Skocz do zawartości

Assassin's Creed Syndicate

Featured Replies

Opublikowano

ta seria to najbardziej zmarnowany potencjał w historii ludzkości

• Odpowiedzi 336
  • Wyświetleń 76,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• właśnie grałem sobie w ac4 black flag i znalazłem spoilery zawarte w samej grze dotyczące następnych gier z serii         jeśli to okaże się prawdą to ubi nieźle pojechało, ukryte smaczki niczym

• nie przesadzacie z tym assasinem w polsce? jako znajdźki zbierał by cebule i siatki foliowe z biedronki?       po screenach viktorianski londyn strasznie mi sie podoba, jeśli będzie można nosić cy

• pomijając to że na content z CODa kłede ciepły żur to dyskusja nie była o tym co te dwa tasiemce w sobie zawierają tylko jakie w nich zaszły zmiany w czasie kolejnych odsłon które by pozwalały AC ocen

Opublikowano

Obczaiłem osiągnięcia w sumie z ciekawości i

uwaga spoiler z gry

Complete the World War I simulation. :obama: 

Widzę, że poszli za pomysłem z Unity tylko zamiast II jest I. 

Opublikowano
  • Autor

No mi Syndicate się bardziej podoba niż Unity, ale czuję, że gra zostanie i tak spi*rdolona pod względem technicznym, będzie naj*bane znaczników jak w unity i dalej będą misje śledzenia kogoś, które są ch*jowe na MAXA. 

Najzabawniejsze jest to, że nawet posiadacze mocarnej blachy nie mogą być pewni, że wszytko będzie tip-top. Seria faktycznie powinna powinna otrzymać spora dawkę świeżości (vide 4ta odsłona i nasz okręt).

Z drugiej strony, każdy z nas, gdyby siedział w zarządzie Ubi naciskałby na jedną odsłonę rocznie (minimum), bowiem z AC jest jak z CoD, niby 96% graczy psioczy, że odtwórcze, mało zmian i ogólnie meh, ale jednak przychody są ogromne.

Opublikowano

Opublikowano

Troche podciągnęli efekty światła, mieli gotowy silnik który lekko podrasowali.

Szkoda tylko, że bugi również poszły do przodu, z pierwszych testów ludzie piszą powtórka Unity z wpadaniem w textury etc

Opublikowano

Black Flag mam z Golda, ale jeszcze nie odpaliłem, Unity mnie nie interesowało, ale tego Syndicate zacząłem rozważać. Gameplay oczywiście będzie taki sam jak zawsze i za wiele się nie spodziewam po historii, ale ostatnio spędziłem parę dni w Londynie sporo zwiedzając. A że miasto bardzo mi się spodobało, to chętnie obejrzę je teraz w grze, mając w pamięci jak wygląda dzisiaj w rzeczywistości.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Ja tak miałem z AC II i Wenecją. W lipcu byłem zwiedzać, a w październiku wróciłem w grze. Londyn to drugie miasto, które jest w Asasynie, a ja byłem w nim w rzeczywistości. Tutaj też mam zamiar porównywać sobie miejsca które znam. :)

Opublikowano

Trailer świetnie wyglada, fajnie wplątali postacie Marks, Dickens, Darwin, ale gra na premiere czuje bedzie festiwalem bugów

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie. Ubi ma inna strategie z Syndicate niż z Unity i już miesiąc przed premierą porozsyłali grę do dziennikarzy, Ci kroją w nią ostro i do premiery mam nadzieję największe problemy będą połatane.

Opublikowano

Tak dziś w drodze do pracy pomyślałem, że przecież ten Assassin będzie tytułem dla PS4, wiec w porozumieniu z Sony powinni zadbać o kwestie techniczną 1080p i te większe bugi. Może jednak będzie dobrze, zagram na pewno ale nie na premiere

Opublikowano

A Unity nie było tytukem na PS4? XD

Opublikowano

Chodzi mi, że nowy AC ma być tytułem 3-party dla PS4, Unity ogólnie był multiplatformą, nie gadaj że nie pamiętasz już tego hejtu za 900p na obu konsolach :D

Voytec - tak jak było z Destiny

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja pamietam watch dogs i ekskluzywne 1080p na ps4 xD

Opublikowano

Chodzi mi, że nowy AC ma być tytułem 3-party dla PS4, Unity ogólnie był multiplatformą,

Fanek jesteś moim mistrzem.

Opublikowano

fanek ma racje, mozemy byc spokojni o 1080p na ps4, sony juz sie postarało o to współpracując z ubisoftem

Opublikowano

Nie o takie tytulu trzy party walczylem.

Opublikowano

xD

to jak najmocniejszy exclusive na ps4 tej jesieni? :obama:

btw i tak będzie w 900p

Opublikowano

Troche gameplayu

Opublikowano

Pierwsze 40min gameplayu, jeśli kogoś interesuje recenzje gry mają pojawić sie 1 dzień przed premierą czyli 22 pazdziernika w czwartek

Na PS4 ponoć jest 1080p, gdyby komuś chciało sie to oglądać i byłaby gdzieś mapa napiszcie w której minucie, ciekawy jestem czy będzie tego cholerstawa tyle co w Unity xD

https://www.youtube.com/watch?v=M_83Ed_H2KU

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Będzie jak unity do ogrania 7-8 miesięcy po premierze. Połatane i bez spadków. Nienawidzę tych recenzji przed samą premierą :)

Opublikowano

Ultima od dzisiaj rozsyła gry do preorderowców.Jutro mogę dac jakieś screeny mapy itp.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Ultima od dzisiaj rozsyła gry do preorderowców.Jutro mogę dac jakieś screeny mapy itp.

Myślę, że każdy na to czeka z niecierpliwością.