Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś  DLC  kupił?, czyli  DOLINĘ YETI i UCIECZKA Z WIĘZIENIA DA... i nie słychać/nie ma  dźwięku mówionego, np. z radia (początek misji)? - bo ja nie mam go.

Edytowane przez Paweł Dziuba

• Odpowiedzi 765
  • Wyświetleń 88,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gralem w WD (niestety) jak i FC4 (niestety x2) i te gry roznia sie miedzy soba tylko settingiem, nawet ikonki na mapie sa takie same. Znajdzki i misje poboczne sa o dupe rozbic bo nic nie daja, a taki

• Mapa     

• Pstryk:        I spadam grać.    

Opublikowano

Niestety tak:

To Yeti DLC na XO jest spierdzielone (czytałem że na PC też są problemy). Brak jest dialogów i napisy się źle wyświetlają (za szybko i nie po kolei).

Mam nadzieję że to naprawią i zagram jeszcze raz bo klimat jest bardzo fajny.

Tylko dodam że przez całe DLC z Yetim był problem z dźwiękiem.

Opublikowano

Niestety tak:

To Yeti DLC na XO jest spierdzielone (czytałem że na PC też są problemy). Brak jest dialogów i napisy się źle wyświetlają (za szybko i nie po kolei).

Mam nadzieję że to naprawią i zagram jeszcze raz bo klimat jest bardzo fajny.

Tylko dodam że przez całe DLC z Yetim był problem z dźwiękiem.

Niech ich zaraza ... - nie dość że za SEASON PASS chcą małą fortunę to jeszcze je spierniczyli;

z trochę innej beczki: to całe UBISOFT jest dla gracza 3 razy gorszą firmą niż EA.

Opublikowano

Właśnie przechodzę to DLC i u mnie Ajay jest niemową :D

Ogólnie spoko dodatek, polecam najpierw wykonać wszystkie misje poboczne, po których dostajemy dodatki związane z obroną twierdzy.

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu zdobyłem tą grę z wymiany, zainstalowałem. Pograłem dwie godziny - usunąłem z dysku konsoli. Wczoraj pomyślałem "co mi szkodzi, może jednak dam radę, może chociaż fajnie będzie się dało skradać i strzelać, może to, może tamto".

W końcu trójka mnie wciągnęła, całkiem fajnie się cieło z łuku.

Zainstalowałem ponownie, uruchomiłem... to był błąd, popełniony drugi raz przy tej samej rakowej grze :facepalmz:, tam nie ma NIC ciekawego. NIC nowego.

Ciągle powtarzam sobie, żeby już nie kupować/pożyczać/wymieniać tych gier od Ubi, ale zawsze jakaś gdzieś wpadnie w łapska - bo okazja, bo znajomy pożycza i chcąc nie chcąc odpalasz, myśląc, że może będzie ciekawie. Ale zawsze jest to samo; irytacja, nuda, bezpłciowość, stanie w miejscu i wieże odkrywające mapę oraz pierdyliard ikonek na mapie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja odwrotnie. Po masie złych opinii na temat Far Cry 4, podszedlem do niej z lekką obawą. Zwłaszcza, że wczoraj zaliczyłem mega rozczarowanie w postaci The Lords of the Fallen. teraz tez się rozczarowałem ale pozytywnie :) uwielbiam FC od pierwszej części. Nawet w nielubiana dwójkę grało mi się super. No i wszystko wskazuje na to, że z FC 4 będzie podobnie. Samo otwarcie gry było świetne, widok Himalajów zapiera dech. I chyba to jest jak narazie najładniejsza gra jaka uruchomiłem na mojej konsoli :)

Edytowane przez chris85

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i skończyłem. 45 godzin strzeliło jak z bicza. Bawiłem się super i trochę nie rozumiem tej (pipi)burzy :P  Gra faktycznie jest odtwórcza względem trójki ,mało w niej nowości , ale sam Kyrat sprawia, że ten kotlet smakuje inaczej. Może nawet lepiej. Ja szczerze polecam, chociażby ze względu na fenomenalne widoczki, na prawdę fajne bronie i czajanę z mocarną snajperką w krzakach. Ciche podrzynanie gardeł, odbijanie obozowisk, podbijanie fortec, przyklejanie C4 do niedzwiedzia, podkładanie min  i polowanie na nosorożca z łukiem :D  Dla mnie moce 8+/10 . 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każda gra na PS4 posiada ten pasek, tak jak i gry na PS3. Czasem gry są w kartonowych nakładkach, wsuwanych na pudełko, Wtedy na kartonową nakładkę jest nałożona folia bez paska, ale pod kartonową nakładką jest pudełko, które jest również zafoliowane - w folię z paskiem.

Czasem spotkałem się z grami na PS3 lub PSP, które nie miały pasków. To były głownie gry wydawane przez Cenegę. Widać było, że to jakieś niesprzedane sztuki z magazynów, które były ponownie foliowane.

Tak czy inaczej, gra zawsze powinna mieć pasek z logotypem PS3, PS4 itp.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witka, mam póki co na liczniku około 30 godzin i coraz częściej zauważam znaczne spadki animacji, zwłaszcza jak biegam po lesie i coś się dzieje. Mieliście podobnie?Wersja na ps4.

Jeszcze jedno, mam zakupione wszystkie bronie ze sklepu ale brakuje mi jeszcze około 10 do kompletu, rozumiem że resztę mam szukać po przeciwnikach w świecie gry? :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie pytanie, mam season pass, przeszedłem całą grę ale nie mam misji The Syringe z season pass. Nie pojawia się na mapie, ktoś miał podobny przypadek?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przeszedłem 12 misji głównych jak do tej pory i już mnie szlag trafia bo nie wiem gdzie znaleźć kolejną misję... Mógłby mnie ktoś oświecić?

dae05a85d8339d2bmed.jpg

Edytowane przez popi_91

Opublikowano

To duze zolte Y

Opublikowano

ale duże żółte Y to nie jest misja główna... tylko misja dla Yogi i Reggie. 

Edytowane przez popi_91

Opublikowano

Jak ją zrobisz to fabuła ruszy dalej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiatm, prosze o pomoc w trofeach farcry4 dokładnie dwóch:

"Zmiana pasa

Wykonaj Eliminację-Pojazd, jadąc jako pasażer (tylko kampania, tryb współpracy)."

"Towarzysz broni

Wyzwól 1 strażnicę, grając jako Hurk (tylko kampania, tryb współpracy)."

..moj nick playstation lukaszBulka 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, chętnie pomogę w zdobyciu dwóch co-opowych dzbanków PS4 ("Zmiana pasa" i "Towarzysz broni"). Nie sprzedaję gier, więc zapraszam. :) Posiadam headset. PSN ID: sosik001

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś jeszcze w to gra, ja dopiero dosiadłem do FC4 i kilka godzin męczę się, żeby powiększyć cholerny portfel. Żeby to zrobić, muszę ubić koziołka o nazwie Nachur, który złośliwie nie pojawia się w miejscu, w którym sugeruje gra. Polatałem po jego otoczeniu, gdzie powinie być wg. mapy - nie ma. Przeleciałem całą północ, wybiłem połowę populacji Sambarów licząc, że to może akurat któryś bydlak okaże się być Nachurem - no way. 

W międzyczasie poznałem populację Kyratu i niezmiernie bawi mnie strach przez ptakami, no bezbłędne jest gdy podróżujesz, słyszysz strzały, lecisz na pomoc biednym rebeliantom Złotego Szlaku, słyszysz krzyki z przedziwnym akcentem: 

"iguuuuuuuuuuuuuuuuuul, iguuuuuuuuuuuuuuul"... docierasz na miejsce i widzisz grupkę bojowników o wolność, która wystrzeliła już ze 4 taczki pocisków w stronę nieba, tak bardzo przestraszył ich orzeł. 

btw. gram na trudnym, lista zwierząt które na 2 hity pozbawiły mnie życia stale się powiększa: 

- kojot (stawiam, że to kojot, chociaż są tego różne wersje i niektóre wyglądają jak rudy bezpański pies :D

- miodojad (nawet nie pytajcie... :D

- przyczajony dzik 

- Wilk tybetański (swój chłopak Wilku)

No niemożliwa jest ta gra, Ubi i te zwierzątka... już widzę co się będzie działo w Primalu. W każdym razie, jakby ktoś podpowiedział, gdzie znaleźć tego cholernego koziołka o nazwie Nachur, bo ciężko szabrowane z trupów pieniądze nie mieszczą mi się w portfelu (nie jestem ***** biznesmenem) i muszę je wydawać na rzeczy, z których nie korzystam :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Generalnie lokacje zwierzaków zaznaczone na mapce działają. Czasem trzeba się pokręcić, poczekać, ale w końcu musi się pokazać

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie ukończyłem FC4 , w sumie to samo co FC3 z tym że trójka była czymś świeżym przez co robiła lepsze wrażenie no i Jungla/Bohaterowie/Fabuła dużo bardziej mi podpasowały tutaj wszystko jakieś bez polotu. Z fabułą to już zupełnie polecieli

Przylatujemy wysypać prochy matki i wpakowujemy się w problemy bo uciekamy od przyjaznego dla nas Pagan-a bo torturuje nie znajomego nam kolesia

. Postać głównego bohatera nijaka a wszystko inne skopiowane z FC3. FC3 prawie wycalakowałem ale tutaj klimat i świat gry jest tak nużący że nie dałem rady nawet wszystkich misji pobocznych dokończyć i gra poleciała z dysku.

Opublikowano

Szukam chetnego do gry w trybie wspolpracy, wklepalem podobnego posta w odpowiednim dziale, gdyby ktos ominal. Psn: woojciech

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli nigdy nie grałem w żadnego Far Cry a chciałem się na jakiegoś zdecydować to którego polecacie?

4 a może 3 ? A może Primal ? :)

Opublikowano

Żaden bo gry ubisoftu to (pipi) i jest tyle lepszych gier !

far cry 4 jest juz mocno odtwórczy. Najlepiej jak nie grałeś to far cry 3 lub primal. Zalezy co ci bardziej się podoba. Jeżeli chcesz pif paf to far cry 3 i ma fajnego złego i fajny gunplay a jeżeli chcesz polatać z dzida, spuścić sowiego drona i pojeździć na tygrysie to primal będzie najlepszym wyborem :)