Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Akurat córka co siedzi w domu zostaje opędzlowana przez świnie w kanale. Nie wytrzymała na chacie :ragus:

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 887,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 godziny temu, mozi napisał(a):

Tak ale to nie zmienia faktu że czeka ją to samo co resztę Yahrnam.

Oszaleją albo zmienią się w bestię. Mówię o obu córkach gascoine. 

w tej gierce jest tyle niejasnosci, ze w mojej wersji scenariusza, po pokonaniu moon presence zostaje najwiekszym great one i opuszczam yharnam, darujac wszystkim zycie

a nawet jesli nie, to lepiej zostac bestia niz zostac pozartym przez swinie ;)

swoja droga mozna tez przeczytac teorie, ze gascoigne mial jedna corka a tamta druga to przebieraniec

czytalem to The Paleblood Hunt autorstwa Redgrave kiedys. Opowiesc Bloodborne jest przepiekna i zlozona, tylko szkoda, ze from software tak to wszystko zakamuflowali no ale moze to lepiej kazdy sobie sam ocenia

Opublikowano

To jest S Tier Lore filmiki. Każdy szanujący się fan powinien tą playliste se pyknąć ;)

Opublikowano

Odkrylem dzis jakie beast blood pellet i naladowany tonitrus z kamykiem na ogniowy dmg robia wrazenie na tym biednym robaczku otoczonym armia pajakow na jeziorze…

to trwalo kilka sekund wow i zadnego zabitego pajaka z obstawy

a jak probowalem razem z henrykiem co niby powinno byc latwiej to trzy razy dostalem lomot

musze dalej polowac

Opublikowano

Jak wiesz jakie wrażliwości ma damy boss to większość jest do ubicia szybciutko. A tak na prawdę to parowanie ciosow daje chyba totalna masakre jak jeszcze masz dopalke włączona.

Opublikowano

Conieco pamietam, bo kiedys mocno studiowalem to arcydzielo.

U mnie wazniejsze zimna krew, pewnosc siebie

Kiedys sie balem, podchodzilem metodycznie, kombinowalem za duzo

A wystarczy dobrze dobrana bronka, jakis itemek i agresja ;)  sporo agresji

Bloodborne promuje agresywny styl bycia i bicia, nie na darmo ta mechanika odzyskiwania energii zadajac ciosy w kontrze powstala.

Cleric Beast, Blood-Starved Beast, Vicar Amelia, Darkbeast Pearl, Shadow of Yharnam, the One Reborn, wszyscy polegli za 1 razem, nieslychane

trzeba polowac dalej

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano

Reborn to moim zdaniem najłatwiejszy boss i walka z nim powinna mieć jakąś drugą fazę.

Opublikowano
W dniu 7.03.2025 o 09:14, Szermac napisał(a):

To jest S Tier Lore filmiki. Każdy szanujący się fan powinien tą playliste se pyknąć ;)

Dobre go.wno. Myslalem ze to 40min calego podsumowania a to dopiero poczatek serii.

Opublikowano
50 minut temu, Mejm napisał(a):

Dobre go.wno. Myslalem ze to 40min calego podsumowania a to dopiero poczatek serii.

Koniecznie wszystko ;)

Opublikowano

IMG_1479.jpeg.5a51f2bb736377733b51fad4d85823d6.jpeg

podoba mi sie oficjalne zakonczenie bloodborne, plynne przejscie od walki z najwiekszym wielkim jednym do pobudki w klinice iosefki.

skoro koszmar to w cyklu, w petli lezacej osemki

panie Hidetaka pan mi zwroci moje ostatnie kilka dni i moze kilka nastepnych, bo juz mialem skasowac sejwa ale mysle e dobra zobacze czy w ng+ jest trudniej; pare minut (13) w przyszlosc jestem juz cathedrall hall, znowu, a ze szybko idzie to pykne to ng+ z marszu od bossa do bossa bez zbierania niczego

wszystko po to zeby zatanczyc z lady maria ponownie, bo pojedynek z nia to uczciwy majstersztyk; parkiet umazany krwia i ogniem w rytm kroku co nadaje ta lowczyni to jest bezapelacyjnie moje ulubione starcie w tej grze, a chwile jak oboje chybiamy w siebie o wlos w wietrze piruetow to juz nie gra to wiersz

IMG_1480.jpeg.11c0487cdf8fdfe33d793181dd537596.jpeg

walka z logariusem na drugim miejscu

walka z orphan of kos na trzecim miejscu

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 23:00, Rotevil napisał(a):

Tak z ciekawości, to na ps pro szybsze są loadingi, czy bez zmian?

Nie mam porównania do zwykłej PS5, ale jest na tyle szybko,że nawet nie zauważyłem by jakoś przeszkadzało.

Opublikowano

Nie wiem jak bylo na ps4 fat ale gora trzy opisy itemow na pro.

Opublikowano

Jak ktoś gra na PS4/PS4 Pro to niech wyposaży się w SSD, w najgorszym wypadku loadingi będą o ~25% krótsze w najlepszym ponad 50%. Na PS5 (obojętnie czy na dysku wewnętrznym NVME czy zewnętrznym zwykłym SSD) skrócą się o kolejne ~20% względem PS4 Pro wyposażonego w SSD.