Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jak sie nie ma na swoją konsolę gier to pewnie da rade bez problemu na teneryfe odłożyc, żeby nie musiec znosic finalnego upokorzenia przez Baronów Gamingu

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zauważyliście w ogóle różnicę w postach Daddiego i Waldka? Niby obaj wysoko w statusie społecznym, przy kasie, oblatani po świecie i w ogóle Top Trendy, a po stylu pisowni, retoryce i samych postach na kilometr widać kto ze szlachty PlayStation, a kto z nowobogackich pomiotów cebuli, dorobionych na handlu tortexem dla x-bockiego plebsu.

Opublikowano

KRÓL  SPENCER  przemówił, $onybociarnia ma pozwolenie na czytanie tego tylko na kolanach z pochyloną głową:

http://www.ppe.pl/news-28260-microsoft_na_e3_2014___co_szykuje_gigant_z_redmond__kolejna_proba_podbicia_japonii_.html

GRY, GRY, GRY a co tam  z 4the players ?  dalej zapowiedź jednego exa jak rok temu ?   :sweat:

Po e3 znowu znikniesz na miesiąc, a może nawet na wieki, bo to będzie ostateczny cios dla xbone.

synek może na 2-3tyg znikne, idzie lato, urlop na Teneryfie z dziewczyną, sonyboty co najwyżej na mazury z rodzicami lub palcem po globusie   :)  a to że od dawna sporadycznie zaglądam na forum czy donsterydo i inni, no cóż...szlachta Xboxa:

- ma w co grać i nie ma czasu na wojenki nerdów 24/7 czy tam jałowe dyskusje z plebsem

- podróżuje po świecie, na forum zagląda tylko podczas oddawania moczu w światowych klubach kiedy ma chwile przerwy 

X1 ma się dobrze, to że tania maszynka dla biedniejszych ludzi sprzedaje się lepiej nie dziwi, bądźmy wyrozumiali. Sonyboty to też ludzie.

a co do E3 to o MS jestem spokojny, nie ma Dona, jest Król Spencer, rok temu $ony leżało i kwiczało, tak tak cebula rasa cieszyła się że ps4 będzie tańsze i to byłoby na tyle. Nawet jak jakimś cudem byłoby inaczej to kupie sobie wiiu lub ps4, mnie to nie boli.

Marny plagiat.

Opublikowano

Każdego dnia ta sama gorycz u bociarni

vyvabo.gif

Opublikowano

(pipi)a kupiłem po 4 latach od sprzedaży znowu xkloca, żeby ograc girsy oraz halo i już zapomniałem jak bardzo trzeszczący, tandetny i głośny jest ten sprzęt

xbox stojący obok mojego PS3 80GB prezentuje się i zachowuje przy nim jak obsmarkany rumun na stadionie dziesięciolecia sprzedający race, gacie, oryginalne podróbki najnowszej mudnialowej piłki i wpjerdalający kiełbase z psa z tortexem

babci do pokoju nie wpuszczam

no jak kupiłeś jakiegoś osr.anego premium to się nie dzwi, tylko slim 250gb albo elite

PS3 jakiekolwiek byś kupił to widac klasę i jakosc wykończenia (60tki i 80tki <3)

No zwlascza widać to w slim i w super slim. To bogactwo, ten ujowy plastik <3

Opublikowano

SS to bieda, fakt, ale Slim jest cacy. Choć i tak wolałbym FATa (tylko ta czcionka Spidermanowa średniawa). 

X360 ma tylko jeden ładnie wyglądający model, no i beka z tego najnowszego, udającego Xone. Chociaż w pewnym sensie zrozumiały pomysł. 

Opublikowano

KRÓL  SPENCER  przemówił, $onybociarnia ma pozwolenie na czytanie tego tylko na kolanach z pochyloną głową:

http://www.ppe.pl/news-28260-microsoft_na_e3_2014___co_szykuje_gigant_z_redmond__kolejna_proba_podbicia_japonii_.html

GRY, GRY, GRY a co tam  z 4the players ?  dalej zapowiedź jednego exa jak rok temu ?   :sweat:

Po e3 znowu znikniesz na miesiąc, a może nawet na wieki, bo to będzie ostateczny cios dla xbone.

synek może na 2-3tyg znikne, idzie lato, urlop na Teneryfie z dziewczyną, sonyboty co najwyżej na mazury z rodzicami lub palcem po globusie   :)  a to że od dawna sporadycznie zaglądam na forum czy donsterydo i inni, no cóż...szlachta Xboxa:

- ma w co grać i nie ma czasu na wojenki nerdów 24/7 czy tam jałowe dyskusje z plebsem

- podróżuje po świecie, na forum zagląda tylko podczas oddawania moczu w światowych klubach kiedy ma chwile przerwy 

X1 ma się dobrze, to że tania maszynka dla biedniejszych ludzi sprzedaje się lepiej nie dziwi, bądźmy wyrozumiali. Sonyboty to też ludzie.

a co do E3 to o MS jestem spokojny, nie ma Dona, jest Król Spencer, rok temu $ony leżało i kwiczało, tak tak cebula rasa cieszyła się że ps4 będzie tańsze i to byłoby na tyle. Nawet jak jakimś cudem byłoby inaczej to kupie sobie wiiu lub ps4, mnie to nie boli.

vjdD6ED.gif

nie ma co zbierać

i jaki plagiat jak to od obozu xbotów wyszedł podział na plebs, szlachtę i wyznawców cebuli, po prostu waldemar jako że jest stary, łysy i na emeryturze to ma czas na klęcenie masła maślanego na 3 tysiące znaków, niepotrzebnie bo wystarczy pare akapitów daddy'ego

zaakceptujcie nieuniknione i na kolana przed królem spencerem.

Opublikowano

Fajnie, że Redmond szykuje ofensywę na E3 ale żeby nie skończyło się na obietnicach tylko. Ciekawe co przygotuje Sony. Nowego God of Wara, Uncharted? Przydałby się taki next-genowy Ratchet a najlepiej Crash Bandicoot.

Po cichu liczę na konkretny pokaz nowego Halo a najlepiej Halo 2 Anniversary i nowe zestawy X0 bez Kinecta za rozsądną cenę. Ale i tak najbardziej marzy mi się kolejna Zelda w stylistyce Twilighta.

Daddy myśli, że rozyebał system xD

Opublikowano

Po e3 znowu bedzie musial sie zaszyc na teneryfie.

Opublikowano

Fajnie, że Redmond szykuje ofensywę na E3 ale żeby nie skończyło się na obietnicach tylko. Ciekawe co przygotuje Sony. Nowego God of Wara, Uncharted? Przydałby się taki next-genowy Ratchet a najlepiej Crash Bandicoot.

Po cichu liczę na konkretny pokaz nowego Halo a najlepiej Halo 2 Anniversary i nowe zestawy X0 bez Kinecta za rozsądną cenę. Ale i tak najbardziej marzy mi się kolejna Zelda w stylistyce Twilighta.

Daddy myśli, że rozyebał system xD

Ja sie obawiam ze juz za duzo tweetow i tych wszystkich przeciekow i tegoroczne E3 moge nie sprostac naszym oczekiwaniom, pomimo ze zapowiadaja sie wybornie :) MS albo Sony nie pokaza jakiejs gry i zaraz bedzie ze naobiecywali, nie ma gier i inne TVTVTV i #Thisiswaiting....

Osobiscie czekam na Horizon 2 i date premiery Quantum Break. Cala reszta bedzie dla mnie zaskoczeniem.

Opublikowano

Hipokryzja xbotów sięgnie zenitu, gdy zaczną znowu psioczyć na nowego GoW-a i Uncharteda, a zaczną się ekscytować Forzą Horizon 2 i Halo 5 ;)

Opublikowano

Hipokryzja xbotów sięgnie zenitu, gdy zaczną znowu psioczyć na nowego GoW-a i Uncharteda, a zaczną się ekscytować Forzą Horizon 2 i Halo 5 ;)

Hipokryzja klapków sięgnie zenitu, gdy zaczną znowu psioczyć na Forze Horizon 2 i Halo 5, a zaczną się ekscytować GOW 7 I Uncharted 5

Edytowane przez scoobydoo

Opublikowano

synek może na 2-3tyg znikne, idzie lato, urlop na Teneryfie z dziewczyną

bez kitu nie wierzę, że to się dzieje. To jest tak niesamowite ale xbociarnia wszystkim czym może wpycha się w wyznaczone dla siebie ramki niższej klasy, która co niedzielę po odrobieniu zadania domowego i nabożeństwie w kościele, odziana w odświętne ubrania, pachnące jeszcze niedzielnym rosołem idzie na spacer jedynym chodniczkiem we wsi zbudowanym dzięki środkom unijnym. Sunąc po poboczu snuje plany o locie na Teneryfę czarterem w promocji za 1099zł brutto za osobę na tydzień i obmyślając jak jedzą już skitraną wcześniej w bagażu konserwę Roleski na pięknej hiszpańskiej plaży. 

Teneryfa - o jażesz Cię nie mogę, z resztą sami zobaczcie o co cbiega:

Skandale, zdrady, romanse i nieoczekiwane zwroty akcji, które trzymają w napięciu aż do ostatniej minuty! Hiszpania Gran Canaria i Teneryfa – czyli wakacyjne przygody serwowane na ekranie w profesjonalnej i kuszącej oprawie. „Pamiętniki z wakacji” to nowy serial popularnego gatunku docusoap, przygotowany przez Telewizję Polsat.

416868d3c2115f18d3a376dbd9599697.jpg

i tyle ten cały xbotowy dekoder jest warty. Spencer powinien Wam zrobić jeszcze loterię PASZPORT XBOTA gdzie moglibyście wygrywać roczny zapas przypraw Kamis oraz inne atrakcyjne nagrody ufundowane przez sponsora firmę OKNOTEX - producenta lufcików piwnicznych.

Dobrze, że jesteście, Szlachta PlayStation potrzebuje rozrywki, nawet moja sekretarka się śmieje. 

B e c z u n i a

A najlepsze jest to, że cała dyskusja jest w oparach newsa o tytule: "Nowy exclusive na PS4 wygląda lepiej niż silnik Snowdrop". 

Teneryfa...

BJsHRHgCQAAsAj6.jpg

Opublikowano

A ja nie mam nic do tasiemcow jesli te wnosza cos nowego.

To pewnie gardzisz Godem i Uncharted

Opublikowano

A ja nie mam nic do tasiemcow jesli te wnosza cos nowego.

To pewnie gardzisz Godem i Uncharted
Nie, o ile CoDa sprawdzam kazdego, glownie pod katem multi, tak do Uncharted nie mam zastrzen.
Opublikowano

Właśnie tegoroczne targi E3 urosły już do takiej rangi, jakby niektórzy warunkowali przyszłość konsol zależną jedynie od nich. To dopiero pierwszy rok (niespełna), konsole będą się rozkręcać kolejne 3 lata, jak nie lepiej, więc nie ma się na co napalać - odnoszę wrażenie, że konkretne pociski zobaczymy dopiero w 2016 roku u każdej z firm. Wtedy poznają sprzęty, wprowadzą nowe technologie, rozpiszą silniki graficzne i masę innych rzeczy. Prawdziwy pogrom nadejdzie z kolejnym GTA (lub kontynuacją Red Dead Redemption). A do tego jeszcze daleka droga. Wiedźmin 3 pięknie otworzy rok 2015, później wyjdą kolejne Gearsy, może nowy God of War, każdemu kopara opadnie i się zacznie.

Xbox One tanieje w oczach, konsolę można kupić za równowartość PS4, a to już korzystna oferta. Mam dziwne wrażenie, że po oficjalnej premierze cena znowu wyniesie powyżej 2000 zł.

Opublikowano

Najlepsze jak wszyscy się tak  podniecają, a po E3 dostaną po kilka zwiastunow gier i to na dodatek nic nadzwyczajnego :)

Wtedy bedzie lament jaskie to E3 miało być za(pipi)iste, a prawda jest taka, że samo to rozdmuchali do takiego stopnia.

Opublikowano

A co mamy dostać jak nie pare zwiastunów? Przecież o to chodzi w tych targach.
Największy problem e3 to jest brak niespodzianek, bo wszyscy maja adhd i muszą się podzielić informacjami o nowych gierkach PRZED e3.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Najlepsze jak wszyscy się tak  podniecają, a po E3 dostaną po kilka zwiastunow gier i to na dodatek nic nadzwyczajnego :)

Wtedy bedzie lament jaskie to E3 miało być za(pipi)iste, a prawda jest taka, że samo to rozdmuchali do takiego stopnia.

Tak jest co roku, nawet nie tylko z E3, ale z każdą imprezą.

Inna sprawa, że już zeszłoroczne E3 było dobrze lepsze od tego z lat 2010-12, teraz więc powinno być jeszcze lepiej.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Dokladnie, tu nie chodzi o samo karmienie trailerami, targi wygra ta firma ktora bardziej zaskoczy, pokaze cos co nie wycieklo wczesniej do internetu.Tego oczekuja gracze, ewnetualnie dat wydania

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Trudno w dobie internetu żeby coś zaskoczyło. Zawsze znajdzie się jakiś wyciek. To już nie są te czasy gdy wszystkie niespodzianki udało się utrzymać w tajemnicy aż do samego pokazu na E3.

Opublikowano

Trudno w dobie internetu żeby coś zaskoczyło. Zawsze znajdzie się jakiś wyciek. To już nie są te czasy gdy wszystkie niespodzianki udało się utrzymać w tajemnicy aż do samego pokazu na E3.

Guzik prawda dla chcącego nic trudnego co pokazało Ubi dwa lata z rzędu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.