Opublikowano 13 stycznia 20169 l No jak nikt mi nie karze ?? Jak gra ewidentnie mnie poinformowala ze zeby zobaczyc zakonczenie gry Batman Arkham Knight i zobaczyc caly projek Knight Fall musze oczyscic miasto do konca ?! Nawet nie mam zamiaru tego robic Knight Fall odpalony a brakujace 5 min filmiku na YT dziekuje dobranoc
Opublikowano 13 stycznia 20169 l No slyshalem ale powiedz mi w jakim procencie gier sie to stosuje bitch please ...... Na sile wydluzanie gry przez developera jest nie fajne tym bardziej ze wszystkie fajniejsze misje poboczne - te z przestepcami odhaczone zostal ridller i jezdzenie po miescie za posterunkami i wierzyczkami. Miny zrobilem bo sie fajnie w czolgi walilo ale of kors musieli cos wymodzic wiec zamiast 100 % w minach masz 84 % po jakiego grzyba nie wiadomsa.... Edytowane 13 stycznia 20169 l przez spencer13
Opublikowano 13 stycznia 20169 l zobacz sobie co było wymagne np w takim peace walkerze aby zgarnąć true ending a potem zacznij płacze
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Prosze Cie.... MGS sie rzadzi swoimi prawami ... Nie przypominam sobie zeby chory umysl Hideo zagoscil w rocksteady nie porownuj rzodkiewki do arbuza.... Batman mial pewne standarty robisz glowny watek a jak chces sie bawic w poboczne to krzyz na droge.....
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Spencer zobacz sobie na mój profil, właśnie mam 100% w AK i jestem z tego usatysfakcjonowany i na pewno nie było to sado maso (jak np. w MGSach). Co do ostatniego DLC (rzekomo walki z 4 bossami) to jest beka , bo walczy się tylko z jednym a i tak na "pół gwizdka". Tak więc prawdziwych walk z bossami w grze nie uświadczymy ale i tak grało się spoko. No cóż mam słabość do Batmanów i kilku gier Ubi (Asasyn, Far Cry), czyli tytułów które są mega hejtowane
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Coz moge powiedziec ... PODZIWIAM WSPOLCZUJE [emoji8] mi pierwsze dwie czesci Gacka tez podeszly jak najbardziej w origins jeszcze nie graalem ale mam zamiar odkurzyc ps3 by zweryfikowac czy AK to najslabsza czesc z calej serii. Aczkolwiek pamietam ze po Origins tez jezdzili
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Nadrabiam zaległości i generalnie prolog w "nowym" batmanie jest :exact: Ależ klimat. No i grafika mocno pieści oczka. Czemu wcześniej w to nie grałem? Edytowane 18 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Nadrabiam zaległości i generalnie prolog w "nowym" batmanie jest :exact: Ależ klimat. No i grafika mocno pieści oczka. Czemu wcześniej w to nie grałem? Spoko tez sie tak mialem ... Daj znac za 7 godzin [emoji23] ale nie powiem jak za pierwszym razem trafilem do wiezy zegarowej to malo sie nie posikalem z wrazenia [emoji56]
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Arkham Knight to jest absolutny top topów jeśli chodzi o grafikę. A na początku tematu janusze hejtowali grafikę... Może nie jest to top topów: Driveclub, The Order czy Infamous SS po pierwszym uruchomieniu zrobiły na mnie większe wrażenie, ale faktem jest, że deszcz w nocy i kałuże na asfalcie to poezja.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Hum ciekawe czy powiesz to samo po 10h gry gdy zaczniesz wojne z czołgami xD Na poczatku też mi sie gra podobała, ale koniec końców to najsłabszy preorder jaki zrobiłem w 2015
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Niestety ten Batman to przerost formy nad treścią, Panowie z RS zwyczajnie nie dali rady.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Fanek ty calakujesz takie guwna jak syndicate i ordery i masz czelnosc obrazac Bruce'a.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l dobra pany ta gra w koncu jest guwnem czy ok? juz ciul tam z walkami z bosami ale czy same misje, eskploracja i walka sa tak miodne jak w AA i AC?
Opublikowano 19 stycznia 20169 l dobra pany ta gra w koncu jest guwnem czy ok? juz ciul tam z walkami z bosami ale czy same misje, eskploracja i walka sa tak miodne jak w AA i AC? Jest OK, zagrać można, walki dalej miodne skradanie też na plus, za dużo jeżdżenia i czołgów, jako gra dobra jako kontynuacja genialnego Arkham City mierna, to już Origins jest lepszy. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez Soul
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ja planuje kupić batmana zaraz po ograniu obcego, mimo tak rozbieżnych opinii. Myśle ze osobiście bede bawił sie wyśmienicie Edytowane 20 stycznia 20169 l przez kacprzak1991
Opublikowano 19 stycznia 20169 l dobra pany ta gra w koncu jest guwnem czy ok? juz ciul tam z walkami z bosami ale czy same misje, eskploracja i walka sa tak miodne jak w AA i AC?Tommo bierz. Moszny ci nie zgilotynuje ale co pewno ważne dla Ciebie można kozacko furaczem napierdalać we wszystko. Gierka solidne 8/10. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez balon
Opublikowano 2 lutego 20169 l Kilka przemyśleń na świeżo po przejściu gry. Bardzo filmowo opowiedziana historia, ależ to było dobre. Ależ to się świetnie oglądało Piękna grafika i świetne walki oraz skradanie zdecydowanie bardziej rozbudowane niż poprzednio. Przez tą ilość dostępnych gadżetów i możliwości, które otwierały w ogóle się nie nudziłem. Co prawda nie zaliczyłem stu procent - jedynie jakieś 70 z całości, ale już raczej nie wrócę do Gotham. Odnośnie miasta - poza samym wyglądem plusy się kończą. Przez tą noc i ciągły deszcz wszystko się jakoś tak zlewa w jedną miałką papkę, której nawet nie musimy zapamiętywać. W końcu gdy trzeba, to wskaźnik i tak pokaże gdzie lecieć, lub strzałki na jezdni same pokierują. Batmobil jakoś strasznie nie irytował, tak jak część z Was pisała. Fakt, było go sporo i walki nim czasami bywały zbyt długie, ale jakimś wielkim minusem dla mnie nie był. Zdecydowanie najlepsza część.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Bez kitu też w ogóle tego miasta nie kumałem. W sumie jak w każdej części (deszcz, noc, blabla noc, deszcz, blabla) ale w tej jeszcze doszedł batmobil gdzie przy jego prędkości wsio się zlewa tak jak to Hum określił w jedną ciemną, mroczną papkę.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Panowie, jak tutaj wygląda sprawa z dodatkowymi zadaniami typu zagadki, strażacy oczekujący na pomoc itp? Obecnie cisnę fabułę i zastanawiam się czy po jej ukończeniu będzie można śmigać swobodnie po mieście i pozaliczać wszystko na sto procent.