Opublikowano 24 stycznia 20169 l Mam pytanie. Kupiłem w aktualnej promocji cyfrówkę BB w wersji GOTY. Z tego co widziałem, to pobierał mi się sam BB, bez osobnego pliku z dodatkiem. Czy ktoś już kupił taką wersję z PSN i może potwierdzić, że dodatek jest już z automatu wrzucony do podstawki?
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Tak potwierdzam. Do dodatku dostajesz sie bezposrednio w grze. Sprawdz opis tej wersji na psstore. Jest tam wzmianka ze w zestawie jest podstawka + dodatek. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Co prawda lekko zawiodlem sie na bossach, bo spodziewalem sie calkowicie nowych przeciwnikow, a tutaj mamy miks tego, co juz znamy z podstawki dwie podróby i trzech zupełnie nowych bossów, totalnie kozackich w sumie to opcjonalny boss jest całkiem oryginalny kiedy się "rozerwie"
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Pomoże mi ktoś z Kosem i Laurencem na ng+2? Jak ktoś chętny to piszcie PW na forum. Będę dzisiaj pewnie koło 18 w grze, z góry dzięki za pomoc:)
Opublikowano 26 stycznia 20169 l 171 lvl, na password teraz i tak nie ma lvl range. Dodam Cię na psn, jak coś to się zgadamy w grze.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l No ja mam 120 xD Wiem ze w dol nie ma level range ale czy dziala to w druga strone to juz nie wiem no nic sprawdzi sie
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Jakby coś mój lv też kole 170, może nie wymiatam ale myślę coś pomogę
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Mogę pomóc, ale chyba najpierw sam muszę ich ubić w new game+ bo jakiś czas temu resetowałem....
Opublikowano 28 stycznia 20169 l glyph do lokacji z main game ? to nieźle. chyba, że laurence i kos sa teraz w lochach, tez nieźle... Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Kazub
Opublikowano 29 stycznia 20169 l czy jak zaczne grac w klasyczna wersje z plyty a potem kupie ta edycje goty ze sklepu online to sejw bedzie dzialal?
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Mi dziala gralem z plytki doszedlem do polowy gry. Teraz kupilem goty cyfre. Plytke sprzedalem. Gierka dziala. Save dziala. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Cześć wszystkim ! W dniu dzisiejszym po południu będę grać w Bloodborne The Old Hunters..Niestety mam ogromny problem by pokonać Bossa - Ludwiga Przeklętego.Dowiedziałem się,że można poprosić o pomoc i dany tropiciel na moją prośbe może się zjawić w moim świecie i mi pomóc - jak mam to zrobić ? Mój nick to : ShadowDefender Kto waleczny,doświadczony, chętny by pomóc w pokonaniu Ludwiga Uśmiech ? Proszę o pomoc ! Pozdrawiam.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Moge pomoc jak cos, tylko teraz mam czas, bo pozniej ide na fight club.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Bloodborne jest PEGI 16 wiec zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze rodzice sa tak nieodpowiedzialni
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Mam pytanie o lochy. Skąd wiadomo które ukończyłem? Jest jakieś info poza ołtarzami żeby sprawdzić?
Opublikowano 31 stycznia 20169 l patrzysz jakie dungeony zrobiłeś na ołtarzach i jakie masz kielichy z wątku fabularnego oraz eksploracji dungeonów, nic innego korzennych nie musisz robić do trofeum
Opublikowano 31 stycznia 20169 l W lokacji Ludwiga ( Koszmarny Kościół ) z tego co widzę na wideo poniżej : istnieje możliwość przywołania 2 NPC ,pytanie : dlaczego w moim przypadku w miejscach w których można przyzwać NPC nie ma możliwości przywołania ? Nie mam czerwonej aury w celu przywołania NPC - dlaczego ? W jaki sposób sprawić by można było przyzwać ?Dziękuję za pomoc.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Sorry Panowie,jeżeli nie zamierzacie pomagać a wyłączie nabijacie sobie bezsensowne posty to sobie lepiej darujcie,gdyż nic nie wnosicie do tematu .
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No bo to bez sensu jak ktoś przechodzi grę za Ciebie. Jeden z summonów NPC nie pojawia Ci się prawdopodobnie dlatego, że nie jesteś w Lidze - taki covenant, możesz dołączyć w lesie przy lampie.