kubson 3 189 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ja niczym nie przykrywam jedyna konsole która przykrywalem był gamecube ale po co to robiłem tego sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Znajomy kiedyś przykrywał PS3 i raz zapomniał wyłączyć konsoli czy coś w ten deseń i konsolę sfajczył Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Parę pytań o nagrywanie wideo z grania. Upload zapisuje tylko te 30sek. wstecz czy da się nagrać dłuższe wideo? Żeby podzielić się nagraniem z ludźmi trzeba zainstalować upload studio? Albo jak wrzucić te nagranie na youtube czy inny serwis? Jak chcesz nagrać więcej niż 30 sekund, to otwierasz w Snapie aplikację Game DVR. Masz wtedy do wyboru kilka wariantów (maksymalnie 5 minut wstecz). Wszystkie nagrania i screenshoty z automatu lądują w chmurze i są dostępne dla każdego - na konsoli w kanale aktywności, w Upload, na stronkach typu xboxdvr.com itd. Jak chcesz sobie obrobić wideo, to wchodzisz w Upload Studio, gdzie skrócisz klip, połączysz kilka, dodasz efekty, napisy itd. Na YouTube'a możesz wrzucić bezpośrednio z aplikacji YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ludki jak to jest, mam w przypiętych aplikacjach np. tę od aczików, ale jak to zrobić, żeby zrobić snapa z niej? Wiecie, żeby oprócz okienka z grą obok był pasek z tą apką. Nie ogarniam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Snapa wlaczasz podczas gry dwukrotnym kliknieciem guide buttona, strzalka w gore i wybierasz z listy aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dziękuję serdecznie. Zayebista opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
leon107 1 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Panowie po dwóch miesiacach użytkowania mam strasznie porysowaną górną część konsoli od padów,macie może jakiś sklep z naklejkami piłkarskimi?chciałbym okleić tylko tą górną porysowaną częśc konsoli nie chcę oklejać całej konsoli ,padów ani kinecta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Górną części odbudowy mojej konsoli dotyka tylko ściereczka z microfibry dwa razy w tygodniu = brak rys. Edytowane 27 Maja 2015 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piggyman 3 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Górną części odbudowy mojej konsoli dotyka tylko ściereczka z microfibry dwa razy w tygodniu = brak rys. Ja podobnie traktuję PS4 (każdy sprzęt zresztą), początkowo w obawie przed zarysowaniami nie przecierałem jej 2,5 tygodnia, jednak poziom kurzu zdecydował że trzeba było się zmusić. Również na pierwszy rzut oka wszytko wyglądało pięknie i ładnie, jednak z ciekawości podświeciłem mocną latarką telefonu na błyszczącą część obudowy i ku mojemu zaskoczeniu przywitała mnie jedna "piękna" szrama na 4 cm oraz tona mikrorys. Do czyszczenia używam oczywiście miękkich ściereczek z mikrofibry dodawanych do okularów TV, a konsola wygląda jakbym nożem myśliwskim ją "wyczyścił". Podobnie prezentuje się mój odtwarzacz BD, ramka laptopa i wszystkie sprzętu które użwyają tego tandetnego materiału. Ktoś rzuci przelotnie okiem = brak rys, ktoś spojrzy pod światło = chęć puszczenia pawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 W GwG w czerwcu będzie prawdopodobnie premierowo Massive Chalice: pbs.twimg.com/media/CFtZBDmUgAACyXO.jpg Przeciek okazał się prawdziwy. Mnie tam średnio grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dla mnie juz standardowo... Oferta XO posysa, X360 daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Massive Chalice wyglada całkiem spoko, cieszę sie rowniez z Just Cause 2 bo nie miałem okazji ograć, no i thiefa sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ktoś rzuci przelotnie okiem = brak rys, ktoś spojrzy pod światło = chęć puszczenia pawia. Nie da się uniknąć mikrozarysowań w przypadku black gloss. Każde urządzenie wykończone w ten sposób będzie zbierać ryski, niezależnie od tego jakim pedantem jest jego właściciel. Ja zwykle przykrywam nieużywaną konsolę i co jakiś czas ścieram kurz Swifferem (Duster). Oczywiście on też na pewno robi drobne ryski, ale wolę to niż mazanie po konsoli ściereczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kolejny kod do bety SMITE. KFJJG-WGDFG-KFMJ2-QXHQ9-QVVFZ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 massive chalice to za(pipi)ista gierka ! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 od kiedy do kiedy dostepna beta smite? wpizdu akurat mnie nie ma, w niedziele wracam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Na pudełku jest napisane, że ma gniazdo 3.5 I bonus: Edytowane 29 Maja 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 wydają jakieś pady w kolorach moro albo jungle camo a białego nie mogą :| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dostalem dwa kody na bete Smite. Jeden jest niby dla mnie jako czlonka programu preview, a drugi dla przyjaciela wiec dziele sie nimi z moimi zielonymi bracmi C7DKX-6FF9P-CQQJX-9YMFJ-FHP6Z QHDRK-4DTTJ-GV9YX-2CRVP-2TVHZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Drugi w kolejności kod wykorzystałem, Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jak by ktoś mial kod do bety Smite jeszcze bym byl bardzo wdzieczny..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Smite: TFVHY-YGXC4-RHVTH-WCYWK-H7MWZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, nadrabiam intensywnie backloga którego jeszcze wyrobiłem sobie na X360, ale zbliżam się powoli do Xbone'a. Mam pytanie do paru gier, czy mogę je odpalić je jeszcze na wysłużonej 360tce, czy lepiej poczekać do przeskoku na nowy sprzęt? Chodzi mi bardziej o dropy frameratu/znaczne "obcinki" zawartości względem nowej generacji. Nie potrzebuje PC Master Race grafy Komfortowe granie styknie. Chodzi mi o: - Far Cry 4 - Alien: Isolation - Shadow of Mordor Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Zimol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zdecydowanie odpuść sobie wersje na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi