Skocz do zawartości

Call of Duty: Advanced Warfare

Featured Replies

Opublikowano

Allegro chociażby z kuponami z tego co widzę ja akurat biore z amazonu bo jakiś czas temu był preorder za £39 i jeszcze mam zniżkę £5

• Odpowiedzi 607
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jak dla ciebie single player w black ops to kupa to ja nie mam pytań   Akurat tam singiel był bardzo dobry, super klimat, super fabuła (jak na strzelankę to serio niezła), fajne, różnorodne misje

• https://profile.callofduty.com/dayzero - logujesz sie, zaznaczasz, a oni Ci aktywuja edycje day zero do 24h.

• Kampania bardzo miłe zaskoczenie, wciagneła mnie tak, że pierwszy raz miałem ochotę ją skończyć zanim zaczne multi. Przejście zajeło mi około 10 godzin i jest to co powinno być, epickość, patos i akcj

Opublikowano

w UK już w niektórych sklepach leży na półkach, jak ktoś ma parcie, może już kupić i grać, sam trzymałem w ręku wersje na Xbox One :) 

Opublikowano

Ponarzekalem wczesniej na grafikę w multi, ale kampania to zupełnie inna para kaloszy. Na PS4 wygląda to calkiem nieźle, plastikowo ale w sumie może się podobać.

Opublikowano

W tym roku nie ma żadnego dobrego multi więc na coda liczę.  Wiem wiem halo collection ale a. nie mam xboxa  b. halo mnie już nie kręci jak kiedyś i halo 4 tylko singla skończyłem.

W tym roku w sumie już mało mi premier zostało. Far Cry 4, Dragon Age i Smash na Wii u. Poza tym wszystko co mnie interesuje przesunięto na następny rok :) Czyli 4 gry do grudnia jakoś moje finanse zdzierżą :)

Opublikowano

Macie filmiki zanim je usuną - jedna misja w dwóch partach z CoD: AW na PS4. Wersja sklepowa 1.01, nagrywane bezpośrednio przez PS4.

SINGLE PLAYER - SPOILERY !

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano
Filmik z trybu przetrwania mojego autorstwa:

(Wiem - lamie :P )
Opublikowano

Jak ktoś bardzo chce dziś kupić to mogę sprzedać :) Musi mieszkać w okolicy Gliwic. Więcej informacji na PW

27046833719493507780.jpg

51275829153822765369.jpg

Opublikowano

W słupskiej Idiociarni też już jest, tylko życzą sobie za grę 249 zeta tj całe 30 więcej jak w Euro. W Euro rzecz jasna pustki:-/

Opublikowano

A są jakieś "normalne" ceny na wersje na stare konsole? Ta seria zawsze kosztowała trochę mniej np. w sieci Real, Tesco itd. Zawsze kupowałem za ok. 169-179zł. Teraz równają w górę? Chętnie bym przygarnął, ale nie za ponad 200zł.

Opublikowano

Insane, a Ty nie jesteś z Redłowa? Może byś się poświęcił i kopnął do Reala w Rivierze celem sprawdzenia? ;-)

Opublikowano

Przeszedłem kampanie na normal można gdzieś sprawdzić ile mi to czasu zajeło ?

Opublikowano

No dzięki, biorę 2 sztuki :D

Jaki multi, jak się gra, mniej więcej ile czasu kampania zajęła, grafika, nowości :P troszkę szerzej bym prosił :P

Opublikowano

Rozumiem że Multi tj Np TDM na One już działa? Można grać? Jeśli tylko singiel to szkoda benzyny i czasu żeby się dzisiaj fatygować...

Opublikowano

Jak myślicie , czy ta edycja Atlas z Allegro za 219 to fake? kurde ten biały steelbook kusi ale koleś ma negatywa za wysłanie zwykłej wersji AC zamiast kolekcjonerki.

Opublikowano

an0nwn.jpg

Pierdziawki? Zaraz sprawdze ;)

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ogladam jakiegoś streama i nie mogę słuchać tych pierdziawek noż ku.rwa twoja mać jak karabinki asg, tragiczny dźwięk. Kiedy oni się nauczą?

Kiedy ludzie sie naucza,ze to styl cod i oni tego nie zmienia?
Opublikowano

an0nwn.jpg

Pierdziawki? Zaraz sprawdze ;)

Daj znać jak dla fana coda aw wypada w twoich oczach

Opublikowano

Mam nadzieję, że jutro dorwę swoją kopię :) wszystkie cody ograłem i trochę teraz odpocząłbym sobie od bf4 :) kampania szykuje się świetna, multi, zombie i tryb survival to kolejna tona grania.