to bym zamówił preordert Titanfall ale poczekam aż cena trochę spadnie i kupuję. świetna gra
Opublikowano 17 lutego 201411 l "Beta na PC zostanie udostępniona dziś wszystkim, którzy zapisali się w ubiegłym tygodniu na stronie oficjalnej."Już ściągam Edytowane 17 lutego 201411 l przez HeXa
Opublikowano 17 lutego 201411 l "Beta na PC zostanie udostępniona dziś wszystkim, którzy zapisali się w ubiegłym tygodniu na stronie oficjalnej." Już ściągam Ja też się zapisałem, a nic nie dostałem
Opublikowano 17 lutego 201411 l "Beta na PC zostanie udostępniona dziś wszystkim, którzy zapisali się w ubiegłym tygodniu na stronie oficjalnej." Już ściągam Ja też się zapisałem, a nic nie dostałem W bibliotece twojej powinna być już dodana;)
Opublikowano 17 lutego 201411 l "Beta na PC zostanie udostępniona dziś wszystkim, którzy zapisali się w ubiegłym tygodniu na stronie oficjalnej." Już ściągam Ja też się zapisałem, a nic nie dostałem W bibliotece twojej powinna być już dodana;) God bless you, man <3
Opublikowano 17 lutego 201411 l tylko grajcie na padzie ! 4 razy z rzędu najlepszy na mapie bo kolesie z myszkami i klawiaturami nie wyrabiają Tutaj trzeba być szybkim. W Tytanie cały ostatni mecz spędziłem i nikt mnie nie rozwalił bo cały czas uniki robiłem. Szkoda że tylko 14 lvl i wszystko już co odblokować można odblokowałem Jedna rzecz kompletnie w tej grze nieprzydatna to snajperka. Tutaj kamperzy nigdy długo nie żyją a i nie tak łatwo ruchliwych pilotów ubić. Najlepszy karabinek.
Opublikowano 17 lutego 201411 l tylko grajcie na padzie ! 4 razy z rzędu najlepszy na mapie bo kolesie z myszkami i klawiaturami nie wyrabiają Tutaj trzeba być szybkim. W Tytanie cały ostatni mecz spędziłem i nikt mnie nie rozwalił bo cały czas uniki robiłem. Szkoda że tylko 14 lvl i wszystko już co odblokować można odblokowałem Jedna rzecz kompletnie w tej grze nieprzydatna to snajperka. Tutaj kamperzy nigdy długo nie żyją a i nie tak łatwo ruchliwych pilotów ubić. Najlepszy karabinek. W zasadzie to gra jest bardziej skrojona pod pada więc się nie dziwię. Kwestia szybkości myszki nie ma tu wiele do rzeczy.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Hmmm, mimo faktu, że spełniam minimalne wymagania z nadmiarem, gry nie sprawdzę, bo Training wygląda tak: http://imageshack.com/a/img838/6643/j86b.jpg http://imageshack.com/a/img691/8327/ankv.jpg ...i to bez względu czy ustawię wszystko na Low czy na High Jedynie ręka ma lepsze/gorsze tekstury i cieniowanie. Ciągnie niewidzialną dźwignię, ale światełek czerwonych nigdy nie znajdę, bo ich nie ma. Nic się nigdy nie wczytuje, a próbowałem chyba już z 6 razy. Edytowane 17 lutego 201411 l przez Kazuun
Opublikowano 17 lutego 201411 l Jakiego pada posiadasz? Tego od x360 czy jakiś inny ? Mam pada pozostałość po moim x360 czyli najlepszy pad do strzelanin:)
Opublikowano 17 lutego 201411 l Lol, zagrałem pierwszy mecz na padzie. Efekty? Pierwszy w drużynie, 70pkt, 11/4 i wygrana. Drugi mecz podobnie, 3 mecz 76 pkt, pierwszy w drużynie, 7/1. Wykręcam lepsze staty na padzie aniżeli ludki na myszce. xD
Opublikowano 17 lutego 201411 l jakby ktos mial zbędny kod na betę to poprosze, nie zapisywalem sie nigdzie i teraz w dup.ie jestem;/ a sprawdzilbym czy moj grat to pociagnie.
Opublikowano 17 lutego 201411 l No przecież beta jest już otwarta i możesz normalnie ściągnąć z origina.
Opublikowano 17 lutego 201411 l no ja własnie szukałem ale nie mam nigdzie.Podobno beta jest dla tych co do 15 zgłosili chęć wzięcia udziału w becie