Opublikowano 1 listopada 201410 l Allegro chociażby z kuponami z tego co widzę ja akurat biore z amazonu bo jakiś czas temu był preorder za £39 i jeszcze mam zniżkę £5
Opublikowano 1 listopada 201410 l w UK już w niektórych sklepach leży na półkach, jak ktoś ma parcie, może już kupić i grać, sam trzymałem w ręku wersje na Xbox One
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ponarzekalem wczesniej na grafikę w multi, ale kampania to zupełnie inna para kaloszy. Na PS4 wygląda to calkiem nieźle, plastikowo ale w sumie może się podobać.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ja zamowilem za 195 zyla w komputroniku (ps4) i zobaczymy co to bedzie, przejde i do czasu wiekszej premiery przytrzymam dla multika.
Opublikowano 1 listopada 201410 l W tym roku nie ma żadnego dobrego multi więc na coda liczę. Wiem wiem halo collection ale a. nie mam xboxa b. halo mnie już nie kręci jak kiedyś i halo 4 tylko singla skończyłem. W tym roku w sumie już mało mi premier zostało. Far Cry 4, Dragon Age i Smash na Wii u. Poza tym wszystko co mnie interesuje przesunięto na następny rok Czyli 4 gry do grudnia jakoś moje finanse zdzierżą
Opublikowano 1 listopada 201410 l Macie filmiki zanim je usuną - jedna misja w dwóch partach z CoD: AW na PS4. Wersja sklepowa 1.01, nagrywane bezpośrednio przez PS4. SINGLE PLAYER - SPOILERY ! Edytowane 1 listopada 201410 l przez Graczdari
Opublikowano 2 listopada 201410 l Jak ktoś bardzo chce dziś kupić to mogę sprzedać Musi mieszkać w okolicy Gliwic. Więcej informacji na PW
Opublikowano 2 listopada 201410 l W słupskiej Idiociarni też już jest, tylko życzą sobie za grę 249 zeta tj całe 30 więcej jak w Euro. W Euro rzecz jasna pustki:-/
Opublikowano 2 listopada 201410 l A są jakieś "normalne" ceny na wersje na stare konsole? Ta seria zawsze kosztowała trochę mniej np. w sieci Real, Tesco itd. Zawsze kupowałem za ok. 169-179zł. Teraz równają w górę? Chętnie bym przygarnął, ale nie za ponad 200zł.
Opublikowano 2 listopada 201410 l Insane, a Ty nie jesteś z Redłowa? Może byś się poświęcił i kopnął do Reala w Rivierze celem sprawdzenia? ;-)
Opublikowano 2 listopada 201410 l Przeszedłem kampanie na normal można gdzieś sprawdzić ile mi to czasu zajeło ?
Opublikowano 2 listopada 201410 l Ja odrazu odpalam na Veteranie bo nie ma sensu grac na innych poziomach w COD'a, takie oczywiscie jest moje zdanie - wtedy sie czas gry chociaz wydluzy
Opublikowano 2 listopada 201410 l Tak samo zawsze robię Dajcie jakąś wstępną ocenę bo nie wiem czy kupić
Opublikowano 2 listopada 201410 l No dzięki, biorę 2 sztuki Jaki multi, jak się gra, mniej więcej ile czasu kampania zajęła, grafika, nowości troszkę szerzej bym prosił
Opublikowano 2 listopada 201410 l Rozumiem że Multi tj Np TDM na One już działa? Można grać? Jeśli tylko singiel to szkoda benzyny i czasu żeby się dzisiaj fatygować...
Opublikowano 2 listopada 201410 l Jak myślicie , czy ta edycja Atlas z Allegro za 219 to fake? kurde ten biały steelbook kusi ale koleś ma negatywa za wysłanie zwykłej wersji AC zamiast kolekcjonerki.
Opublikowano 2 listopada 201410 l Ogladam jakiegoś streama i nie mogę słuchać tych pierdziawek noż ku.rwa twoja mać jak karabinki asg, tragiczny dźwięk. Kiedy oni się nauczą?
Opublikowano 2 listopada 201410 l Pierdziawki? Zaraz sprawdze Edytowane 2 listopada 201410 l przez Czezare
Opublikowano 2 listopada 201410 l Ogladam jakiegoś streama i nie mogę słuchać tych pierdziawek noż ku.rwa twoja mać jak karabinki asg, tragiczny dźwięk. Kiedy oni się nauczą?Kiedy ludzie sie naucza,ze to styl cod i oni tego nie zmienia?
Opublikowano 2 listopada 201410 l Pierdziawki? Zaraz sprawdze Daj znać jak dla fana coda aw wypada w twoich oczach
Opublikowano 2 listopada 201410 l Mam nadzieję, że jutro dorwę swoją kopię wszystkie cody ograłem i trochę teraz odpocząłbym sobie od bf4 kampania szykuje się świetna, multi, zombie i tryb survival to kolejna tona grania.