Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mam pytanie. Kupiłem w aktualnej promocji cyfrówkę BB w wersji GOTY. Z tego co widziałem, to pobierał mi się sam BB, bez osobnego pliku z dodatkiem. Czy ktoś już kupił taką wersję z PSN i może potwierdzić, że dodatek jest już z automatu wrzucony do podstawki?

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 938,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak potwierdzam. Do dodatku dostajesz sie bezposrednio w grze. Sprawdz opis tej wersji na psstore. Jest tam wzmianka ze w zestawie jest podstawka + dodatek.

Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co prawda lekko zawiodlem sie na bossach, bo spodziewalem sie calkowicie nowych przeciwnikow, a tutaj mamy miks tego, co juz znamy z podstawki

dwie podróby i trzech zupełnie nowych bossów, totalnie kozackich

w sumie to opcjonalny boss jest całkiem oryginalny kiedy się "rozerwie"  

Opublikowano

Pomoże mi ktoś z Kosem i Laurencem na ng+2? Jak ktoś chętny to piszcie PW na forum. Będę dzisiaj pewnie koło 18 w grze, z góry dzięki za pomoc:)

Opublikowano

171 lvl, na password teraz i tak nie ma lvl range. Dodam Cię na psn, jak coś to się zgadamy w grze.

Opublikowano

No ja mam 120 xD Wiem ze w dol nie ma level range ale czy dziala to w druga strone to juz nie wiem no nic sprawdzi sie

Opublikowano

Mogę pomóc, ale chyba najpierw sam muszę ich ubić w new game+ bo jakiś czas temu resetowałem....

Opublikowano

glyph do lokacji z main game ? to nieźle. chyba, że laurence i kos sa teraz w lochach, tez nieźle...

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

czy jak zaczne grac w klasyczna wersje z plyty a potem kupie ta edycje goty ze sklepu online to sejw bedzie dzialal?

Opublikowano

Mi dziala gralem z plytki doszedlem do polowy gry. Teraz kupilem goty cyfre. Plytke sprzedalem. Gierka dziala. Save dziala.

Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć wszystkim ! W dniu dzisiejszym po południu będę grać w Bloodborne The Old Hunters..Niestety mam ogromny problem by pokonać Bossa - Ludwiga Przeklętego.Dowiedziałem się,że można poprosić o pomoc i dany tropiciel na moją prośbe może się zjawić w moim świecie i mi pomóc - jak mam to zrobić ? Mój nick to : ShadowDefender Kto waleczny,doświadczony, chętny by pomóc w pokonaniu Ludwiga Uśmiech ? Proszę o pomoc ! Pozdrawiam.

Opublikowano

Bloodborne jest PEGI 16 wiec zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze rodzice sa tak nieodpowiedzialni :/

Opublikowano

Mam pytanie o lochy. Skąd wiadomo które ukończyłem? Jest jakieś info poza ołtarzami żeby sprawdzić?

Opublikowano

patrzysz jakie dungeony zrobiłeś na ołtarzach i jakie masz kielichy z wątku fabularnego oraz eksploracji dungeonów, nic innego

korzennych nie musisz robić do trofeum

Opublikowano

W lokacji Ludwiga ( Koszmarny Kościół )  z tego co widzę na wideo poniżej :

istnieje możliwość przywołania 2 NPC ,pytanie : dlaczego w moim przypadku w miejscach w których można przyzwać NPC nie ma możliwości przywołania ? Nie mam czerwonej aury w celu przywołania NPC - dlaczego ? W jaki sposób sprawić by można było przyzwać ?

Dziękuję za pomoc.
Opublikowano

Przestań być babą

Opublikowano

I nie przywołuj nikogo.

Opublikowano

Sorry Panowie,jeżeli nie zamierzacie pomagać a wyłączie nabijacie sobie bezsensowne posty to sobie lepiej darujcie,gdyż nic nie wnosicie do tematu .

Opublikowano

No bo to bez sensu jak ktoś przechodzi grę za Ciebie. Jeden z summonów NPC nie pojawia Ci się prawdopodobnie dlatego, że nie jesteś w Lidze - taki covenant, możesz dołączyć w lesie przy lampie.