Opublikowano 20 kwietnia 20187 l I jak ja bidny przez te Wasze posty mam wytrzymać do godz. 16-tej w robocie??
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Czy ktoś się może orientuję, czy w wersję pudełkową PL można grać po angielsku? Może głupie pytanie, ale nie chciałbym się wpakować w dubbing:p
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Myślę, że czasy "uszczęśliwiania" na siłę wszystkich jedyną "słuszną" opcją językową minęły bezpowrotnie wraz z pierwszą częścią inFamous.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ciezko przerwac gre. Wczoraj chyba z 5h non stop gralem. A to jeszcze tutaj wejde, a to jeszcze temu naye,bie itd xD Na razie chyba 3 zaliczone misje poboczne i szukam dalej , sa fantastyczne. Nie wykonujac ich tracimy mniej wiecej tak duzo jak niewykonujac subquestow w wiedzminie 3. Klasa. No i fajne itemki sie dostaje a na hardzie warto byc podpakowanym. No i nie wiem czy tylko mi sie wydaje ale animacje tych wielkich bydlakow czy to w lokacji z pewna pania i chalupa czy na oceanie sa fenomenalnie zrobione. Normalnie jak sie zblizalem do nich to az serce szybciej zaczynalo bic bo ich ruchy byly tak pieknie realistyczne. Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez kanabis
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l No dobra, fajnie, ale nie denerwujcie już ludzi. Idźcie grać i nie piszcie już tutaj. Okejka? Proszę moda o zamknięcie tematu, aż sam nabędę i będę Grau W Gre. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez Luqat
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ja tylko czekam na post w stylu: hehe wy sobie gracie w gowa, a ja jestem taki elo sweter, ogrywam właśnie klasyki z ps2, w tym gowa 1 i 2. To są fantastyczne gry! Nie śpieszy mi się Tyle wspaniałych gier przede mną. Myślę, że ps4 zakupię gdzieś w okolicach 2025 roku, bo jak już nadrobię wszystkie pozycje na ps2 i ps3. Sam tak trochę mam xd Bardzo mnie korci, żeby pójść do sklepu, ale jestem ostatnio zalany wydatkami i postanowiłem sobie, że najpierw skończę N:A i P5. Własnie Nier ... co to jest za gra. To są fantastyczne gry! xd
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Godzinę temu, kanabis napisał: Normalnie jak sie zblizalem do nich to az serce szybciej zaczynalo bic bo ich ruchy byly tak pieknie realistyczne. Cos w tym jest. W trakcie scenki z (ponizej bedzie spoiler dla tych co sa na telefonach) World Serpentem, jak wynurzyl sie z wody i zaczal ryczec tak, ze basy mi mieszkanie w wibracje wprowadzily to prawie sie poplakalem ze strachu. Niesamowicie oddane.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Pograłem z 2h wczoraj i rewelacja jak na razie, walka z drugim bossem to mistrzostwo było. Chcę się samemu w każdy zakamarek wejść, widoki bajeczne jest co podziwiać. Mam pytanie, gram na zwykłym PS4 i TV FHD i mam pasy z 4 stron, można to wyłączyć? na Pro i 4K jest tak samo?
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l The Solution / Fix: Go to PS4 Settings Sound and Screen Display Area Settings Increase Display Area
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Dziś pojawi się łatka, która doda Photo Mode, czyli z 40h gra wydłuży się do 50h Sporo możliwości, będzie trzaskanie zdjęć.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l z plusów: -bardzo satysfakcjonująca walka, można pokombinować -po przestawieniu kilku opcji immersja jak w souslach - zero podpowiedzi, co wyczytasz w instrukcji dotyczące sterowania to zrobisz, nie przeczytasz - twoja sprawa -nie wiem jakim cudem to tak wygląda na moim ps4 za 700zł -mimo filmowej konwencji, sporo gry w grze, coś jak TLOU z minusów: -szkoda, że gdy celujemy siekierką, nie możemy sobie dopomóc akcelerometrem, ta gra się aż o to prosi, zwłaszcza w zgiełku walki, gdzie używamy masę guzików Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez ragus
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Zaraz lecę po swoją kopie. Czuje się jak dziecko które zaraz dostanie prezent pod choinkę ;d dziś będzie chyba pierwszy weekend od bardzo dawno kiedy nie pójdę wieczorem do miasta się urżnąć
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 22 minuty temu, Wiolku napisał: Ja tylko czekam na post w stylu: hehe wy sobie gracie w gowa, a ja jestem taki elo sweter, ogrywam właśnie klasyki z ps2, w tym gowa 1 i 2. To są fantastyczne gry! Nie śpieszy mi się Tyle wspaniałych gier przede mną. Myślę, że ps4 zakupię gdzieś w okolicach 2025 roku, bo jak już nadrobię wszystkie pozycje na ps2 i ps3. Ukryj zawartość Sam tak trochę mam xd Bardzo mnie korci, żeby pójść do sklepu, ale jestem ostatnio zalany wydatkami i postanowiłem sobie, że najpierw skończę N:A i P5. Własnie Nier ... co to jest za gra. To są fantastyczne gry! xd Haha, no własnie dzisiaj jadąc do roboty myślałem o tym (dostałem maila, że gra do odbioru) i że jest hajp i ciekaw byłem aż ktoś będzie racjonalizował żeby nie grać na premiere bo przecież lepiej na chłodno bez hajpu grać. REEEEE
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Kurde miałem zacisnąć pasa (mechanik będzie mnie słono kosztować) i nie kupować teraz tej gierki ale gdzie nie wejde to wszedzie spoilery także może alternatywnie przejde na YT? Oczywiście prawilnie włączony upłynniacz i HDR10 na SDR.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 33 minuty temu, ragus napisał: z plusów: -mimo filmowej konwencji, sporo gry w grze, coś jak TLOU To zdanie bardzo mnie przekonuje. O tak, sporo gry w grze.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 51 minut temu, ragus napisał: z plusów: -bardzo satysfakcjonująca walka, można pokombinować -po przestawieniu kilku opcji immersja jak w souslach - zero podpowiedzi, co wyczytasz w instrukcji dotyczące sterowania to zrobisz, nie przeczytasz - twoja sprawa -nie wiem jakim cudem to tak wygląda na moim ps4 za 700zł -mimo filmowej konwencji, sporo gry w grze, coś jak TLOU z minusów: -szkoda, że gdy celujemy siekierką, nie możemy sobie dopomóc akcelerometrem, ta gra się aż o to prosi, zwłaszcza w zgiełku walki, gdzie używamy masę guzików A tam nie ma czasem opcji w ustawieniach aby włączyć żyroskop pada?
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Miała być ironia, ale chyba nie pykło. Widocznie mam za mało skilla i expa w forumkowaniu. Muszę podpatrzyć najlepszych trolli, to może następnym razem się uda. Co do gry, to nie oglądałem żadnych materiałów, poza bodaj pierwszym trialerem czy jakimś krótkim gameplayem kilka miesięcy temu, no i jakoś nie wpadłem w zachwyt. Toteż tym bardziej cieszę się, że jest tak jak piszecie i rzeczywiście z umiarkowanego zainteresowania weszło na poziom hajp. No, ale trzeba się studzić, kiedy są inne wydatki, a w portfelu hula wiatr. Grajcie prawilnie na premierę Panowie, skoro macie taką możliwość. Peace and love and WAR.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: @ragus grasz na ps4 bieda? Jak framerate? spaniały normanie 30 fps, tyle że jak plejak postoi trochę w standby mode i odpalimy znowu konsolę, to tak z 10 sekund potrafi pochrupać a tak to super, nawet jakoś specjalnie nie hałasuje
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Da sie gdzies sprawdzic czas gry, bo te 40H na 100% tworcow gry to jakis speedrun musi byc!
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 3 minuty temu, Luqat napisał: Mówi się amator. Nie ma za co. a nie bo biedastejszon dobra jeszcze 7h i bramy walhalli witojcie, słuchalem jednego kawałka początek trochę przywodzi na myśli klimaty wardruny, jest wysoko