Opublikowano 24 stycznia 201510 l To byłoby zbyt łatwe xD Możecie spróbować wbić trupowi dagger w łeb i rozwalić mu baniak ze shotguna - może wtedy też da się podnieść xD
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Zauważyliście ze na MO DISK jest logo umbrelli ale po polsku jest napisane PARASOL?
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Zauważyliście ze na MO DISK jest logo umbrelli ale po polsku jest napisane PARASOL? Właśnie chciałem o tym tutaj napisać. Czyżby polak figurował w ekipie deweloperskiej?
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Możliwe, w prometeushu polak robił zdjęcia i główna bohaterka pije Wyborowa
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Nie ma napisów pl oprócz parasolki. Ok, skończyłem na najwyższym poziomie trudności dostępnym za pierwszym razem no i jeżeli ktoś ma problem na easy to chyba baaardzo dawno w re nie grał gdyż jest to banalne. Z początku brakuje ammo ale to resident gdzie nie wykańczamy jak leci wszystkich, łatwo jest wymijać i dobrze planować ruchy. Pod koniec gry moją skrzynię wypełniało multum ziółek i ammo do każdej broni a spray nie używam z zasady i przyzwyczajeń z innych części gdzie użycie obniżało rangę. Skończyłem na dwa podejścia i już zaczynam real a potem invisible, korci platyna , przejście samym nożem też nie sprawi większego problemu. Kilka lat temu robiło się to prawie w każdym residencie (a przynajmniej próbowało only knife) Swoją drogą świetny remaster, idealnie to wygląda no i plus drobne dodatki ale gameplay ten sam czyli 10/10. Ps. Nemesis za każdym razem kiedy wbijemy sztylet można go odzyskać jeżeli rozwalimy łeb headshotem Edytowane 24 stycznia 201510 l przez Wesker
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Również skończyłem na normal mode. Na końcu dają tyle amunicji, że przez całą grę tyle nie dostałem Platyna kusi, ale najpierw muszę wplatynować co zacząłem - metal gear raiden edition
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Nie wiem czy wiecie ale słowo parasol nie wywodzi się z języka polskiego. Co może być dla Was szokiem to Amerykanie także z niego korzystają
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Nie wiem czy wiecie ale słowo parasol nie wywodzi się z języka polskiego. Co może być dla Was szokiem to Amerykanie także z niego korzystają
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Nie wiem czy wiecie ale słowo parasol nie wywodzi się z języka polskiego. Co może być dla Was szokiem to Amerykanie także z niego korzystają Obejrzałem ten teledysk i nie wiem o co kaman.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l nie chodzilo o teledysk tylko o slowo parasol ;p moze zbyt na(pipi)any jestem i wydalo mi sie to logiczne, ale tera sam nie wiem
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Jeżeli zagląda tutaj młodsza publika mająca z Residentem w starym wydaniu styczność po raz pierwszy, zapraszam do kontaktu na komodo@psxextreme.pl. Szansa na wieczną sławę czeka
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Jeżeli zagląda tutaj młodsza publika mająca z Residentem w starym wydaniu styczność po raz pierwszy, zapraszam do kontaktu na komodo@psxextreme.pl. Szansa na wieczną sławę czeka W sumie ciekawe co sadza o tym dzieci CODa
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Jeżeli zagląda tutaj młodsza publika mająca z Residentem w starym wydaniu styczność po raz pierwszy, zapraszam do kontaktu na komodo@psxextreme.pl. Szansa na wieczną sławę czeka W sumie ciekawe co sadza o tym dzieci CODa Głupie takie jakieś chodzisz po jednym i tym samym budynku i strzelasz do zombiaków, ku.rwa nuda co to ku.rwa ma byc, gdzie wybuchy i multiplayer?
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Ja chyba się skuszę za jakiś czas.. w 1 RE nie grałem, zacząłem od 2-jeczki na PSX.. Szkoda tylko, że port wygląda jak qpa.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Widzę że redochtory dobrze kombinują Recenzje od starych wyjadaczy nikogo, w przypadku tej gry najciekawsze są opinie świeżaków, pokolenia Wi-Fi i Minecrafta. Edytowane 26 stycznia 201510 l przez aux
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Bedzie to to w pudelku?? Chetnie bym sobie przypomnial te seksowne plytki w czarnobiala szachownice w jadalni tym razem w HD (ponoc) Edytowane 26 stycznia 201510 l przez Gość
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Poczekaj troche, rzuca jeszcze Zero i prawie niezmieniona dwojke i trojke i wydadza kolekcje.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Tak będzie, idealny pack na 20-lecie serii w 2016. Wolałbym jednak po prostu nową część...